ma ne ljutim se, al ono, ne volim baš sad takve neke spike.

i ono, neznam tog lika, izmišljao sam naravno, samo je bio primjer. uvijek će bit takav netko, na neki način bolji od tebe a trudi se manje. Znam da si najači veslač

(mislim bogomdan si za tu disciplinu, after all), to vrijedi za sva područja života, jelte. ti učiš xy sati za trojku, netko uči xy/10 za peticu. i nisam reko da niš ne radiš u teretani, nit sam bio s tobom na treningu pa to mogu reć, jelte. Uvijek sportski uvažavam i samo po sebi pretpostavljam da daješ 100posto na treningu

. jebiga, ja dajem sve od sebe (kolko mogu, evo u svoju obranu i obranu sadašnjeg nikakvog izgleda/snage nisam trenirao nikako skoro od 6. mjeseca) a kolko napredujem tu najviše ulogu imaju moji hormoni i geni koje mi je dao bog.
evo npr ti i bez da si išta trenirao imaš raspon ramena od metar ipo. nemožeš baš reć da te bog nije pogledao (

), jebiga, robustan si sav i sa 15 godina (sjećam se) si izgledao vrlo vrlo dobro i vjerojatno bio jak ko bik.

ja sam imao 60 kila i opseg ruke ko pola tvoje podlaktice, kao i uostalom 98 posto mojih vršnjaka.
btw ja mu nisam piso whey, neznam di si to vidio. čak i u primjeru jelovnika sam reko da nemora niko whey, durr. ;D whey je jebeno koristan kad moraš nešto brzo pojest, zašto ne. i ne, nije kemija, jebemu dragster, ukucaj wej na google translator, valjda znaš šta je sirutka.

nemoj sad baš bit nubast bezveze, nije wikipedia bezveze tu