HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406075 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1455 : 06. Lipanj, 2012., 11:18 »
4 tjedan gotov,,, 87 kg, 87cm struka

u 4 tjedna 4 kile dolje i 5 cm dolje.
zasad ide ok čak se nisam ni puno smanjio bar mi je takav dojam  :hiha2: :hiha: :wildboy:

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1456 : 06. Lipanj, 2012., 11:30 »
Ček jadaran wtf? Kaj nisi ti uvijek bio u top formi? Kakve to kile gore dole...

Ja sam počeo radit Insanity Workout, za sad sam odradio tjedan i pol od devet sveukupno.  :clap:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1457 : 06. Lipanj, 2012., 11:36 »
kako misliš?  :hihi:
pa pokušavam dobit ABZe za ljeto  :hiha: pa ono nez ja uvijek treniram al većinom nisam u nekoj low-fat formi jer nemam volje pazit na hranu i to.

insanity jel to onaj p90,,
« Zadnja izmjena: 06. Lipanj, 2012., 11:38 Jadran »

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1458 : 06. Lipanj, 2012., 11:54 »
Mislim da da, al ček šta bi p90 trebalo značit, to je onaj Shaun T, di radiš vježbu maksimalno kaj možeš i nakon jedne serije imaš pauzu 30 sekundi i onda opet, za sad sam primjetio promjenu kod ruku, i nogu

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1459 : 06. Lipanj, 2012., 12:22 »
P90X je nešto drugo. Insanity je insanity  :hiha:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1460 : 06. Lipanj, 2012., 19:44 »
imam jedno douche pitanje. jel moguće dobit 8 pack? ili je to pitanje genetike.

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1461 : 06. Lipanj, 2012., 19:56 »
hmm nebih znao, al uvijek možeš otić na operaciju i stavit si 8 umjetnih abZ-a...

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1462 : 06. Lipanj, 2012., 20:45 »
tip ko kornjača neka izgleda. :ave: :ave: :ave:
nisam znao da je to moguće btw.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1463 : 07. Lipanj, 2012., 00:28 »
Fotošop.

Realno, kad vidiš one megabildere današnje, svi imaju kornjača trbuh kad nemaju masti jer su svi redom na modernim steroidima koji u velikim dozama uzrokuju širenje organa i svega unutar trbušne šupljine. Ali ovo gore nije taj slučaj.

A za eight pack se prvo moraš srezati na apsolutno minimalan BF, te ćeš tek tada vidjeti svoj genetski izgled trbušnih mišića. Može se minimalno natural utjecati na trbušne mišiće, ali kralju, to bez TEŠKOG rada u teretani možeš zaboraviti. Maleni rast trbušnih mišića možeš očekivati od teških vježbi za trbuh poput dragonflagsa, hanging leg raiseova, ab wheela, cruncheva s utegom i slično, ali ono...to su sve dodaci u treningu. Ako se ti bojiš što ćeš u teretani raditi dok te podlaktice bole (ako si ti taj bio), možeš zaboraviti i da ćeš ikad doći do rezanja za eight pack. :(

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1464 : 07. Lipanj, 2012., 00:39 »
kako misliš do rezanja za eight pack?
mislim, svaki dan radim vježbe za trbušne, 3 seta po 40 ponavljanja leg liftova sa utezima oko nogu i još toliko cruncheva, plus plank i držanje s ispruženim nogama. napredak sam vidio samo ono, 8 packa nigdje pa me zanima jel moguće uopće.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1465 : 07. Lipanj, 2012., 01:11 »
Dakle, ako imas BF ispod nekih 8-10 posto i apsolutno uopce ne vidis bar 6 pack, onda ni 8 pack nikad neces imati. Na to mislim pod rezanje za 8 pack.

Druga stvar je to sto rijetko tko tko se bas ne ide rezati moze odrzavati dulje vrijeme 8 posto masti. Dibek eventualno.

A na 8 posto masti ako nemas nimalo misica na tijelu izgledati ces bukvalno kao kostur, tesko mi je dati ti neke smjernice jer nam se pojmovi 'misicavosti' razlikuju.

Sto se samog treninga tice, ako mozes napraviti bilo koje vjezbe 40 ponavljanja u vise serija tada je to prelagan rad, koji dira samo izdrzljivost, a ne snagu i velicinu misica. Povecaj teret tako da mozes maks 15 ponavljanja u bilo kojoj vjezbi. Fokusiraj se na 6-15 ponavljanja po seriji za trbuh, a plank maksimalno do pol minute-minutu ili dodaj teret.
Ako nemozes dodavati teret biraj teze varijacije vjezbi.

Nemoj trbuh raditi svaki dan k tome, nego to vrijeme koje bi potrosio na te vjezbe utrosi kvalitetno na neku compound vjezbu za noge poput cucnja ili prednjeg cucnja gdje ce trbuh takodjer imati ulogu.

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1466 : 07. Lipanj, 2012., 09:03 »
zanimljivo. kažeš bolje povećat teret i smanjit broj ponovljanja. dosta ljudi je reklo da je za trbušne dobar veći broj ponavljanje, al ae probat ću s većim teretom sad.
kako da uopće znam koliki mi je bf? mislim, ja imam 6 packs i dosta sam mršav i bez vježbanja sam izgledao kao kostur.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1467 : 07. Lipanj, 2012., 11:18 »
U kontekstu treninga za izgradnju misica 'podignuti broj ponavljanja' znaci biti u domeni 10-15, sve preko toga nema utjecaj na znacajniji rast misica nego na laktatnu izdrzljivost (ono kad dobijes upalu od nakupljanja mlijecne kiseline i sto je kao jedna komponenti treninga korisno samo endurance sportasima poput veslanja, nogometa, trcanja na duge staze).

Realno, po onome sto si ti dosad pisao dalo bi se zakljuciti da ti mesa fali po citavom tijelu, pa ti je i trbuh na crte daleki cilj jer i njemu mesa fali. Uz malo vise mesa na citavom tijelu trbuh ce ti bolje izgledati i uz visi bf.

« Odgovori #1468 : 07. Lipanj, 2012., 18:24 »
Fit2Fat2Fit : The Journey of Drew Manning

Evo onog lika, čini mi se da ga je Dragster okinuo prije.
Čudi me kak nije dobio srčani il nešto lol, iako spominje da je imao problema s bubrezima itd.

Al ono, nez, ak ovo neće bit inspiracija pretilim ljudima, ništa neće.

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #1469 : 07. Lipanj, 2012., 20:02 »
Aono, očito je da je frajer napravio to radi samopromidžbe i dizanja love, al rispekt svejedno.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9