HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 404897 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #3315 : 13. Srpanj, 2013., 02:53 »
cicka na drugoj :hiha:

zglob se inače rotira unutra kad slikaš biceps noob.
inače ima tu mesa ali ove poze su ono šta je to kralju. :hihi:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3316 : 13. Srpanj, 2013., 03:05 »
:hiha2: ovo mi je bilo prirodno.

Ae, ima mesa, napet sam dosta na dodir :hiha: al nisam ni izrezan nit imam sala trenutacno, bas sam zadovoljan ovom definicijom ustvari. Prsima najvise cak, ovo je sad glupa poza pa izgledaju glupo, al inace sam dobio punu onu crtu izmedju i gornji kut lagano.

« Odgovori #3317 : 13. Srpanj, 2013., 18:52 »
Ne znam gdje da ovo pitam pa ae ovdje.

Zadnjih par dana (možda čak i tjedana) osjećam da me popodne hvata veliki umor. Međutim, noćima spavam po 8-9 sati najmanje, nekada i više i to mi je ful dovoljno. Uvijek se probudim odmoran i svjež ( :hiha: ). Ali onda me poslije ručka uhvati ogroman umor i moram otići spavat. Mislim, ne moram, ali i da ostanem budan svejedno ne bi mogao nikakav kurac napravit. Dok sam išao u školu ovo mi se nije događalo. Uvijek sam bio odmoran popodne. Eh sad, od čega je ovo - možda od manjka fizičke i psihičke aktivnosti (iako mi to nema baš smisla; znam sad preko ljeta otić malo plivat prijepodne, no to je u biti to jer sam nogu sjebao)...

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3318 : 15. Srpanj, 2013., 07:00 »
Ne znam gdje da ovo pitam pa ae ovdje.

Zadnjih par dana (možda čak i tjedana) osjećam da me popodne hvata veliki umor. Međutim, noćima spavam po 8-9 sati najmanje, nekada i više i to mi je ful dovoljno. Uvijek se probudim odmoran i svjež ( :hiha: ). Ali onda me poslije ručka uhvati ogroman umor i moram otići spavat. Mislim, ne moram, ali i da ostanem budan svejedno ne bi mogao nikakav kurac napravit. Dok sam išao u školu ovo mi se nije događalo. Uvijek sam bio odmoran popodne. Eh sad, od čega je ovo - možda od manjka fizičke i psihičke aktivnosti (iako mi to nema baš smisla; znam sad preko ljeta otić malo plivat prijepodne, no to je u biti to jer sam nogu sjebao)...

Ovo i mene pukne svako tolko (nije uvjek ali ima perioda), ujutro se osjecam ko supermen, odvjezbam, pojedem popodne rucak i poslje 13-14h se osjecam ko da mi je neko iscupao dusu, jedva hodam....
Pretpostavljam da je to premorenost....(spavam 7-8h, rano idem spavat, rano se i dizem)...
Ne spavam popodne jer me to doslovno ubije, osjecam se jos triput gore nakon popodnevnog sna.

BTW evo i mog jada i bijede :wildboy: :

« Zadnja izmjena: 28. Prosinac, 2022., 09:42 disc0 »

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #3319 : 15. Srpanj, 2013., 16:22 »
My Story Part 7

nezz jeste upoznati s njim, uglavnom autistični bb. premotat na 5:35 bar ako vam se neda gledat sve.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3320 : 22. Srpanj, 2013., 07:31 »
Di kupujete whey i ostale suplemente?
Ja sam si upravo narucio sa slovenskog prosporta: Dymatize natural whey 2,27kg (50€) i labrada kreatin 500g (20€) plus 1€ zbog placanja pouzecem.
Bas me zanimaju cjene drugdje, ovdje kod nas su poprilicno nenormalne...

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #3321 : 22. Srpanj, 2013., 07:36 »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3322 : 22. Srpanj, 2013., 08:02 »
Dm :hiha:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3323 : 22. Srpanj, 2013., 08:42 »
Sta nisu to neki proteini od soje, a ne od sirutke?

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3324 : 22. Srpanj, 2013., 08:48 »
Myprotein kako je rečeno. Od sad šalju i Hrvatsku direktno s Thehut.com i myprotein ebay outleta, pa su cijene i manje nego na njuškalu.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3325 : 22. Srpanj, 2013., 08:54 »
Myprotein kako je rečeno. Od sad šalju i Hrvatsku direktno s Thehut.com i myprotein ebay outleta, pa su cijene i manje nego na njuškalu.
Koje ti uzimas?

Sad vidim da je ovo s njuskala neki slabiji, 20g po porciji, bez okusa...
A i cijena je tu negdje:
http://www.thehut.com/sports-nutrition/true-whey-ultimate-whey-supplement/10530104.html

Ovi sto sam ja uzeo su malo skuplji jer su zasladjeni steviom.
« Zadnja izmjena: 22. Srpanj, 2013., 09:00 Disc0 »

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3326 : 22. Srpanj, 2013., 14:18 »
Myprotein uzimam.

Bezokusni (unflavoured) ili s nekim okusom; točan naziv je Impact whey.

http://www.ebay.co.uk/itm/Myprotein-Impact-Whey-Protein-Powder-Pouch-5kg-2-5kg-1kg-/111037072236?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&var=&hash=item5f7fc7308b

Ako tebi odgovara davati pare u vjetar da bude zaslađeno steviom, a ne regularnim sladilima, onda slobodno; whey inače uzimaš po nekom omjeru povoljne cijene i respektabilnosti proizvođača, a od Myproteina trenutno nema boljeg po tim kriterijima.  Postotak ljudi kojima sladila smetaju je takav da sam do sad osobno čuo za jednu jedinu osobu, i ona je bila na ovom forumu.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3327 : 22. Srpanj, 2013., 14:36 »
:hihi:

Sta nisu to neki proteini od soje, a ne od sirutke?

mlječni proteini,,,neznam jel whey doduše
ima dvije verzije, druga ima soju.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3328 : 22. Srpanj, 2013., 18:41 »
Myprotein uzimam.

Bezokusni (unflavoured) ili s nekim okusom; točan naziv je Impact whey.

http://www.ebay.co.uk/itm/Myprotein-Impact-Whey-Protein-Powder-Pouch-5kg-2-5kg-1kg-/111037072236?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&var=&hash=item5f7fc7308b

Ako tebi odgovara davati pare u vjetar da bude zaslađeno steviom, a ne regularnim sladilima, onda slobodno; whey inače uzimaš po nekom omjeru povoljne cijene i respektabilnosti proizvođača, a od Myproteina trenutno nema boljeg po tim kriterijima.  Postotak ljudi kojima sladila smetaju je takav da sam do sad osobno čuo za jednu jedinu osobu, i ona je bila na ovom forumu.
Fala na savjetu, zato sam i pitao. Pa taj impact whey sam i linkao s cijenom mrvu jeftinijom.
Uzet cu ih sljedeci put bas da probam...
A stevia bi trebala biti zdravija od umjetnih zasladjivaca, zato, a ne da mi smeta.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3329 : 22. Srpanj, 2013., 22:10 »
Ta marginalno veća "zdravost" stevie u odnosu na umjetna sladila mi nije kriterij pri uzimanju wheya, ako nemam problema s umjetnim sladilima, a ni u kliničkim testiranjima na ogromnim dozama nema problema s modernim sladilima. Iz tog razloga kažem da uzmeš ono što je povoljnije.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9