Ne znam gdje da ovo pitam pa ae ovdje.
Zadnjih par dana (možda čak i tjedana) osjećam da me popodne hvata veliki umor. Međutim, noćima spavam po 8-9 sati najmanje, nekada i više i to mi je ful dovoljno. Uvijek se probudim odmoran i svjež (
). Ali onda me poslije ručka uhvati ogroman umor i moram otići spavat. Mislim, ne moram, ali i da ostanem budan svejedno ne bi mogao nikakav kurac napravit. Dok sam išao u školu ovo mi se nije događalo. Uvijek sam bio odmoran popodne. Eh sad, od čega je ovo - možda od manjka fizičke i psihičke aktivnosti (iako mi to nema baš smisla; znam sad preko ljeta otić malo plivat prijepodne, no to je u biti to jer sam nogu sjebao)...
Ovo i mene pukne svako tolko (nije uvjek ali ima perioda), ujutro se osjecam ko supermen, odvjezbam, pojedem popodne rucak i poslje 13-14h se osjecam ko da mi je neko iscupao dusu, jedva hodam....
Pretpostavljam da je to premorenost....(spavam 7-8h, rano idem spavat, rano se i dizem)...
Ne spavam popodne jer me to doslovno ubije, osjecam se jos triput gore nakon popodnevnog sna.
BTW evo i mog jada i bijede

: