HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 399726 Hitova
Odg: Fiskultura
« Odgovori #840 : 18. Veljača, 2012., 19:28 »
pa na strani bildera derp.

izgleda ko govno, bravo zvone.  :hihi:

ne znam, ne da mi se

ne ne izgleda bože kriste LOL. Okej frajer je>STRONGGGGG< al ne izgleda ništa manje retardirano od GOTH FRAJER SA TISUČU PIRSEVA I TETOVIRANIM LICEM ISSBGT  :bonk:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #841 : 18. Veljača, 2012., 19:33 »
h3h3h3h3 zato jer je to PERO  :tired:  :fpalm:
Pa ne ozbiljno. Zar zaista mislis da bi netko od rendom 100 kila trebao jednaku kolicinu proteina ko Pero od valjda 120kg iskljucivo misica :wildboy:

+, ne znam otkud su te price o MAKSIMUMU proteina koje nesto. Niti je ista realno dokazano, niti je kod svih isto.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #842 : 18. Veljača, 2012., 19:36 »

izgleda ko govno, bravo zvone.  :hihi:

ne znam, ne da mi se

ne ne izgleda bože kriste LOL. Okej frajer je>STRONGGGGG< al ne izgleda ništa manje retardirano od GOTH FRAJER SA TISUČU PIRSEVA I TETOVIRANIM LICEM ISSBGT  :bonk:

momak izgleda impresivno. to što si ti šaban je drugi par rukava  :mrs:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #843 : 18. Veljača, 2012., 19:37 »

izgleda ko govno, bravo zvone.  :hihi:

ne znam, ne da mi se

ne ne izgleda bože kriste LOL. Okej frajer je>STRONGGGGG< al ne izgleda ništa manje retardirano od GOTH FRAJER SA TISUČU PIRSEVA I TETOVIRANIM LICEM ISSBGT  :bonk:

realno, izgleda retardirano u TANGAMA i namazan govnima al ono, da ga vidiš u KVARTU u normalnoj odjeći bio bi jednostavno,,impresivan, nez. mislim, ne bi ti bilo u glavi OMFG KAKO RETARDIRANO IZGLEDA.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #844 : 18. Veljača, 2012., 19:58 »
h3h3h3h3 zato jer je to PERO  :tired:  :fpalm:
Pa ne ozbiljno. Zar zaista mislis da bi netko od rendom 100 kila trebao jednaku kolicinu proteina ko Pero od valjda 120kg iskljucivo misica :wildboy:

+, ne znam otkud su te price o MAKSIMUMU proteina koje nesto. Niti je ista realno dokazano, niti je kod svih isto.

350g proteina ( to je minimum koji sam izvukao iz navedenog s pretpostavkom da iz jaja uzme oko 30g i iz ribe 40g), uz još whey i šta već ne, to nije ispod 430 grama. + stereoidi koji pospješuju sintezu proteina i...

Ako je to realna potreba za nekoga tko za sebe kaže da je talentiran i da ima dobru genetiku, nikad više u životu neću tega dignut.  :wildboy:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #845 : 18. Veljača, 2012., 19:59 »
Ne berem... :solidus: Da, moze bit potreba za nekoga dovoljno talentiranog valjda.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #846 : 18. Veljača, 2012., 20:24 »
Na stranu sve priče o bilderima, tome da su generalno gledano babe tračare i tuku se glasinama i tračevima kad su već na bini u tangama, il nešto tako...Pero je uživo jedna vrlo draga osoba, koja živi za svaki sport kojeg se uhvati.

Pozadina priče jest da se od osnovne škole bavio atletikom (prepone i sprint 400m, kasnije bacačka atletika), živio i trenirao za to, postavljao hrvatske rekorde koji i danas stoje...dok ga gadna ozljeda nije spriječila u tome, pa se krenuo baviti bodybuildingom i powerliftingom. Tako da ono, nije tipični nefunkcionalni nagruvani bilder.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #847 : 18. Veljača, 2012., 20:29 »
ma lik je zakon. ne poznam ga al gledo sam u večeri za pet kad je bio. tolko ugodna i smirena osoba da ono.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #848 : 19. Veljača, 2012., 16:40 »
Evo, jer ne volite bildere.

Squat 150kg x 4

Zvone approved skrbavost :hiha:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #849 : 19. Veljača, 2012., 16:56 »
Femur power  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #850 : 19. Veljača, 2012., 17:17 »
kak i tebe tak lomi dolje, jel to tak treba bit? mislim ovo kak se spigaš prema naprijed kad padneš skroz dole. ja sam mislio da je to zbog slabijih leđa il nešto al ti nemaš slaba leđa.  :wildboy:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #851 : 19. Veljača, 2012., 17:40 »
Ovo sto sam sagnut kad sam skroz dolje? Jer nisam nesto iskrivljen (ako uopce).

A nezz, tako sam gradjen da ne mogu biti nimalo uspravniji na cucnjevima. Dugi femuri prica, jeli :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #852 : 19. Veljača, 2012., 17:57 »
nije da si iskrivljen, nego u trenutku kad se počneš dizat ti guzica krene gore al leđa ostanu dolje, tj postaješ horizontalniji sa podom u trupu.  :hiha:
jer ono to se i meni događa i fizički sam nesposoban to zaustavit.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #853 : 19. Veljača, 2012., 18:06 »
Mislim da je to neka slabost gluteusa i kvadova nesto, i nisam bas naviknut na wrapse pa me malo bacaju vamo tamo. :hiha:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #854 : 19. Veljača, 2012., 19:23 »
Kao što reče dibek - slabost kvadova i dupeta u odnosu na leđa i ložu.

Rješenje za nekog tko si može priuštiti nerađenje stražnjeg čučnja je prebaciti se na prednji čučanj na neko vrijeme (ako je izbor između jednog i drugog, jel; ili pak ubaciti prednji čučanj kao assistance za stražnji).
« Zadnja izmjena: 19. Veljača, 2012., 19:29 Glitch »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9