HCL.HR

ATLETIKA

• 37 Odgovora
  • 8484 Hitova
*

Lilo

• **
  • 152
  • Nerdvana, state of total geekdom..
ATLETIKA
« : 03. Rujan, 2008., 18:21 »
Kaj niko od vas neprati atletiku?? :wildboy:Ak se mene pita to je još danas jedina stvar koja se radi za dobar rezultat i povijest  :ave: :ave:, a ne za pare :chair:

*

Wildboy

• 5612
Re: ATLETIKA
« Odgovori #1 : 03. Rujan, 2008., 18:25 »
Kaj niko od vas neprati atletiku?? :wildboy:Ak

Što je?  :wildboy:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #2 : 03. Rujan, 2008., 18:33 »
Kaj niko od vas neprati atletiku?? :wildboy:Ak se mene pita to je još danas jedina stvar koja se radi za dobar rezultat i povijest  :ave: :ave:, a ne za pare :chair:

not!

pa pogledaj sam kolko ih je na dopingu sam da budu jaci, brzi, upisani u povijest.. a i kolke pare zarađuju na mitinzima, ono Blanka preskoci tam nekih dva metra i ode doma s pol miljuna eura

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #3 : 03. Rujan, 2008., 19:04 »
Pratim, al ne baš redovito svaki miting, onak kad ulovim pogledam.

not!

pa pogledaj sam kolko ih je na dopingu sam da budu jaci, brzi, upisani u povijest.. a i kolke pare zarađuju na mitinzima, ono Blanka preskoci tam nekih dva metra i ode doma s pol miljuna eura

Pa zato što već ima onak 70 pobjeda u nizu i sad ako ponovo pobijedi uzima tih pol miljuna. Al inače nema šanse da se za svaku pobjedu takve pare dijele.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #4 : 03. Rujan, 2008., 20:32 »

not!

Svi profesionalni sportasi su na dopingu.

The end. :ementaler:

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #5 : 03. Rujan, 2008., 21:51 »
Nisu.  :tired:

« Odgovori #6 : 03. Rujan, 2008., 22:09 »
svi profesionalni bilderi možda  :kingmortal:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #7 : 04. Rujan, 2008., 00:43 »
Nisu.  :tired:
Da, Phelps je brz jer jede 12000 kcal dnevno (wtf) i jer puno trenira. Kad se pocne dopingirati napravit ce tsunami u bazenu :wildboy:

*

Lilo

• **
  • 152
  • Nerdvana, state of total geekdom..
« Odgovori #8 : 04. Rujan, 2008., 16:59 »
Ono o blanki, moraš imati 35 pobjeda(nisam sigurna) da bi dobila pola milijuna, a poglej prosječnog nogometaša nogometaše on zaradi na mjesec, a ovi bolji još i više, a uostalom kak znaš da oni  nisu na dopingu, jer baš nisam čula da postoje neke nogometne doping kontrole(ispravite ako grješim).A znate uostalom onu rečenicu SVE KAJ NIJE ZABRANJENO JE DOPUŠTENO

*

dibek

• 3270
« Odgovori #9 : 04. Rujan, 2008., 17:07 »
a poglej prosječnog nogometaša nogometaše on zaradi na mjesec, a ovi bolji još i više, a uostalom kak znaš da oni  nisu na dopingu
Pa znam da jesu :hug

Onak, sto vi mislite, kako sport napreduje? Jer sportisti dobivaju bolje uvjete za trening? Da ono, razlika izmedju 11s i 9.69s na 100m je u patikama i pripijenom dresu... :kingmortal:

Kako napreduje doping, tako napreduje i sport :ementaler:
« Zadnja izmjena: 05. Rujan, 2008., 12:21 dibek »

*

noda

• 2567
« Odgovori #10 : 05. Rujan, 2008., 11:59 »
@lilo

blanka nije trebala pobijedit na tih 35 mitinga, nego samo na 6 zlatnih: Berlin, Oslo, Rim, neki francuski grad, Zurich i danas Bruxelles, no da nogometasi bezobrazno puno zaraduju to je istina, ali jebiga, to je njagledaniji sport na svijetu i ne mozes protiv toga.

EDIT: taj francuski grad je Pariz, sad sam se sjetio  :bonk:

*

DarX

• 1358
« Odgovori #11 : 05. Rujan, 2008., 19:32 »
a poglej prosječnog nogometaša nogometaše on zaradi na mjesec, a ovi bolji još i više, a uostalom kak znaš da oni  nisu na dopingu
Pa znam da jesu :hug

Onak, sto vi mislite, kako sport napreduje? Jer sportisti dobivaju bolje uvjete za trening? Da ono, razlika izmedju 11s i 9.69s na 100m je u patikama i pripijenom dresu... :kingmortal:

Kako napreduje doping, tako napreduje i sport :ementaler:

postoji zanimljivo znanstveno istraživanje o napretku ljudi i njihovih mišića. jedan tip je prije 5-6 godina predvidio da će oko 2009. godine čovjek trčati ispod 9,70 na 100 metara. Desilo se godinu prije.

*

Sacrifulum

• **
  • 318
  • fuck your mum.(x
« Odgovori #12 : 05. Rujan, 2008., 20:21 »
bumo vidli kak bu blankica danas skakala  :kingmortal:

*

majmun

• *
  • 141