Soz na triplu, iako je tehnički dabl jer je frajer izbrisao post il nešto. Uglavnom, debili iz đima.

Frajer je radio čučanj i DL naizmjence. Dakle, jedna serija čučnja pa jedna serija DL-a. S istom šipkom. I ok, frajer krene radit čučanj, ali prvo jedno metar izvan racka stavi na pod gume koje služe da se pod ne ošteti prilikom bacanja utega. Natovari gore pecto kila, dovuče se jedva do te gume - govorimo o jedno 5-6 koraka s velikom težinom na leđima - pete stavi na vrhu gume i radi quarter squatove s pussy pillowom.

I okej, nije sad travestija bog zna kakva, čučanj 90% ljudi valjda radi tako debilno, makar mi nije jasno kako im koljena ne eksplodiraju. Vrati tip šipku na rack, skine 20 sa svake strane i stavi 10 sa svake strane, uzme šipku u ruke i opet se daje izvan racka. "Oh, radit će valjda front squat. Baš me zanima na šta će to ličiti s ovim držanjem šipke" - KRIVOLOL xD Tip je valjda previše gledao Olimpijadu jer je šipku onda išao spustiti tako na pod (bilo je nekih 80kg na šipci), naravno, bez imalo kontrole tako da je podosta jako tresnula u pod

Onda je krenuo masakrirati DL s užasnom formom, al ae, tu mi je bolje da šutim

I sad KREMA na kraju, frajer skine 20 kila sa šipke i pokuša je CLEANAT gore na rack i naravno fejla, šipka se jedva pomakla

Onda je utlačio nekog tipa da mu pomogne dignut jer hej: njemu se neda skidat utege

)))))))

Neznam jebote, frajer će umrijet jednog dana. Najgore je to što je pustio na čučnju pecto utega, al ae, ukmečila se taman neka dvojica tamo. Neznam, iznenadilo me poprilično jer sam mislio da takva ekipa u nas ne postoji