HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 397744 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Fiskultura
« Odgovori #300 : 20. Listopad, 2010., 17:14 »
e, al dižeš boga isusa i vreću cementa na ramenima mu  :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #301 : 20. Listopad, 2010., 17:30 »
nisam te skužio.  :wildboy: :hihi:

Pa ono, nije da serem, možda nemam pravu informaciju, no čini mi se da bi trebao biti moćniji nakon 2 godine u teretani.

Kažem, koliko ja znam, 2 godine si u teretani.

Moj kompa, SEBO CAR  ;) je od mrljavca došao do onako nabildanog majmuna i hoda ko retard od mišića i mase, normalno, kemijao se i sav je otišao u kurac, i ne jebe i dalje, no to nije tema. cca godinu i pol

ne znam, možda nisi 2 godine

ili si mrljavo '2 godine'

a kaj misliš, da sam došo prije dve godine i počeo radit sve 100 posto kak treba...lol. recimo da treniram kako treba i umije se godinu dana. mislim i prije je bilo napredka al dosta sporo, sad malo brže, kad uđem u kontinuitet.
a čak i da jesam. ak treniram savršeno, jedem loše - .neću napredovat. jedem savršeno, treniram OK - neću napredovat. ako je sve savršeno - napredovat ću 50% manje od recimo, tebe. il od rendom lika u teretani koji jede burek a raste ko iz vode.

ja sam se s tim pomirio i boli me kurac...malo me iritiraš npr sad ti mr. 120 kila benč u mjesec dana teretane al ok  :hihi:
različiti su ljudi, jebiga.
ovo s nabildanim frendom mi je ono, lol. Hej dragster, ja znam lika koji je sa 14 godina ušao u seniorsku repku u veslanju. i kaj bi ti sad trebo reć? ti si loš veslač i loše treniraš jer je on bolji od tebe, šta si radio cijelo vrijeme na treninzima? kuiš ;D pa naravno da ima mutanata. isto tak postoji frajer na teretana forumu šta je sa 15 godina gura 160 kila na benču. to 98 posto ljudi neće moći ni sa 4 godine kontinuiranog treninga. (ako ovaj tvoj frajer kemija to uglavnom mijenja cijelu priču za 200 stupnjeva. nemože se to usporedit sa naturalcima.)
neki će se uvijek trudit manje i postizat više.
al ono, ne žalim se. i mjere i snaga mi je nadprosječna za ekipu sa foruma (teretana foruma) i iz mog đima.
« Zadnja izmjena: 20. Listopad, 2010., 17:32 Jadran »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #302 : 20. Listopad, 2010., 17:45 »
 :ave:

nemoj se ljutit jebemu, nisam ništa loše mislio. nit sam ti reko da si loš  :hiha2: stoput sam ti reko da ste ti i dibek u biti jači od mene pa opet te stignem iritirat, ne znam

14 godina u seniorsku repku  :mrs: ako baš hoćeš, ja sam nakon 2 godine treniranja ušao u seniorsku repku ko junior :hiha: ALI je bilo suza i krvi i svega, pa ono, ne znam. pao sam i faks, od NALETA želje i motivacije i sve i morao sam prestat u biti, jer nisam normalan. ne mogu dvije stvari radit normalno, već samo udarat po jednoj samoubilački. i za faks sad isto, ne znam, glup sam. ne mogu prestat radit kad osjetim napredak u bilo čemu, valjda ne misliš da ja drkam kurac u teretani pa to ide gore, ne znam stat, štagod radio, navikao sam se na bol još dok sam veslao, obilježilo me to za sva vremena i paše mi osjećaj kad si gotov i kad ruke ne idu gore.. sad za faks radim redovito do 5 ujutro i štekam na trčanju (još nisam išao ubrdo), ali svejedno odvučem 6:10 na 2000 m na ergometru, rekord osobni je 6:00, sa 98 kila. skelin vuče 5:47

