HCL.HR

Problem s Windows 7

• 13 Odgovora
  • 3769 Hitova
Problem s Windows 7
« : 08. Kolovoz, 2009., 18:57 »
imam problem na windows 7 ultimate 32bit!!!
rezolucija monitora mi je 1680x1050 ali sve igrice mi se otvaraju s rezolucijom 800x600 ili rezolucijom koja mi se ne slaže s rezolucijom ekrana!!!
kako riješiti taj problem a da se ne mora cijelo vrijeme nariktavat rezolucija na igrici????
ak netko zna nek pliz napiše!hvala :D!!!

*

Tola

• **
  • 416
Re: Problem s Windows 7
« Odgovori #1 : 08. Kolovoz, 2009., 19:16 »
Jesi instalira drivere za grafičku?

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #2 : 09. Kolovoz, 2009., 17:36 »
Da nema drivere za grafičku, ne bi mogao ni pokrenuti niti jednu fullscreen dx ili openql igru.

Stvar je doduše vjerojatno do drivera za grafičku. Ili je problem u nekim postavkama u control panelu drivera iako mi tu ne pada na pamet niti jedna pametna opcija koju bi mogao probati ugasiti/upaliti. Tako da je izglednije da se problem skriva u krivoj verziji skinutih drivera. Probaj skinuti najnovije driver za svoju grafičku i to za Vistu 32-bit. ( osim ako nekim čudom ne postoje već Windows 7 driveri )

Instaliraj ih tako da prethodno u potpunosti deinstaliraš drivere. Evo topica koji će ti pomoć pravilno ih instalirati:
http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=8595.0

Osim toga, probaj upisati u onaj search u start meniu dxdiag i ako ti nađe neki programčić sa žuto plavom ikonom pokreni ga pa pročitaj koju verziju dx-a imaš...

« Odgovori #3 : 16. Kolovoz, 2009., 11:36 »
hvala na savjetima, budem probo

« Odgovori #4 : 24. Kolovoz, 2009., 22:50 »
kud već sedmica još se nije ni popravo razradila strpi se...ja imam xp i to mi je najbolje..hehe :piva: :piva:

Odg: Problem s Windows 7
« Odgovori #5 : 04. Rujan, 2009., 10:13 »
probo sam ovo s driver cleaner pro i nije uspjelo!!!!
ima još netko kakvih ideja šta bi mogo probat????
molim vas pomozite!!!!!!! :bonk: :bonk: :bonk:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #6 : 04. Rujan, 2009., 10:43 »
napiši fino konfiguraciju i koje igre te zajebavaju prvo. Poznat mi je problem, bio je još aktivan u vrijeme beta sedmice, čitao sam na valve forumima o tome, e sad, ako si skidao s neta lako je moguće da si betu windowsa dobio... ili RC ili ne znam...

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #7 : 06. Rujan, 2009., 13:43 »
Ovak nije neki problem, ali me svejedno užasno živcira, izgleda da sam negdje nesvijesno nešto stavio negdje kvačicu, naime, kad uđem u my computer, on mi je na pola ekrana, stavim u svom direktoriju sve ikone na velke thumbinailse i izađem na desktop, i kad ponovo uđem u my computer opet nije maximiziran nego na pola, i opet su sve ikone sitne, a ne uvećane kako sam ih ja postavio?! Hvala unaprijed :)

« Odgovori #8 : 08. Rujan, 2009., 16:27 »
procesor:pentium dual-core cpu e5200 2.59 ghz
matična:asus p5kpl-am
grafička:nvidia gefoce 9500 gt
monitor:acer v203w

sve igrice su u početku uz manjoj rezoluciji ali mi je problem s igricama u kojima se ne može namjestit rezolucija

hvala!!

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #9 : 08. Rujan, 2009., 17:17 »
Pogledaj si za nove drivere, btw. sad sam kao dobri stari "HACKER" nisu igrice, nego igre , zahvaljujem  =D>

« Odgovori #10 : 08. Rujan, 2009., 17:30 »
pogledo sam za nove drivere i boli me briga jel igrica il igra

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #11 : 08. Rujan, 2009., 17:41 »
I jesi riješio. Jebale te igrice  :mrgreen:

« Odgovori #12 : 08. Rujan, 2009., 21:53 »
Dali je izašla cijela sedmica? Da nije beta, RC i sl. Ako da, molio bih link. Ako ima takve sedmice, dali postoji ista takva, ali crackana? Ako da, onda taj link.

« Odgovori #13 : 09. Rujan, 2009., 09:11 »
ne postoji, a moja je radila izvanredno. sad je totalno u kurcu(mislim da je reduced functionality; zaboravio aktivirat) pa se sad tu jebem i neda mi se opet nes drugo instaliravat.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9