HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406732 Hitova
*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1650 : 10. Srpanj, 2012., 18:21 »
Ima koga da radi samo bodyweight vježbe il ste svi teretana?

pozz

Vidim sad da me grga spomenuo. Radio sam dosa BW vjezbi nekad, al nikad iskljucivo, nema sanse da tako noge odradis. Za ledja imas jedino zgibove sto IMO nije dovoljno (trapezi i erektori su iskljuceni).

Nikad nisam shvatio cemu taj hajp oko BW vjezbi, skroz je neprakticno, progresija je sjebana i sve.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1651 : 10. Srpanj, 2012., 18:48 »
zato što je jako kul i underground. i dobiješ pravu snagu.

mislim meni je to fora i sve al činjenica je da se ekipa NABRIJAVA na to što je malo šabanski.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1652 : 10. Srpanj, 2012., 19:06 »
 :hiha:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1653 : 10. Srpanj, 2012., 19:25 »
zato što je jako kul i underground. i dobiješ pravu snagu.

mislim meni je to fora i sve al činjenica je da se ekipa NABRIJAVA na to što je malo šabanski.

Nezz, čitao sam malo CONVICT CONDITIONING. :wildboy: A ono, realno, ako pod bodyweight sranja misliš sklekovi vulgaris -> dosadno govno. Al ima jebenih stvari, to sigurno.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1654 : 10. Srpanj, 2012., 19:32 »
kako se to odnosi na moj post  :hiha:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1655 : 10. Srpanj, 2012., 19:34 »
Vjerojatno ne odnosi. Samo sam htio nešto napisat xD Zapravo, htio sam reć da ono, jest da je to KUL I ANDERGRAUND i ekipa se nabrijava na ta sranja, al zasluženo, iskreno. Ima onaj GHETTO WORKOUT video gdje crnčuge s lulz sixpackovima rade bolesna sranja :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1656 : 10. Srpanj, 2012., 21:15 »
uuuuuu hajp bodivejt hajp utezi.

prestanite smrdljivci  :hiha:

jedno je raditi bodivejt kad imaš trideset i sedam kila a drugo kad si debelo govno  :hiha: za neki opći balans mi se čini ok

*

dibek

• 3270
« Odgovori #1657 : 11. Srpanj, 2012., 00:04 »
A dobro, nisi valjda hendikepiran pa da su ti BW cucnjevi teski :wildboy: Ili sklekovi, to bi moglo jedino u pocetku posluziti, a kasnije samo za neke sporedne stvari... zgibove jedino priznajem kao razumno tesku BW vjezbu (ali opet to je samo jedna vjezba i niti blizu nije dovoljna), sve ostalo je ili prelagano ili pretesko (gimnasticke vjezbe tipa front/back lever i teze stvari), a neke su cisto akrobacije koje ne sluze nicemu osim kurcenju (flag itd.).

Tako da, OK je ukomponirati to u treningu, isto kad nemas drugog izbora je super, al ljudi koji misle da je BW trening nekako posebno dobar i ucinkovit, ne razumijem.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1658 : 11. Srpanj, 2012., 04:26 »
ne znam sad imena svega što smo radili dosad, ali nije baš ni lako kad gledam trening u globalu. bude hodanja u nekom poluklečećem položaju na sve 4 i onda pokret desna ruka desna noga naprijed pa isto s lijevom i tako po cijeloj dvorani desetak minuta, onda vježbe izdržaja tipa front lever, čučeći izdržaj, hupsanje iz čučnja, čučanj-sklek-skok itd. ne kažem da je to nešto posebno mega, ali ekipa umire od toga, nije samo do mene  :wildboy:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #1659 : 11. Srpanj, 2012., 09:36 »
A dobro, onda ocito pricamo o razlicitim stvarima. Meni je dizanje anaerobni trening, i tu ne postoji vjezba (osim zgibova i mozda jos ponesto) koja bi bila korisna kroz malo dulji period vjezbanja. Ti pricas o nekakvom aerobnom treningu, sto je super i sve ak ti treba, al je skroz druga stvar i nije zamjena za dizanje.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1660 : 11. Srpanj, 2012., 11:56 »
malo sam pao s marsa  :hiha:

carry on  :kava:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1661 : 15. Srpanj, 2012., 18:26 »
Dibek

pošto ignoriraš mejlove, jel mi moš reć ovdje kako se na makedonskom zove posni sir?

Ne mogu ga nac nigdje majku mu  :wildboy: Ni TUŠ ni onaj NEŠT 95 ni ništ drugo..

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #1662 : 15. Srpanj, 2012., 18:51 »
lowfat sirenje  :hiha:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1663 : 15. Srpanj, 2012., 22:30 »
Mnogu li si interesun be čiko  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #1664 : 16. Srpanj, 2012., 10:43 »
Posno sirenje.

Al zapravo nije da kod nas prsti od posnih sireva, ak se sjecas ja sam tek nedavno probao i pisao na forumu o tome kako je gadan :hiha:

Inace nista od kave, tek sam kasno sinoc vidio mail a i imao sam nesto posla jucer. Evo sad cu ti poslat broj moba pa ak nesto bude,,,

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9