HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 399769 Hitova
Odg: Fiskultura
« Odgovori #585 : 21. Prosinac, 2011., 19:19 »
svaki put se nabrijem kad čitam ovaj topic. ja sam se usalio ko svinja opet omfg  :tired:
ne znam jel postoji osoba koja se može brže zdebljat od mene, endomorf ftw.

jebena zima/božić/križ/sve. posle nove godine krećem u gym. ako ne krenem, želim da me dragster i džiz istuku  :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #586 : 21. Prosinac, 2011., 23:44 »
Homemade Bulgarian Training Bag

bar si neću napravit ovo sranje za more. mislio prije godinu dvije sad se opet podsjetio. rula skroz.
btw 5:05 doslovno isto sam građen ko frajer. as in proporcije, hvatišta mišića i ta sranja. 

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #587 : 22. Prosinac, 2011., 13:37 »
Iskoristit ces to jednom. Realno :hihi: I ja sam se ufilmao da cu udarat gumu maljem i udario sam jednom i gotovo. :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #588 : 22. Prosinac, 2011., 13:45 »
naravno da to nebi nikad koristio, tipa doma. al na moru kriste. kakva sam ja sranja radio. dedlift kreveta. čučanj sa kantom punom pjeska. military press sa ruksakom punim zemlje  :hiha:
plus ovo napraviš sa svojim rukama što rula. :faca:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #589 : 22. Prosinac, 2011., 14:28 »
Iskoristit ces to jednom. Realno :hihi: I ja sam se ufilmao da cu udarat gumu maljem i udario sam jednom i gotovo. :hiha:

ane  :hihi:

dobro, ja sam dva puta, treći put je padala kiša  :hiha:

naravno da to nebi nikad koristio, tipa doma. al na moru kriste. kakva sam ja sranja radio. dedlift kreveta. čučanj sa kantom punom pjeska. military press sa ruksakom punim zemlje  :hiha:
plus ovo napraviš sa svojim rukama što rula. :faca:

:approve :approve

čučni nekad stražnji kraj auta.  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #590 : 22. Prosinac, 2011., 16:15 »

Kakav KRALJ :hihi: :approve

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #591 : 23. Prosinac, 2011., 14:09 »
BLOGGE POSTTE :fpalm:

OHP išao 10 kila gore od zadnjeg treninga. Koji kurac? :hihi: Uglavnom, 50 kila to :hiha:
Čučanj failao. Nisam mogao ni jednu seriju napravit, a digao sam samo za 2,5 kile, kako bi i trebao jel. No dobro, pripisat ću to tome što sam težak i na čučanj dodati 20 kila u obliku sala i mase :mrs: #pobjeda
I tako, kako sam zgotovio sve u pol sata, bio sam pametni Điz i išao radit deadlift. Treći put ovaj tjedan. Digao 133 kile. Jednom :hiha:

Sad se nažderat i odmorit za Božiće ko govno :b_dodo:

« Odgovori #592 : 23. Prosinac, 2011., 14:26 »
Nezz, mene nekako manjak inspiracije PUCA u zadnje vrijeme. Mislio sam vas pitati za neki drugi program, ako imate preporuke, hm?

Nezz, ono, dođem, odradim čučanj 80ak kila, al realno mogu bar još 40% dizati, OSJEĆAM TO, ali mi se ne da. Kao, vježbam tehniku izvođenja, mada sam i to mislim popravio (prije bi mi se uvijek pri kraju čučnja leđa iskrivila za kojih 5 stupnjeva, PRIRODNO mi je tako dolazilo. Ništa strašno, al ono, ipak, malo sam poradio i na tome)
Benčam.. 80 kila.
 :wildboy:
Što mi je glupo, da te dvje vježbe jednake težine radim. A ono, postupno dižem i to. Bla.

Ugl. Preporuke, savjeti, utjeha, racionalni surovi postovi koji će mi reči da se vratim u stvarnost i prekinem bičati? Hm? :wildboy:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #593 : 23. Prosinac, 2011., 14:35 »
Koliko DLaš? :hiha:

Ma ono, koliko si ti u teretani sad vanja? godinu dana? :wildboy: Diži težinu na tom čučnju svaki trening, nemora ti forma bit sad štajaznam 100% točna :wildboy:

« Odgovori #594 : 23. Prosinac, 2011., 14:50 »
A godinu dana, uz prekide :hiha:

Ma dizao sam ja prije oko 120 kila na čučnju, zato kažem da mogu više, al ono, rekoh, ne da mi se :wildboy:
DL sam imao isto taj problem s leđima i formom vježbe pa bi radio rendom vježbe kao alternativu, al planiram počet to, pa šta bude. :wildboy: Al ono, radije bi i neki programčič ako ste čuli da je dobar, pa bi malo pregledao šta i kako,,

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #595 : 23. Prosinac, 2011., 15:10 »
Onda nisi motiviran jer nemaš napretka. Ono, i Isusu bi dopizdilo 15 godina dizat isti kurac. Programe neznam za AESTETIKU, al nakon SS-a se za snagu obično dere Madcow 5x5 ili nezz 5/3/1, pa pogledaj to. Makar bi ja na tvom mjestu probao još iz tog čučnja iscjedit napretka :hiha2:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #596 : 23. Prosinac, 2011., 15:13 »
Madcow 5x5 probaj.

http://madcow.hostzi.com/5x5_Program/Linear_5x5.htm

http://www.vicjg.com/aspx/madcowint.aspx

Ali morat ces testirat liftove na neki nacin... idealno 5-rep max.

Eto, Djizz zna :hiha:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #597 : 23. Prosinac, 2011., 15:16 »
Alternativno, nek ti korisnik Adria složi neki BB program ;(

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #598 : 23. Prosinac, 2011., 17:06 »
neki upper lower je super za razbijanje monotonije. split je smeće lol, a SS je super al nema tu pumpa.  :hiha:

« Odgovori #599 : 23. Prosinac, 2011., 18:27 »
Ae, sviđa mi se ovo :hiha:
U principu šta, radim 5x5 koliko više težine mogu i postupno dižem. Jel. Wuhu.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9