HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 405758 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #270 : 18. Listopad, 2010., 22:47 »
ae, al problem je kaj nema natrag.  :wildboy:

« Odgovori #271 : 18. Listopad, 2010., 22:49 »
Mnogo hvala, skinuo! :hug :hug

U principu, tu se mogu naći neke jednostavne smjernice kojim redosljedom ići na sprave, jel ? :( Jel ono, jedan dan radiš leđa, drugi dan noge, treći ručke ?

I da napomenem, SADA mi nije cilj benčati, već prvo se dovesti u red. Znači, kondiciju upgrejdati, izgubiti kilaže, tj pretvoriti je u mišiće. Mislio sam čak prvo proći neki program koji mi je frend koristio, sa pecto različitih sklekova/trbušnjaka dnevno, drugi dan neki drugi set intenzivnih vježbi itd ? Za sad, bar, ne želim imati pecto ručki i nabijati masu i to, samo ne biti poveća pupica kakva sam sada :hiha:
I dalje mi je nejasno što točno na kojoj spravi trebam raditi također :wildboy: I na spravama se radi dok ne crkneš, jel tako ? :hiha: :wildboy:

Isprike što sam nub ovakav, al ono stvarno imam ŽELJE I MOTIVA :hiha: ta čak sam se testirao mjesec dana u tvornici sokova Maraska ovo ljeto radi ovoga, ni jedan moj vršnjak nije uspio više od dva tjedna!1 Tako da stvarno hoću raditi ;( al ne bildanje, nego formu i snagu. :(

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #272 : 18. Listopad, 2010., 22:54 »
 :wildboy:

odustajem (izignoriro si dibekov link vidim), ali za kraj; ne postoji razlika između BILDANJA i dovođenja se u formu i neznam čega više ne.. nema lakše/teže...možeš se zajebavati sa SKLEKOVIMA TRBUŠNJACIMA i SPRAVAMA al nećeš postić niš spešl...30 puta brže ćeš postići isto onim treningom u teretani, i izgledat ćeš odlično.

za nabildat se je potrebno jako
jako

jako
jakajookjakojojkaojaoajkokaosoajoojpak

jaaaaaaaaaaako
puno vremena.

ono, nećeš se nabildat RUČE u nekolko mjeseci nego ćeš baš to: doći u formu i izgledati dobro.

a čak ni to ne uspije većini ekipe koja krene u teretanu. Zato što rade baš to HILJADE TRBUŠNJAKA BRATE JEBENO JE TO INTENNZINVO
zato budi jebeno pametan, uzmi dibekov program, ukucaj vježbe u jutub i radi po tome. jednostavno je.  :wildboy:

« Odgovori #273 : 18. Listopad, 2010., 22:57 »
Skinuo sam knjigu, nisam je počeo čitati jebemu :wildboy:
Al mogao bi i po jutubu pogledati :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #274 : 18. Listopad, 2010., 23:01 »
jer si kuja koja traži izlike? HA!? IZAZIVAM TE :@
;(

ja taman krenuo novi program, uleti mi ovo govno. mrzim to razdoblje poslije ljeta. nikako da se dovedem u red.  :wildboy:

@derp
jebeš knjigu, samo čekiraj program, znači vježbe/ponavljanja i serije. ono. knjigu pročitaj kad se još malo nabriješ, ovako bi te moglo odbit previše podataka i to.

negdje u knjizi je program.ka.  :wildboy: trebo bi bit.