različiti su ljudi da i zato mi je žao nekako gledat dujeta kako već kupuje nekakve kemije i nabrijava se previše, a drko je kurac 2 godine, po meni bi trebalo radit aerobu da se srce pokrene, pratit puls i otić na kakav pregled eventualno, jer sam osjetio na sebi, a bio sam u kakvoj takvoj formi i imam bikovska pluća i srce, da mi nešto ne valja sa krvotokom, i to je opasno, a te kemije bar na početku treba odjebat dok se ne upoznaš sam sa sobom, nakon dužeg perioda jebivjetrenja. Ako misli imalo ozbiljno s tom teretanom, ja nisam baš, već čisto sam htio vratit koji mišić i pokrenut krv na bicikli/ergometru

to kažem sad, jer se osjećam kao da sam niži stupanj od vas dvojice u teretani zbog manjka iskustva u svemu, nisam to htio reć tamo kad si mu ti pisao većbe i taj whey, a eto krenuo je poduži post pa mi je izletilo. Neka ostane.  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #303 : 20. Listopad, 2010., 17:57 »
ma ne ljutim se, al ono, ne volim baš sad takve neke spike.  :hihi:
i ono, neznam tog lika, izmišljao sam naravno, samo je bio primjer. uvijek će bit takav netko, na neki način bolji od tebe a trudi se manje. Znam da si najači veslač  :hihi: (mislim bogomdan si za tu disciplinu, after all), to vrijedi za sva područja života, jelte. ti učiš xy sati za trojku, netko uči xy/10 za peticu. i nisam reko da niš ne radiš u teretani, nit sam bio s tobom na treningu pa to mogu reć, jelte. Uvijek sportski uvažavam i samo po sebi pretpostavljam da daješ 100posto na treningu :ementaler: . jebiga, ja dajem sve od sebe (kolko mogu, evo u svoju obranu i obranu sadašnjeg nikakvog izgleda/snage nisam trenirao nikako skoro od 6. mjeseca) a kolko napredujem tu najviše ulogu imaju moji hormoni i geni koje mi je dao  bog.

evo npr ti i bez da si išta trenirao imaš raspon ramena od metar ipo. nemožeš baš reć da te bog nije pogledao (  :hiha: ), jebiga, robustan si sav i sa 15 godina (sjećam se) si izgledao vrlo vrlo dobro i vjerojatno bio jak ko bik.  :mrgreen: ja sam imao 60 kila i opseg ruke ko pola tvoje podlaktice, kao i uostalom 98 posto mojih vršnjaka.

btw ja mu nisam piso whey, neznam di si to vidio. čak i u primjeru jelovnika sam reko da nemora niko whey, durr. ;D whey je jebeno koristan kad moraš nešto brzo pojest, zašto ne. i ne, nije kemija, jebemu dragster, ukucaj wej na google translator,  valjda znaš šta je sirutka.  :wildboy: nemoj sad baš bit nubast bezveze, nije wikipedia bezveze tu  :ementaler:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #304 : 20. Listopad, 2010., 18:07 »
znam i to sve, ali prah jebemu, ježim se od toga, al dobro uglavnom to uzimaju ovi koji 'nemaju vremena' za jest nešto normalno ka, mislim ja znam svašta uzet sa sobom, od sarme i pirea u tupperware-u pa do pašte na mlijeku i takvih sranja, znam otprilike šta je whey, al svejedno, gdje mu se žuri  :(

pišem postove zbrda zdola pa nemoj baš sve ozbiljno shvaćat, treba razgovaarat oči u oči, trapavo je ovo  :(

ja kolko znam ti izgledaš odlično, sjećam se one slike, kao 'grga ide u gym', torba na ramenu i  ;) i tako bih i ja htio izgledat, taman si napet  :hiha:, ja sam trapav i masivan, a u duši sam tarzan i htio bih raditi kolute, premete i penjati se po drveću, a to mi ne ide, a takav neću nikad ni bit, endurance sportovi su mi oduvijek bili najbolji i za takve ja moram ispuštat dušu i govna kroz nos, i eto nisam sretan..

