Jeeez, tek sada vidim ovaj topik.

depresija, ja npr. radim 8,8,8 i onda postepeno podižem težinu kako vrijeme ide, ali uvijek se 8 držim.
Ovaj, da nešto napišem, pa ako se kome da čitati..
Najbolje mi ide s nogama. Press mašina 340kg. ;( Sprava za quadro max 120, a ja radim 120 na njoj. Ogromne noge i snažne, ali.. upper body karina.

Vjerovatno što sam trenirao košarku, nogomet od malih nogu.
Ruke tu i tamo u izgledu, ono uopšte nisu big sized, ali imam snage, pogotovo kada kreatin krenem šopat. Prsa odlična, samo što mi je sada stomak ogroman kako samo sjedim i šopam klasičnu studentsku hranu, pa izgledam više ko Bud Spencer.
Benč max 75kg jedan izbačaj. Također veoma loš na benču. Oko 60-65 radim inače po 8x serije. Ne znam tih 5-10kg me uništi. Bicepsi odlični snagom, ali ne i veličinom i izgledom. 17,5kg bicepse radim bučicama (jedna ruka).
Trenutačno 2 mjeseca bez gyma, fax me jebe. Nedavno bacio jedan trening, imao upalu 3-4 dana. Kontam ponovo preko ljeta opet spartanski režim. Perfektna prehrana, suplementacija, i sve ostalo. Baš ono, ta 3-4 mjeseca odvojit samo na teretanu, ništa drugo ne furati i ganjati.
Savjetujem svima da se bave ovime, barem mjesečno 3-4 puta da odrade koji trening ili bilo kakav tip ili vrstu rekreacije. Duplo bolje i zdravije se čovjek osjeća.