HCL.HR

učitavanje facebooka?

• 25 Odgovora
  • 9634 Hitova
*

vilim

• 1270
učitavanje facebooka?
« : 31. Svibanj, 2009., 23:24 »
Neznam zašto, ali neće mi otvorit facebook ni u mozilli ni u exploreru :S ili mi otvara po par minuta, ili neće uopče otvorit, a i kad otvorit čim nešto dalje idem otvorit ista stvar se događa... znači, neupotrebljiv je. Zanimljivo je što mi se to događa SAMO s facebookom i u mozilli i u IE. Sve stranice ostale normalno otvara, i torrenti delaju na maksimalnoj brzini kak spada. Obrisao sam cookie i sve, no to ionako nema veze jer je ista stvar u oba browsera. Pomislio sam da je neki virus, no nekak mi je prečudno to :S

Ima ko ideju?

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Re: učitavanje facebooka?
« Odgovori #1 : 31. Svibanj, 2009., 23:29 »
facebook napokon umire.  :approve

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #2 : 31. Svibanj, 2009., 23:31 »
Nikad.  :wildboy:

Valjda rade na akauntu, ono men nekad zna ne otvorit tuđe jer nešto rade. Ugalvnom, rade. Valjda.  :(

*

vilim

• 1270
« Odgovori #3 : 31. Svibanj, 2009., 23:39 »
Da, samo što je to već tako par dana, a dok sam se iz škole probao spojit najnormalnije je išlo. Neznam, čudno da je to neki virus koji bi mi baš branio facebook :geek:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #4 : 31. Svibanj, 2009., 23:43 »
Yo mama is so fat that when yo upload her pic, yo facebook goes down!

kaj nije da su ti nedavno obrisali fejs l tak nešt?

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #5 : 31. Svibanj, 2009., 23:45 »
Da, samo što je to već tako par dana, a dok sam se iz škole probao spojit najnormalnije je išlo. Neznam, čudno da je to neki virus koji bi mi baš branio facebook :geek:

Hmm, stvarno ne kužim. Virus, ko zna, svašta pluta po bespućima internetova... od Zapija do virusa. (:

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #6 : 31. Svibanj, 2009., 23:48 »

jel imaš B.net?

« Odgovori #7 : 01. Lipanj, 2009., 07:27 »
da cuo sam da na fejsbuku nesto rade pa krepava sa neko vrijeme tj. nece se spojit. tak je i meni. primjetio sam da je to vise kod bnet korisnika, a sad i desieny prica o tom.  o cem se radi des? :solidus:

*

vilim

• 1270
« Odgovori #8 : 01. Lipanj, 2009., 09:28 »

jel imaš B.net?

IMAM! Što dovodi do tog zaključka?

« Odgovori #9 : 01. Lipanj, 2009., 14:48 »

jel imaš B.net?

IMAM!

:wildboy:

B.net

=

EDIT by admin: ajmo ne stavljat ogromne slike govana u postove  :tired:

OPOMENA
« Zadnja izmjena: 01. Lipanj, 2009., 18:52 Ementaler »

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #10 : 01. Lipanj, 2009., 15:00 »

jel imaš B.net?

IMAM! Što dovodi do tog zaključka?

B.net u zadnje vrijeme ima problema sa učitavanjem nekih stranica... neke ne učitava uopće, dok facebook oće-neće...

to dovodi do zaključka da je otkazana neka veza između B.net-a i neke kompanije u višoj hijerarhiji internet povezanosti (ili ta kompanija ima svojih problema), tako da se sad jednom određenom postotku stranica ne može pristupiti ili postoji problem s pristupom.

nažalost nisam imao vremena nazvati i provjeriti tu informaciju (ili ih upozoriti ukoliko ne znaju za taj problem) tako da sve to ostaje na razini špekulacije i posljedica bez poznatog uzroka...

*

vilim

• 1270
« Odgovori #11 : 01. Lipanj, 2009., 15:14 »
pa trebalo bi ih na to upozoriti, a sigurno to znaju samo se ljudi ne žale pa se ovima jebe živo. Samo malo mi ih je blesavo nazvat i pitat ZAŠTO MI FACE NE OTVARA, znam da će odgovor bit da je problem u mom kompu a ne u njima... pa ti dokaži.

A jel i ti imaš bnet? Ima još netko na forumu kome se ista stvar dešava?
« Zadnja izmjena: 01. Lipanj, 2009., 15:16 vilim »

*

Boots Electric

• *
  • 84
  • Pirate fuck me boots
« Odgovori #12 : 01. Lipanj, 2009., 15:25 »
Aye, meni neće Fecesbook učitat do kraja. Al nije da idem otvarat temu o tome. :wildboy:

:ementaler:

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #13 : 01. Lipanj, 2009., 15:29 »
pa trebalo bi ih na to upozoriti, a sigurno to znaju samo se ljudi ne žale pa se ovima jebe živo. Samo malo mi ih je blesavo nazvat i pitat ZAŠTO MI FACE NE OTVARA, znam da će odgovor bit da je problem u mom kompu a ne u njima... pa ti dokaži.

A jel i ti imaš bnet? Ima još netko na forumu kome se ista stvar dešava?

imam. raspitao sam se okolo (kod ljudi koji imaju Bnet) i dosta ljudi je reklo da im facebook steka... tako da bi ih trebalo upozoriti, ne samo na facebook, već i na neke druge sajtove koji se uopće ne žele otvoriti :)

« Odgovori #14 : 01. Lipanj, 2009., 19:18 »

jel imaš B.net?

IMAM!

:wildboy:

B.net

=

EDIT by admin: ajmo ne stavljat ogromne slike govana u postove  :tired:

OPOMENA

sorry, preslikovito prikazivanje misljenja,znam..

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9