HCL.HR

Windows 7

• 262 Odgovora
  • 59964 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Windows 7
« Odgovori #120 : 22. Listopad, 2009., 16:40 »
ultimate se zove

« Odgovori #121 : 22. Listopad, 2009., 16:40 »
Nije, postoji Ultimate.

Al ono.. ja sam prvo instaliro Ultimate greškom pa mi CD key nije radio, al sam ga svejedno zbog lijenosti koristio jedno tri tjedna. Pa sam instaliro Professional. I ne vidim razliku.  :wildboy:

« Odgovori #122 : 23. Listopad, 2009., 05:54 »
Uostalom, kak bi oni mogli na stranice studentskog centra stavit piratsku verziju?  :wildboy:
Da da naravno, ali ipak samo provjeravam. :ementaler:   Jer ono, pirata mogu nabavit kad oću al pošto već imam priliku preko tog studentskog centra besplatno nabavit, zašto ne.

Taj professional je baš ono najjača verzija kao i kod xp-a jel?
Ne, najača verzija Window 7 je koliko znam Window 7 Enterprise, tu imam ja.  :hiha:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #123 : 23. Listopad, 2009., 11:46 »
Enterprajs = Ultimate

Razlika u plaćanju i kiju. Prvi na jednom disku al sa masu kijeva (za firme dakle), drugi jean disk jean kij (napredni kućni korisnici).

Al da, to su najjače verzije 7.

*

Forbs

• **
  • 432
« Odgovori #124 : 23. Listopad, 2009., 19:01 »
Po meni  malo su pretjerali sa cijenama...

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #125 : 24. Listopad, 2009., 12:18 »
Da kupio bi ga da je jeftiniji.  :wildboy:

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #126 : 24. Listopad, 2009., 18:43 »
Evo vec 3 tjedna Windows 7 koristim finalnu verziju Ultimate, 32Bit, 7600Build. Mogu rec da sasvim solidno radi, bez bugova,, vrlo stabilno, brzinom istom kao i Vista SP2. Kasnije cu jos probat x64 mada sumnjam kako ce se ponasati na relativno slabom mom kucnom računalu (Intel C2D E5200, 2GB RAM, ATi HD4550 OC).

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #127 : 25. Listopad, 2009., 11:31 »
Planiram danas ili sutra dignut sedmicu na C pa me zanima par stvari....

Imam trenutno XP na C: i podatke na D: (NTFS) na kojem je muzika, filmovi i sve te pizdarije. Sad planiram formatirat C particiju i na nju dignut sedmicu. Sedmica isto koristi NTFS ili....? Hoću li moć pristupit D particiji nakon bootanja? Znam da ću 99% moć ali me ipak neka paranoja hvata.

I još nešto. Sad imam 32 bitni XP, a sedmicu ću instalirat 64 bitnu. To nebi trebalo utjecat na D particiju, jelda? Možda neću moć pokrenut neki 32 bitni exe s nje, ali sve ostalo bi trebalo radit?

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #128 : 25. Listopad, 2009., 12:01 »
Planiram danas ili sutra dignut sedmicu na C pa me zanima par stvari....

Imam trenutno XP na C: i podatke na D: (NTFS) na kojem je muzika, filmovi i sve te pizdarije. Sad planiram formatirat C particiju i na nju dignut sedmicu. Sedmica isto koristi NTFS ili....? Hoću li moć pristupit D particiji nakon bootanja? Znam da ću 99% moć ali me ipak neka paranoja hvata.

I još nešto. Sad imam 32 bitni XP, a sedmicu ću instalirat 64 bitnu. To nebi trebalo utjecat na D particiju, jelda? Možda neću moć pokrenut neki 32 bitni exe s nje, ali sve ostalo bi trebalo radit?
1. Prilikom instalacije Win 7, obrisi C: particiju, i onda novu napravi i ona ce se automatski zvat C:. I onda je formatiraj praznu.
2. Nema veze. Svo 32bit programi osim drivera i antivirusa i firewalla rade na 64bitnim windowsima.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #129 : 25. Listopad, 2009., 12:07 »
1. Prilikom instalacije Win 7, obrisi C: particiju, i onda novu napravi i ona ce se automatski zvat C:. I onda je formatiraj praznu.

Zašto? Šta ne mogu samo formatirat C: (bez "brisanja") i onda instalirat sedmicu na nju?

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #130 : 25. Listopad, 2009., 14:12 »
Najbolje je da staviš izbrišeš particiju, tako da ti on napravi novu za sedmicu, a kaj je najbolje čak i nemoraš brisat niš ako nečeš, jer sedmica ima mogućnost (neznam dal je isto kod viste), da na već instalirani OS staviš novi, te u c:/ -u ti napravi svoj program files novi, i stavi ti stari (old)...

*

Armor

• 3814
« Odgovori #131 : 25. Listopad, 2009., 14:23 »
jer sedmica ima mogućnost (neznam dal je isto kod viste), da na već instalirani OS staviš novi, te u c:/ -u ti napravi svoj program files novi, i stavi ti stari (old)...

Istina, na Vistu je provjereno moguće nadograditi 7-icu.
Za ostale OS-e ne znam.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #132 : 25. Listopad, 2009., 16:31 »

Zašto? Šta ne mogu samo formatirat C: (bez "brisanja") i onda instalirat sedmicu na nju?
Neznam ja nisam tako probao, ovo je provjeren način vec godinama kod svakog windowsa do sada.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #133 : 25. Listopad, 2009., 18:20 »
Za ostale OS-e ne znam.

Čekaj...nemrem nadogradit sa Viste na 7?

Pa jebem im sve. Pa ne da mi se formatirat diskove, micat stvari i ponovno skidat tisuću govana.

*

Armor

• 3814
« Odgovori #134 : 25. Listopad, 2009., 18:25 »
Za ostale OS-e ne znam.

Čekaj...nemrem nadogradit sa Viste na 7?

Pa jebem im sve. Pa ne da mi se formatirat diskove, micat stvari i ponovno skidat tisuću govana.

Pa moreš, čitaj kaj piše.
Ak imaš sad Vistu, kod instalacije 7-ice imaš opciju Upgrade.
E sad, kaj sve ostaje, nemam pojma.
Čini mi se da sve, baš kak veli cole - 7 si napravi posebni Program Files

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9