RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Ixy - 22. Listopad, 2009., 15:54Uostalom, kak bi oni mogli na stranice studentskog centra stavit piratsku verziju? Da da naravno, ali ipak samo provjeravam. Jer ono, pirata mogu nabavit kad oću al pošto već imam priliku preko tog studentskog centra besplatno nabavit, zašto ne.Taj professional je baš ono najjača verzija kao i kod xp-a jel?
Uostalom, kak bi oni mogli na stranice studentskog centra stavit piratsku verziju?
Planiram danas ili sutra dignut sedmicu na C pa me zanima par stvari....Imam trenutno XP na C: i podatke na D: (NTFS) na kojem je muzika, filmovi i sve te pizdarije. Sad planiram formatirat C particiju i na nju dignut sedmicu. Sedmica isto koristi NTFS ili....? Hoću li moć pristupit D particiji nakon bootanja? Znam da ću 99% moć ali me ipak neka paranoja hvata.I još nešto. Sad imam 32 bitni XP, a sedmicu ću instalirat 64 bitnu. To nebi trebalo utjecat na D particiju, jelda? Možda neću moć pokrenut neki 32 bitni exe s nje, ali sve ostalo bi trebalo radit?
1. Prilikom instalacije Win 7, obrisi C: particiju, i onda novu napravi i ona ce se automatski zvat C:. I onda je formatiraj praznu.
jer sedmica ima mogućnost (neznam dal je isto kod viste), da na već instalirani OS staviš novi, te u c:/ -u ti napravi svoj program files novi, i stavi ti stari (old)...
Citat: Tola - 25. Listopad, 2009., 12:011. Prilikom instalacije Win 7, obrisi C: particiju, i onda novu napravi i ona ce se automatski zvat C:. I onda je formatiraj praznu. Zašto? Šta ne mogu samo formatirat C: (bez "brisanja") i onda instalirat sedmicu na nju?
Istina, na Vistu je provjereno moguće nadograditi 7-icu.Za ostale OS-e ne znam.
Citat: Armor - 25. Listopad, 2009., 14:23Istina, na Vistu je provjereno moguće nadograditi 7-icu.Za ostale OS-e ne znam.Čekaj...nemrem nadogradit sa Viste na 7?Pa jebem im sve. Pa ne da mi se formatirat diskove, micat stvari i ponovno skidat tisuću govana.