HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 407315 Hitova
*

Glitch

• **
  • 410
Odg: Fiskultura
« Odgovori #750 : 10. Siječanj, 2012., 01:56 »
Petak, kao i svaki drugi dan, krećeš trening s praznom šipkom. Napisati ću ti otprilike rutinu kako ćeš se zagrijavati, što dulje budeš trenirao, to ćeš ju bolje znati sebi prilagoditi.

Prazna šipka x 10
30-40kg x6
50-60kg x4
70-80kg x3

Radna serija, 1x5 sa nekom kilažom. Za 5x5 vrijedi ista šema.

E sad, što si jači to će serije zagrijavanja biti dalje međusobno raspoređene, što si slabiji to ćeš manje kretanja u tom dizanju kilaža moći imati, pa možeš recimo praznu šipku za par serija odraditi, i onda 1-2 serije dodati nešto sitno kila.

Jedan primjer kako bi to na mojem treningu izgledalo - želim taj dan raditi benč nekoliko serija sa nekom kilažom oko 110kg.
Šipka x10, 40kg x8, 60x5, 80x3, 100x2 - radne serije.

Inače, što se petka tiče, u njega slobodno ubaci dvije-tri izolacije na veći broj ponavljanja. Štagod ti srce želi. Neće trening biti tako kratak koliko misliš, ali da, biti će kraći od ponedjeljka svakako.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #751 : 16. Siječanj, 2012., 16:29 »
U subotu je održano prvenstvo Hrvatske u powerliftingu na kojem su Nepoderivi osvojili sljedeća mjesta:

Igor Pavlić - 1. mjesto u juniorskoj kategoriji do 75kg

Marin Prebeg - 2. mjesto u juniorskoj kategoriji do 100kg

Marko Kovačić - 2. mjesto u seniorskoj kategoriji do 100kg

Čestitke momci!  :ave:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #752 : 16. Siječanj, 2012., 16:41 »
bravo dečki! vidio sve na trtn forumu.
žao mi je što nisam mogo doć.  :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #753 : 16. Siječanj, 2012., 16:44 »
Fala, fala. Ne mogu reći da sam nešto posebno ponosan na svoj rezultat, no samo natjecanje je bilo fantastično. Organizacija super, liftovi super, ove godine se pojavila zaista hrpa gledatelja (procjene - dvjestotinjak) za ovako marginalan sport, te je i dobro medijski popraćeno.

Drago mi je da sam komadić toga bio, i natjecanjem i organizacijom. Više detalja što se samog natjecanja tiče: http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=26306&postdays=0&postorder=asc&start=315 pa do kraja topica. Ima i slika i filmića.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #754 : 16. Siječanj, 2012., 16:55 »
al lud ti je bendžo, 115 s pauzom. mnogo dobro.  :wildboy:

poprilično sam siguran da ću sljedeće godine i ja.
doduše, s čučnjem od 120 kg..  :hiha:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #755 : 16. Siječanj, 2012., 17:00 »
Ne znam, razočaran sam jer sam već na natjecanju radio 125 s pauzom. Tako da ono...meh. Znam zašto je tako, peakao prerano jer mi natjecanje nije bilo u planu, i bok. Na zagrijavanju benča osjetio sam da jednostavno nije dan.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #756 : 16. Siječanj, 2012., 17:02 »
biće bolje sljedeće godine.  :hug
šta misliš kad će ti se potpuno oporavit noga/dupe?

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #757 : 16. Siječanj, 2012., 17:28 »
Sve dosadašnje procjene su bile krive, pa ono, daljnje neću davati.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #758 : 16. Siječanj, 2012., 20:35 »
Čestitke na osvojenim PLASMANIMA, vidjeh Kovu sad u džimu al sam zaboravio čestitat :fpalm:

Uglavnom, Gregor već zna jer sam mu od uzbuđenja poslao poruku jer sam mrtvi uživljenik. No dobro:

Squat sam danas preskočio jer sam počeo osjećat koljena neš dok radim a to se odrazilo i izvan gyma, pa nek malo odmore kosti :fpalm:
OHP - krenuo s 47,5, digao za 5 kila na zadnjoj seriji, niš posebno, prošli put je bilo derpasto malo doduše, pa eto, valjda se nisam dobro zagrijao il neš
Al kruna večeri odlazi DL-u. Kako sam zadnja 2 puta bio spustio kilažu krenuo sam danas radit sa 125 radnu seriju. I ono, već na prvom ponavljanju sam vidio da to govno ide gore bez problema. Druga serija, dignuo za 10 kila. I hej, to sranje je isto išlo gore. I onda još stavio 2,5kg gore ( :hiha: ) i dignuo to sranje 5 puta. Doduše aj, nije bilo baš čisto, al je išlo gore :ementaler:

Nakon toga napravio vanity sranja i otišao doma, prezadovoljan :]

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #759 : 16. Siječanj, 2012., 20:38 »
 :clap:

Mario i ja sljedeće godine predstavljamo hcl na prvenstvu.  :approve
savršeno bi bilo, moramo.  :(

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #760 : 16. Siječanj, 2012., 20:43 »
Usput, magnezij = vrh. Ne samo da šipka nije klizila nego sam je još mogao držat u rukama na zadnjem ponavljanju. S tim da nisam mogao više s lijevom držat overhand, al neka...bitna je desna :hiha: :wildboy:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #761 : 16. Siječanj, 2012., 21:57 »
Ane, sjecam se kad sam ja prvi put probao magnezij... drzao sam sipku nakon svake serije cisto jer nisam mogao vjerovat kako sam jak postao trenutacno :hihi:

HCL na PL prvenstvu bi bilo nesto najbolje ikad :approve

« Odgovori #762 : 16. Siječanj, 2012., 22:07 »
Čestitke Igore :ementaler:
HCL tim bi rulao isto doduše :hiha:

Šta se tiče mog treninga.. malo sam prokužio DL, nije toliko strašan koliko sam se plašio. :hiha: ali, totalna ENIGMA mi je front squat. Kad sam prvi put probavao, malo sam istegno jedno rame, pa sam stao, pa nakon što sam napravio čučanj obični s 80%, opet probao prednji čučanj i malo istegnuo drugo rame. :hiha: :fpalm:
U svakom slučaju, SKONTAO sam program, Texas jel, i sad ću lagano ići prema gore. Eto.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #763 : 16. Siječanj, 2012., 22:08 »
Realno, da si DLao na SSu, bio bi Zeus sad il nešto.  :wildboy:

« Odgovori #764 : 16. Siječanj, 2012., 22:10 »
 :hiha2:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9