HCL.HR

Windows 10

• 408 Odgovora
  • 244861 Hitova
Odg: Windows 10
« Odgovori #375 : 22. Lipanj, 2017., 12:41 »
Hvala na savjetu, ali dvaput sam već gradio. Pa restartao explorer i search u task manageru, čuda svakojaka i ništa.

« Odgovori #376 : 26. Kolovoz, 2017., 22:45 »
Kako vi uzimate screenshotove iz igara? Za igre na Steamu fenomenalno funkcionira F12 tipka i Steam sve obavi, ali što je s Originom?

Igram FIFU 17 i kad uzmem SS, normalno s Windowsom bez ikakvih programa, da mi samo crnu sliku bilo da idem na PrintScreen, na CRTL + PrintScreen ili na Win + PrintScreen. No to mi je nekako i očekivano obzirom da sam s tim problema već imao.

Ali, onda sam skinuo ShareX ili LightShot i to mi je do sada radilo, ali u FIFI neće. Tj. on uzme SS, ali taj SS je neka slika koja je u igri bila cca. 10 sekundi prije nego sam ja htio uzeti SS...

Jel imao tko takvih problema i kako to riješiti?

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #377 : 28. Kolovoz, 2017., 08:02 »
Probaj s win+alt+printscreen to je kombinacija od windows game bara.

Alternativno, imaš MSI Afterburner, trebao bi raditi.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #378 : 28. Kolovoz, 2017., 09:57 »
MSI Afterburner!

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #379 : 28. Kolovoz, 2017., 10:22 »
Ako imaš nVidiu imaš i GeForce Experience s kojim možeš snimat i raditi screenove. Tako da ako već imaš nVidiu nema potrebe za postavljanjem dodatnih programa.

*

doktor1

• 1395
« Odgovori #380 : 28. Kolovoz, 2017., 10:46 »
Ili AMD ReLive

*

aca

• **
  • 170
« Odgovori #381 : 28. Kolovoz, 2017., 12:52 »
Znači ovako imam jedan problemčić sa widnowsom odkako sam ga nadogradio tj imao sam win 7 ultimate i nadogradio na win 10 pro, e sada mi se javlja svaki puita kada ga palim neka greška od programa Xfast lan kao da nije dobro instaliran i da ga reinstaliram, i jesam radio sam ali nista probao sam surfati po nekim forumima i kao neki lik je skinio neki shop koji updatea drivere odnosno software, i kao njemu je bio problem sa BIOS-om i kao updateo ga i sve radi po PSu tako da sam i ja isto to napravio skinio taj program koji mi je updateo 5/6 programčića, i naravno samo bios nije.... jel ima itko ovakav problem, jel ima tko da zna rješenje bilo šta... hvala unaprijed

« Odgovori #382 : 28. Kolovoz, 2017., 15:39 »
Probaj s win+alt+printscreen to je kombinacija od windows game bara.

Alternativno, imaš MSI Afterburner, trebao bi raditi.

skinuo sam MSI Afterburner i ne vidim opciju kako uzeti SS  :(

No, zato AMD ReLive radi kako bi trebao, barem po pitanju SS-ova. S druge strane, sad sam drivere nadogradio na 17.7.2 verziju i ostao sam bez zvuka preko HDMI-a. Skidam 17.8.1 verziju pa ćemo vidjeti hoće li proraditi

Inače, GPU je R7 370 Asus verzija od 4GB
« Zadnja izmjena: 28. Kolovoz, 2017., 16:23 CRooY3 »

« Odgovori #383 : 27. Rujan, 2017., 07:41 »
PITANJE: ako kupim orginal ključ od windowsa sa recimo game2play stranice dal ti windowsi vrijede u firmi gdje moraju biti orginalni? Jer mi je onda jedini dokaz na mailu gdje je ključ. Dal to prolazi inspekciju (našu strogu)

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #384 : 27. Rujan, 2017., 07:44 »
Ne vrijedi. Key mora biti kupljen u Hr od ovlastenog distributera inace ti ne vrijedi.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #385 : 27. Rujan, 2017., 08:18 »
Ok, imam i ja pitanje.

Ako kupim key za Win 10 na G2A ili slicnoj stranici, za sta mi se veze taj key? Za moj microsoft racun ili kako? Ako ga jednom unesem i kasnije ponovno instaliram Windowse na novo jel mi jos uvjek vrjedi taj key ili kako?

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #386 : 27. Rujan, 2017., 08:29 »
U 99% slucajeva se radi o OEM verziji kljuca koja se moze samo jednom aktivirati i sluzbeno ju je zabranjeno prodavati zasebno kao npr. Retail verziju.
OEM je jeftinija, vrijedi samo za novo racunalo koje se slaze u ducanu ili poslovna varijanta. To su one naljepnice na racunalima.
Sad je druga stvar sto to nitko ne postuje pa se otvoreno prodaju i OEM verzije.

OEM bi se trebala vezat za tvoju maticnu i kad ju jednom zamojenis key je za smece. Mogao bi ga aktivirat putem MS sluzbe za korisnike tipa krepala maticna pa zato trazis reaktivaciju.

Al zna se dogodit i da OEM key radi i kasnije na drugom racunalu.

Realno mi bi sa slozenim, kupljenim konfama trebali uzimati retail verziju.

« Odgovori #387 : 04. Siječanj, 2018., 10:24 »
Imam problem sa Win 10 Pro x64 OEM

Prilikom podizanja sustava zamrzne (na onom dijelu di se vrti onaj mali kruzic ili na dijelu kad trebam upisat pass) i jedino rjesenje je restart i tako zna po par puta dok se ne digne normalno, isto mi se događalo i sa 8.1. samo jos cesce dok sa desetkom  zna 2-3 puta tjedno. Poslije toga radi sve normalno, mogu igrat, surfat, gledat filmove i sve ostalo bez ikakvih problema.

Koliko sam vidio na yt ljudi se bas puno zale na to i ne kuzim sta moze bit.
U pitanju je laptop ASUS ROG G73JW
i7-740QM
8GB DDR3 1066 (4X2)
GTX 460M 1.5GB
SSD 120GB

« Odgovori #388 : 14. Siječanj, 2018., 16:53 »
Čini mi se da mi nakon ažuriranja Windowsa neki programi sporije rade npr. Google Chrome.

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #389 : 14. Siječanj, 2018., 17:23 »
Gdje se skrivaš zadnja 2 tjedna? Pa sve relevantne stranice govore o tome. To je zbog novih patcheva za sve aktualne procesore od mobilnih (ARM) pa do ljudima poznatijih (Intela i AMD-a). Problem je u sigurnosti i svi skoro trpe neke posljedice, a naročito straije negeracije procesora, koliko sam čitao možda najviše intelova serija 4xxx.
Ovaj patch donekle rješava pitanje sigurnosti, ali je usporio procesore u nekim situacijama.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9