triatlon npr mi je san  :wildboy:

tako da eto, da ne misliš da ja mislim da si ti šaban. kul je to zapravo, kao klase u WoW-u smo  :hiha: :(

ponavljam, ne da mise ovako komunicirat, zaključak svega je da je sve kul

edit: i da, nisam te baš zamišljao kao 60-kilaša, sad mi je sve jasno i ispričavam se za onaj 2 godine remark
« Zadnja izmjena: 20. Listopad, 2010., 18:10 Dragster »

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #305 : 20. Listopad, 2010., 18:29 »
pa da, dobro to je jako stara slika, od onda je prošlo 7-8 mjeseci treninga i dosta sam napredovao. Recimo mogao bih se nabit do 100 kila, ali bio bih vreća sala. moram se zadovoljit razmjerno malom kilažom i na taj svoj mali okvir nabacit što više miški. nikad neću bit velki ko ti, al može to bit kvalitetno i sa manjom kilažom ;D
ali opet, nebi reko da sam baš mali. ima tu ok širine i velkih ručki.  :hiha: pokušavam biti strpljiv i ne zaletat se i debljat čisto da bi bio "veliki".

ma nisam se naljutio il tako nešto :hihi: al eto, čisto da malo raspravimo. to ti je taj "bilderski" ego :hihi:

a whey, mae, i ja sam pobornik prave hrane i to, ali npr whey je jeftin dosta i tako. realno, da nisam alergičan na mlijeko, stalno bi ga pio umisto weja.
a i ono, kad si nabrijan ko sad ovi šta su počeli, onda oće sve odma, jebiga tako je to.

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #306 : 20. Listopad, 2010., 18:51 »
al ne berem, zašto je greška ako krenem s ovakvim programom, za kojeg sam i prije čitao da je dobar. Znači ovako nešto, to nam je složio ovaj prijatelj.

PON:   prsa (4 vjezbe)
biceps (3 vjezbe)

UTO:   leđa ( 4-5 vjezbi)
triceps (3 vjezbe)

SRI:   off

CET:   noge (4-5 vjezbi)
trbuh (3 vjezbe)

PET:   ramena (4 vjezbe) prednje, zadnje i srednje rame tj. obuhvatit cjela ramena sa oko 4 vjezbe
trapez (2-3 vjezbe)

- treninzi max. 1h i 30!!!
- prije treninga samo lagano razgibavanje a zagrijat ces se u prvoj seriji sa manjom tezinom
- radi 4 serije po vjezbi sa 8 ponavljanja
- pauza između serije 60 sec, pauza između vjezbi 2 min
- ako ti ostane vremena nakon treninga ubaci malo biciklu, traku ili steper za kraj
- mjenjaj vjezbe i redosljed vjezbi da ti se misici ne naviknu na isto

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #307 : 20. Listopad, 2010., 18:59 »
pa jel ti napiso vježbe il kaj..il kao sam biraš

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #308 : 20. Listopad, 2010., 19:04 »
U vezi ovog razgovora... treba biti uporan i konzistentan, rezultat ce doci, bilo to snaga, mrsavljenje, nabildavanje... Sad mozda neces biti tako jak i nabildan ko neki, al ne znaci da se ne trebas truditi. Poanta je gledat sebe i biti sve bolji i bolji, a ak se ides usporedjivat sa genetskim frikovima, brzo ces se ostavit svega.

Duje, prvo: ovo nije program. 4 vjezbe, 4 serija po 8. Rendom nabacani brojevi, nije to pravilno programiranje :wildboy: Evo ovak, da si radio starting strength, prvi trening bi ti bio recimo 3x5 cucanj, 3x5 bech, 1x5 deadlift, sve sa laganim kilazama. Zavrsio bi u pola sata, na kraju bi bio svjez, sutradan odmoran, a dan nakon toga (kad zapravo trebas odraditi sljedeci trening) super odmoran. Ovako si ubio prsa i bicepse, a sad trebas radit ledja - pa naravno da ne mozes, ono: treba ti biceps da bi dizao, a prsa istezes donekle kad radis ledja. To nije kvalitetno programiranje.

