HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 399838 Hitova
Odg: Fiskultura
« Odgovori #720 : 06. Siječanj, 2012., 13:31 »
Video. Ne znam.  :wildboy: :fpalm:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #721 : 06. Siječanj, 2012., 14:09 »
Hejteru.  :ementaler:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #722 : 06. Siječanj, 2012., 15:40 »
Bolje da ste stavili nesto di hvatate rbe  ;)
Jebes misice vazna je patka  ;)

;)

« Odgovori #723 : 06. Siječanj, 2012., 19:28 »
Hejteru.  :ementaler:

nezz, jednostavno mi sve skupa izgleda otužno nekako, ne mogu PINPOINTATI točnu stvar. :(

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #724 : 06. Siječanj, 2012., 23:58 »

:hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #725 : 07. Siječanj, 2012., 03:47 »
 :hihi: :ave:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #726 : 07. Siječanj, 2012., 09:36 »
Jebemti :hihi:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #727 : 07. Siječanj, 2012., 13:43 »
Došao iz đima. Odradio trening natašte danas. Dobro, pojeo sam 2 banane i malo mlijeka popio, al 10 minuta prije, sumnjam da je to dovoljno  :tired: Uglavnom, s takvim jedenjem nisam ni očekivao nekakvu marveloznost, al ok. Čučanj sam do sad šipku držao na trapezu doslovce, neznam, nemogu opisat. To je valjda high bar? Danas sam ciljao na ovo, iako nisam siguran jesam li pogodio, al čini mi se da je šipka našla nekakav utor  :hiha: Uglavnom, osjeti se razlika, pa sam odradio tako s 90kg, s tim da sam dosta duboko išao, al bilo je lagano. Uglavnom, još ću se zezat s tim sranjima  :wildboy:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #728 : 09. Siječanj, 2012., 22:01 »
FALA NA POMOĆI ;) ;) ;) ;) ;)

Uglavnom, sreo danas kovu u džimu. Frajer ima ruku kao mojih tri il nešto,  :wildboy: Rekao je da mi je formica u čučnju ok, samo imam buttwink na dnu :hiha: Izgubio sam ga u međuvremenu, išao je s tri cure na gornji kat ( :hiha: ) pa mu se zahvali Glitch, ako nije bedica.

Mislim da ću lagano deloadat sve, radi forme. Benč je bio derpast danas, na pendlayu sam crko, čučanj je bio dubok. Trebat će mi dubok čučanj za sjedenje na kurce, dobro je to. Još mi je u planu malo bolje sredit prehranu, premalo mi je ovo protejina brijem. No ok, ĆAO MOMCI, VIDIMO SE NA OLIMPU :thumbs:

Vidimo se u pički materini LOL :mrs: Usto, saznao sam da teretana ima vlastiti MAGNEZIJ, nezz, savršeno. POZZZZZZZZ

*

dibek

• 3270
« Odgovori #729 : 09. Siječanj, 2012., 22:04 »
 :mrs:Jesi li se to prebacio u BLU DZIMU? :hiha:

Kopi/pejst posta sa teretana foruma (naravno promjenio smajlove da ni bi bilo cudno :hiha:)

Eto, prvi trening Coan/Phillipi DL gotov.

170kg x 2 islo ko nista. Mislim, do je to toga sto valjda mogu 10 puta ovo dignut :hiha:

Onda speed, 135kg 8x3. Nelose, bio sam prilicno brz opcenito, pri kraju malo usporio. Odjebao sam onih 90s odmora, naravno :pimp:

I onda, nakon ne znam, sat vremena, onaj circuit. Znaci: SLDL 95kg x 8 - BO row 65kg x 8 -  BW zgib (da :popodu:) x 8 - GM 65kg x 8. I sve to tri puta. Dayuum  :hihi:

Uglavnom, RIP ledja  :mrs:
« Zadnja izmjena: 09. Siječanj, 2012., 22:21 dibek »

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #730 : 09. Siječanj, 2012., 22:05 »
Nope, blue gym je skup ko isus, a meni je plaća poput i penisa..malena i nezadovoljavajuća :mrs: Al valjda lik trenira žene u mom gymu :wildboy:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #731 : 09. Siječanj, 2012., 22:08 »
 :hihi:

Ovo za magnezij me zacudilo, pa zato pitam.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #732 : 09. Siječanj, 2012., 22:20 »
momci  :hug
lijepo =)
kova rula. najseksi građa koju sam ja vidio. savršena loža.  :kava:

bio i ja sad.
Dedlift max effort - 180x3 PR   :hiha2: opet prebacio na normalni stance i kilaža ide gore nezz dedlift mrljavi  :hihi: al ipak je normalni stance valjda 10 puta moćniji i hc. sumo izgleda gej zato sam presto radit.  :(
nakon toga malo speed MP sa 60 kg.  :kava: jedenje hrpe govana daje rezultate  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #733 : 09. Siječanj, 2012., 22:25 »
Najs :hug

Ak imas mrljavi cucanj naravno da ce ti sumo bit los :hiha2:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #734 : 09. Siječanj, 2012., 22:26 »
Budem mu rekao da se zahvaljuješ, spomenuo sam mu neki dan da treniraš dolje, a on je skoro svaki dan predvečer tamo sa ženama.

Deloadaj SS tako da napraviš desetak dana 1x5 (deadlift 1x3 ili 2x2) na svemu, a kilaže normalno polako dižeš, umjesto planiranog broja serija. Dobro dođe umjesto onog propisanog resetiranja kilaža, ako si to planirao.

Danas sam i ja radio nekakve complexe, ispalo bukvalno stotinjak ponavljanja za snatch, clean i jerk. I i dalje sakam u tome, i loš sam, i leti mi okolo šipka na sve strane, i tako. Pa onda neki circuit - jednoruki row sa 40kg kettlebellom, ab wheel, i pizdarije za zadnje rame.

E da, obzirom da već kakvih šest mjeseci jedem 1.5kg+ posnog sira dnevno shvatio sam da kad smanjim na pol kile (jer se zatekne više mesa il nečeg doma) mi fali sir. Ovisnost.  :tired:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9