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #275 : 19. Listopad, 2010., 08:59 »
ne kontam kak bi mogao uklopit školu u sve to.  :wildboy:

kad idem ujutro od 7-14 h, popodne 12 - 19 h s time da mi treba nekih pola sata do grada, znači da sam uvijek sat vremena poslije završetka škole kod kuće

kako stići jest 4 puta na dan i otić u teretanu? :(

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #276 : 19. Listopad, 2010., 09:13 »
hej ono, a kak je ljudima koji rade derp?  :wildboy:

pa i teretane rade ujutro/naveče. mislim u teretani si sat vremena. a ono, vjerujem da jedeš i inače.  :wildboy: :wildboy:
mistifikujete.  :hiha:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #277 : 19. Listopad, 2010., 09:18 »
ne kontam kak bi mogao uklopit školu u sve to.  :wildboy:

kad idem ujutro od 7-14 h, popodne 12 - 19 h s time da mi treba nekih pola sata do grada, znači da sam uvijek sat vremena poslije završetka škole kod kuće

kako stići jest 4 puta na dan i otić u teretanu? :(
Ak to shvacas ko obavezu, nikad neces uklopit. Probaj se naviknut, pa ce doci samo od sebe.

Nego, program (mislim da je ovo najbolja opcija za apsolutnog pocetnika):

Monday
Squat 3x5
Bench press/press 3x5 (alternating)
Chin-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

Wednesday
Squat 3x5
Press/bench press 3x5 (alternating)
Deadlift 1x5

Friday
Squat 3x5
Bench press/press 3x5 (alternating)
Pull-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

S time da pocinjes jako, jako lagano i dodajes 5kg za cucanj i deadlift, 2.5kg za bench i military press. Isto, ako ne mozes radit zgibove, mozes radit lat-masinu (sprava jel :wildboy:).
Mozes i pocet radit "vjezbe za ruke" :hiha: Al ovo ti je puno pametnije i zanimljivije, i za 2 mj. ces vec imat neku osnovnu snagu i razumijevanje tehnike i programiranja.

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #278 : 19. Listopad, 2010., 09:28 »
ae, jebenica. i da, nisam razabrao, šta žderat kad ne treniraš taj dan? isto ili? :S

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #279 : 19. Listopad, 2010., 15:01 »
Doručkovao žitarice sa mlijekom i medom. Ručao zelenjavu (kaul) + pileća prsa, sa crnim kruhom. Nakon ručka uzeo supradyn, tablete sa pecto vitamina, inače njih uzimam (nek kaže netko ako ima nešto loše s tim ;D). Mislim za pola sata/sat neko voće uzet. Navečer neki sir za večeru, ili tako nešto, vidit ću još. Jel valja to? Jel se može voće smatrat kao jedan obrok, ili da ubacim još negdje nešto?

Iovaj, od prijatelja neki lik nam može nabavit kilu wheya za 150 kn, jel to okej? Kako se uzima whey općenito?

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #280 : 19. Listopad, 2010., 15:26 »
whey.  :(

No ja sam naturalac i nije mi do toga pa neću.

I da, voće nije obrok

« Odgovori #281 : 19. Listopad, 2010., 15:27 »
Dujko, što radiš tamo u teretani ?
Jel samo obaviš čučnjeve, benč i zgibove ili si dosta vremena na spravama isto ? Kako se zagrijavaš, jel trčiš ili što ?

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #282 : 19. Listopad, 2010., 15:31 »
Ovo što sam bio sam radio po drukčijem programu od ovog starting strengtha, radio sam prsa i bicepse, na spravama, 4 vježbe prsa, 3 biceps. Četiri serije po osam ponavljanja. Kreneš s kilažom koja ti je okej, probaš s najnižom pa povećavaš dok ne skužiš da ti je taman. Na kraju sam malo trčao na traci.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #283 : 19. Listopad, 2010., 16:02 »
daj dragster šabane  :hihi:

150 kg za kilu wheya je univerzalna cijena. tak da to nebi nabavljo od rendom likova neg ono, u dućanu. guglaj pronutrition, oni su jebeni i jeftini. i brzi s dostavom.

ali ono, ak ti se neda jebat s wheyem litra mlijeka poslije treninga. čokoladnog.

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #284 : 19. Listopad, 2010., 20:30 »
pojeo sad salame od purecih prsa i posnog sa crnom pogačom. posni nije pretjerano ukusan   :hihi:
sad ću mlijeka pit  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9