HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406133 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1470 : 07. Lipanj, 2012., 20:09 »
zašto bi inače radio? :/

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1471 : 07. Lipanj, 2012., 20:52 »
http://70sbig.com/blog/2012/06/i-am-pissed-too-sir/

"My “modest proposal” was to take all of the fat and lazy people and ship them directly into the sun. This was made more awkward when I saw my obese teacher’s face when she handed the paper back to me. I don’t know if I wrote it then, but the cost of a sun-shipment would be less than a) the cost of supporting them via healthcare and b) the irritation caused by having to hold their hand and trying to get them to change – especially when they are convinced they don’t have to. Who knows, maybe their lard could be used as fuel (just like on steamboats on the Mississippi River used to do).
"

Oplako sam.  :hihi:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1472 : 07. Lipanj, 2012., 20:59 »
a ono nezz, zašto bi te nečija debljina živcirala. Meni baš takvi tipovi idu na kurac, pogotovo ako su i oni nekad bili debeli pa se sad "osvećuju".

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1473 : 07. Lipanj, 2012., 23:09 »
Pa dobro, to je vise sa trenerskog aspekta. Oni >ja zelim bit lijepo gradjen al da se netko drugi potrudi oko toga< ljudi.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1474 : 08. Lipanj, 2012., 02:38 »
a ono nezz, zašto bi te nečija debljina živcirala.

x

ne volim baš te članke di FIT ljudi pljuju po NEFIT ljudima  :wildboy: baš mi je nekako jadno soz iako ovo što dibek kaže, al ono općenito kažem.  :wildboy:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1475 : 08. Lipanj, 2012., 08:10 »
a ono, mene smetaju debeli iskompleksirani ljudi koji očito nisu zadovljni, a ne žele kurca napravit. i onda krive genetiku ili idu na neke retardirane dijete, a ne pada im na pamet nezz, recimo trčat ili nešto. i onda opet kmeče kad ne vide rezultata. :wildboy:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1476 : 08. Lipanj, 2012., 08:21 »
ok, to je sad već druga priča.

nego, meni je baš simpatično kad netko deblji dođe u gym i odma prvi trening radi abze  :hihi:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1477 : 08. Lipanj, 2012., 20:35 »
Zašto i kako čovjek sebe uspije izmorit tako da odlijepit 90kg s poda bude problem.  :wildboy: :wildboy:

*

noda

• 2547
« Odgovori #1478 : 08. Lipanj, 2012., 20:53 »
To kaj se tiče debljine nezz. Ja sam od ljeta 2010. do sad skinuo 15kila. :)))))))))))) Imo sam 108kg, a sad imam 93kg, maloprije se vago. Još bi trebo jedno 3-5kg skinut čisto radi zdravlja nekakvog.
Jedino, nemam volje za vježbat, pa imam škembu n shit.  :hiha:  Al brijem da ću počet jer izgledam ko govno.  :mrs:
Al ono, samo sam presto jest slatko i takva govna i naravno poslije 20h ništa. Sportom sam se isto bavio, niš manje niš više. I mene ekipa nervira kaj se žali na debljinu a ždere ko luda.  :wildboy:

« Odgovori #1479 : 12. Lipanj, 2012., 22:17 »
Ovo održavanje ide teže nego kaj sam mislio.. mislim, trčim/vježbam svaki dan, al ono, jedan dan pazim kaj jedem, a sljedeća tri dana se prežderem svega.
Jebem si isusa glupog.  :fpalm: Moram stisnut malo, jer ono ak ovak nastavim, taman kad ću ić na more ću se zdebljat ponovo.

[/jadikovanje]

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1480 : 12. Lipanj, 2012., 22:19 »
 :hihi: :mrs:

jebiga to je najsjebanije ,

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1481 : 12. Lipanj, 2012., 22:41 »
Psiha ---> ubaci namjerno jednom ili dvaput tjedno jedan obrok (ograniči se na pol sata) gdje ćeš jesti štogod ti srce želi.

« Odgovori #1482 : 12. Lipanj, 2012., 22:52 »
Nez jebote, ono nije mi bio nikakav problem izbjegavat gotovo sve ugljikohidrate dok sam bio na definiciji, a sad kad si ih mogu dopustit, onda pretjeram.
Tipa nez, ujutro pojedem zobene, sve super, popodne krumpir uz meso, i onda si kasnije razmišljam "aj kad sam već jeo popodne krumpir, mogu opet tak nešto".
I onda ono pojedem kroz dan još dvije šnite kruha uz sendvič/nešto.. Glup sam.

Najrađe bi nastavio sad sa strogom defkom, al ne mogu više prvenstveno financijski, a i voljno.
Nez, mogu ja to, uspjeću!1

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1483 : 12. Lipanj, 2012., 22:59 »
Realno, zašto se trudiš STRIKTNO izbjegavati ugljikohidrate? Neće te samo oni udebljati, a niti ćeš realno biti super zdrav i poletan jedući većinski proteine, čisto meso, itd. za što ljudi kažu da je financijski neisplativo?

Ako ti ne pale fore s cheat obrocima, a što je meni osobno fora preporučiti ljudima koji imaju problema s disciplinom - jer funkcionira; zašto jednostavno ne ubaciš više UH u prehranu, preko voća? Ok, pojeo si za doručak i ručak UH, fantastično - to bi ti i cilj trebao biti. Za još neki obrok ubaci voćku dvije uz standardni obrok proteina i masti.

Previše komplikacija ljudi rade oko toga, neće te SVI UH udebljati, treba samo odvajati loše od dobrih stvari.

*

pilip

• 1590

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9