Tnx na savjetima.
S trčanjem ujutro nemam nikakvih problema za sada, s utezima/dizanjem utega imam (em zbog male ili nikakve kilaže, em zbog jačih upala).
Rezultati od zadnjih 13 dana su mi i više nego dovoljni da nastavim još i ovaj tjedan tako, samo jos malo popravim prehranu. Za sada su mi ove osnove dovoljne, trčanje ujutro mi stvarno nije problem.
Isto tako, jutarnje vegetiranje ispred računala uz šalicu kave sam zamijenio s tim trčanjem i tuširanjem, nekako me razbudi i pripremi za jutro, štajaznam...
Jel tko od purgera zna di mogu nabavit purecu i guscu jetru?
Nikak da je nađem po ovim šoping centrima :/
Evo ja ti nekih 7 mjeseci ne jedem frigano uopce (dobro 1-2 mjesecno kad idem kod mame ili buraza na rucak), samo riza bijela/smedja, uvijek povrce uz to (vecinom smrznuto ali bolje i to nego nis, i da malo maslinovog ulja stavim uvjek), proso isto uz povrce i puno piletine/puretine/ribe (sve kuhano i samo kuhano skoro pa i bez soli), jedem i dosta voca (znao pojest vise od kilu banana dnevno

) i svjezeg i suhog, orasasti plodovi su strava ali ne pretjerivat, za dorucak pojedem zobene sa lanom, sezamom i suhim brusnicama zalivene jogurtom i dva kuhana jaja, pred spavanje 250grama posnog sira (preporucam iz Lidla ili Mercatora-najbolji okus).
Izbacio sve slatko (sokovi cokolade, kolaci i ostala sranja koja sam trpao nemilice u sebe), cipseve, przeni kikiriki....
Tu i tamo pojedem kakve palacinke ili neki kolac ali jako malo.
I da, jedem 6 puta dnevno, manje porcije (svaka 2-3 sata).
176cm sam visok, imao sam skoro 79kg i sve u trbuhu, sad trenutno imam 69 jer sam poceo malo jace jest, ali sam najnize bio na 64 (i to sam kile izgubio u manje od 3 mjeseca, prvi mjesec skoro pa nisam ni jeo).
I sad mi sve hlace prevelike u struku

Vjezbam doma, prvo sam 3 mjeseca svaki dan radio 300-400 trbusnjaka i 100injak sklekova i to doslovno svaki dan, onda sam vidio, da sam pola toga krivo radio pa da mi se zato kicma raspada (radio krunceve sa utegom), i onda sam jos i dodao neke glupe vjezbe utezima, ormar poceo koristit za zgibove...uglavnom vec 3 tjedna vjezbam po p90 programu i vidim kolko sam gresaka radio (ovo radim 45-60min 6 puta tjedno).
Jedan dan je trening bucicama, a drugi kardio plus trbusnjaci, poceo i pred dva tjedna uzimat whey+kreatin+med (zavrsio fazu punjenja, pa ovu kombinaciju pijem nakon treninga) i stvrdli mi se misici ko kamen, jedino sta sad pijem 3-4 litre vode dnevno.
Tu i tamo provozam biciklu (Rijeka je jako brdovita pa ima uzbrdica bas za silovanje).
Ja sam zadovoljan zasad, ne zelim bit neki supermen, nego tek toliko, u formi, a i fora je kad se vide kockice na trbuhu

EDIT: Sad vidim da trazis i whey bez apsartama, ja uzeo Dymatize natural whey koji je zasladjen steviom, ovi drugi nemaju aspartam ali imaju neko drugo sranje koje je navodno jos gore....