HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 405921 Hitova
*

duksy

• 6295
    • hcl
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2895 : 06. Travanj, 2013., 01:08 »
Arnie je na redditu malo odgovara na pitanja ekipi :approve
http://www.reddit.com/r/Fitness/comments/1brg0z/im_back_ama_about_fitness/

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2896 : 06. Travanj, 2013., 09:04 »
Rula :hihi: Crashed a tank :hihi:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2897 : 06. Travanj, 2013., 12:47 »
Skoro pet dana bez kave i slatkog.

Glava me ubija, jučer sam jedva zaspao zbog glavobolje, s njom se i probudio.

Tako bi mrkno jednu ogromnu Milku s keksima, ali strpit ću se još do sutra :wildboy:

Sutra ću si priuštit za ručak palačinke s nutelom jer brijem da ću krepat drugačije, i to ću pojest nakon treninga kad znam da će sve otić u pizdumaterinu.

Al mislim da me najviše jebe izostanak kofeina, glava rastura ;(

Kaže dokač da će potrajat još tri dana minimalno.

Također mi je rekao zašto mi se jede slatko hrana. Kao, ista hrana previše stimulira proizvodnju dopamina pa daje onaj osjecaj zadovoljstva nakon toga.

Kao, srki, priušti si to jednom tjedno ako misliš da ti fakat treba, prvih 3 tjedna ce ti bit koma, nakon toga ćeš se vratit u normalu u kojoj si bio prije ;(

A samo kad se sjetim srednje i svog bilder lajfa, ono, rigao bi na pizzu i čevape, ne bi ih mogao smislit jer "nema dovoljno protejina i kvalitetnih ugljikohidrata".

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2898 : 06. Travanj, 2013., 13:46 »
:hiha: jel to keto ili?

ja čitav tjedan idem na 0 UH (sad sam pauzirao radi viroze) i onda 7. dan čitav dan šta god hoću. Imam 2 takva tjedna iza sebe, jebena viroza mora usrat.  Jedi brokule i karfiola slobodno koliko hoćeš, ništa ne smeta, a i zero možeš pit ako je baš keto (jer nemaš šta drugo osim vode :hiha:) Inače, mislim da je 6 dana optimalna doza keta, pa punjenje 7. dan.  Kraće mislim da nema smisla za keto. Iste, a lakše rezultate možeš dobit s lagodnijim stvarima.

Inb4 zero je otrov, govno :hiha:

*

Korisničko Ime

• **
  • 397
  • Kak ti fino jedeš.
« Odgovori #2899 : 06. Travanj, 2013., 14:02 »
Skoro pet dana bez kave i slatkog.

Glava me ubija, jučer sam jedva zaspao zbog glavobolje, s njom se i probudio.

Tako bi mrkno jednu ogromnu Milku s keksima, ali strpit ću se još do sutra :wildboy:

Sutra ću si priuštit za ručak palačinke s nutelom jer brijem da ću krepat drugačije, i to ću pojest nakon treninga kad znam da će sve otić u pizdumaterinu.

Kaže dokač da će potrajat još tri dana minimalno.

Također mi je rekao zašto mi se jede slatko hrana. Kao, ista hrana previše stimulira proizvodnju dopamina pa daje onaj osjecaj zadovoljstva nakon toga.

Kao, srki, priušti si to jednom tjedno ako misliš da ti fakat treba, prvih 3 tjedna ce ti bit koma, nakon toga ćeš se vratit u normalu u kojoj si bio prije ;(

A samo kad se sjetim srednje i svog bilder lajfa, ono, rigao bi na pizzu i čevape, ne bi ih mogao smislit jer "nema dovoljno protejina i kvalitetnih ugljikohidrata".

Trebas secera jer si ga istrosio treniranjem. To je nesto kao za razgradnju aminokiselina.
Bla bla to meni nest buraz prico studira medicinu.

« Odgovori #2900 : 06. Travanj, 2013., 14:03 »
:tired:

*

Korisničko Ime

• **
  • 397
  • Kak ti fino jedeš.
« Odgovori #2901 : 06. Travanj, 2013., 14:08 »

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2902 : 06. Travanj, 2013., 14:11 »
:ementaler:

« Odgovori #2903 : 06. Travanj, 2013., 14:25 »

Ja užasno teško spavam zadnjih par dana zbog kave (vjerovatno), al ono jebatga, paše mi zbog defke.
Čitao sam po netu da nakon ~2 tjedna bez kave (kad prođu sve glavobolje itd) doživiš najdublji san ikad. Tako da STAY STRONG BRAH.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2904 : 06. Travanj, 2013., 15:23 »
Jel ima kod vas zero od 2l? Kod nas samo 0.5, ova od 2 je jos uvijek light.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2905 : 06. Travanj, 2013., 15:34 »
ima od 2 u mo

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2906 : 06. Travanj, 2013., 16:19 »
:hiha: jel to keto ili?

ja čitav tjedan idem na 0 UH (sad sam pauzirao radi viroze) i onda 7. dan čitav dan šta god hoću. Imam 2 takva tjedna iza sebe, jebena viroza mora usrat.  Jedi brokule i karfiola slobodno koliko hoćeš, ništa ne smeta, a i zero možeš pit ako je baš keto (jer nemaš šta drugo osim vode :hiha:) Inače, mislim da je 6 dana optimalna doza keta, pa punjenje 7. dan.  Kraće mislim da nema smisla za keto. Iste, a lakše rezultate možeš dobit s lagodnijim stvarima.

Inb4 zero je otrov, govno :hiha:

Nemam pojma koja su sva govna i nazive izmislili unazad nekoliko godina, " u moje vrijeme" treniranja se to zvala prehrana za definiciju/defka :(

Coca Colu Zero opcenito ne podnosim dobro zbog Aspartama. Opcenito sve što ima to govno mi ne sjeda dobro, samo što je teško nać nešto što ga nema...

Sjecam se da sam prije koristio ProStar whey koji nije imao aspartama, prije 3 dana obišo cijeli zagreb i nisam uspio nist nac sto ga nema.

Trebas secera jer si ga istrosio treniranjem. To je nesto kao za razgradnju aminokiselina.
Bla bla to meni nest buraz prico studira medicinu.

Brat ti je debil.

Koristi Cut.

Tako da STAY STRONG BRAH.

Bit cu mister olimpiks :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2907 : 06. Travanj, 2013., 16:41 »
keto se koristi i za liječenje epilepsije :hiha:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2908 : 07. Travanj, 2013., 00:52 »
Realno, uvijek sam se sprdao sa ženskicama koje si naruče Janu vani.
Ono, nemoj mi pit vodu vani.
I šta, upravo došao iz vana.

Nas sedam debila, prvi birc, frend okrece rundu, ja razmisljam. Cedevite nemaju, čaj ne mogu, sokovi imaju šečera, Zero ne želim, daj Janu.
Drugi birc, opet runda, ja opet Janu.
I tako jos tri puta, ne znam, nalio sam se vode ko debil.

I onda sam naravno ogladnio jer sam zadnji put jeo u 9 i to jaja od kojih si gladan pol sata nakon.
Frendovi me nagovaraju "ke, tebra, idem ona kebab". I naravno da mi je mirišao i naravno da sam htio, ali sam rekao "zajebi to", uskočio u taxi i direktiva doma.

Jedem posni sir s bučinim uljem upravo :wildboy:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2909 : 07. Travanj, 2013., 09:58 »
Pa mogao si recimo pit... alkohol? :hiha:

Odbenchao 95kg x 4 s pauzom :hiha2:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9