I treninzi od sat i pol... ne znam, meni traju toliko recimo, a i nisu nesto nabijeni nego uzimam malo duze odmore izmedju serija... tak da je tebi to predugo. Ko sto sam rekao, starting strength bi poceo sa treninzima od ~ pola sata.

Procitaj knjigu. :wildboy: Jednostavna je.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #309 : 20. Listopad, 2010., 19:28 »
Da malo je razbacano, nađi si program duje i drži ga se par mjeseci. Ja sam radio po nekom koji je žena napisala i rulao mi je, i btw knjiga od dibeka je zakon, pročitaj

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #310 : 23. Listopad, 2010., 23:13 »
Pokazao malo prijatelju s kojim idem u teretanu danas vaše postove, da mu pojasnim da bi bilo bolje da krenemo sa starting strengthom. Nakon što je pročitao postove, već je bilo kao "a mogli bi i tako onda...". Onda sam mu pokazao video gdje dibek savija francuski ključ.

I tako, krećemo sa starting strengthom.  :ementaler:

Recite mi, pošto ionako imam malo sjebanu kičmu, vrat i to, jel mogu nešto sjebat sa deadliftom i tim šemama?

*

dibek

• 3270
« Odgovori #311 : 24. Listopad, 2010., 10:41 »
 :approve

Ovo za deadlift, ovisi. Ali nisi valjda toliko sjeban. Ja recimo imam kifozu, ljudi imaju lordozu i normalno rade. Skoliozu imaju svi, pa ako nije jako izrazena onda nije problem. Samo dobro prouci formu, nemoj savijat ledja i to.

S druge strane, ako se ja nisam sjebao na deadliftu, nece nitko :hihi:

« Odgovori #312 : 24. Listopad, 2010., 10:55 »
I ja poceo od neki dan malo vjezbati, doduse uglavnom cucnjeve da si zategnem bedra i dupe - ono da imaju neku ljepsu formu.
A i poradi kondicije.

Ne mislim da sam nesto posebno debeo - jucer na vagi imao 69.9 kg, a visok sam nekih 1,82 cm.

Uglavnom, koliko cucnjeva dnevnomse preporucuje, cisto radi oblikovanja?
Zasad, kad sam bas frisak i odmoren mogu izvesti 40 - 45 komada.

I da, neka preporuka za pravilnije disanje, ako moze, mislim da me i to donekle sjebe, kao i slaba volja da se prisilim na jos cucanj - dva.

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #313 : 25. Listopad, 2010., 19:50 »
odradili prvi starting strength trening  :hiha:

Dobro je, sve kul, jedino mi je crnjak malo bio radit squat sa samom šipkom, al jebiga, noge su mi nikakve  :approve
Benč stavio 10 kg, za početak, nije bilo problema. Jebe me jedino balansiranje, težina nije neki problem.
Zgibovi su problem  :hihi: Mislim, nema onako ravne šipke za zgibove, imaju na nekim spravama nekakve malo zaobljene, na njima smo ja i prijatelj sposobni bili napravit jedan komad. Pa smo lat mašinu odradili malo.

Idem jest  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #314 : 25. Listopad, 2010., 21:35 »
Ovu varijaciju ste uzeli?

Monday
Squat 3x5
Bench press/press 3x5 (alternating)
Chin-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

Wednesday
Squat 3x5
Press/bench press 3x5 (alternating)
Deadlift 1x5

Friday
Squat 3x5
Bench press/press 3x5 (alternating)
Pull-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

Sve kul, lat masina je ok za pocetak, kad ojacate (tipa 6-7 zgibova u komadu), prebacite se na zgibove. A ovo za bench, 10 kila? Utega ili utezi + sipka? Znas da sipka ima tezinu i da se to broji, jel :hiha: Mnogi kao ne znaju :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9