HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 400196 Hitova
*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
Odg: Fiskultura
« Odgovori #945 : 02. Travanj, 2012., 19:35 »
Taman došao iz gimnazijuma. Nezz, budući da sam budaletina fejlao čučanj. U biti dizao sam ok, ali sam šipku držao djelomično rukama. Tricepsi otpadaju sad :hihi: Imao sam pauzu od mjesec i pol zbog love i nekih drugih govana pa nisam baš neke rezultate napravio sad, al evo, čučanj je bolji nego prije. 105 kila :tired: SS jel ;( Ovo ostalo je ok, valjda, nezz.

Ewred: gdje mogu vidjet veličinu ruke odnosno kako se mjeri to? :hihi: Ima u džimu vreća pa sam mislio rukavice uzet :hiha:
Office 2: Mislim veličinu šake jel. Svi mi kažu: HEH TI IMAŠ VELIKE ŠAKE ;)) Al realno, mislim da nemam. Osim ako imam, ali meni se čine manje. To je dobro jer se odnosi i na druge stvari :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha:
« Zadnja izmjena: 02. Travanj, 2012., 19:42 Đester »

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #946 : 02. Travanj, 2012., 19:37 »
 :( gg mario, uz tebe smo!xaxaa

@sniđir
imaš 45 cm ruke?  :ave:  :hihi: wtf kralju, jel to ruka il tumor?  :hihi:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #947 : 02. Travanj, 2012., 19:42 »
 :hihi:  a nezz,,,,

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #948 : 02. Travanj, 2012., 19:50 »
 :hiha:
a mislim ono. meni npr moja sad ponekad izgleda malo retardirano groteskno, npr kad je upumpam. ono, baš izgleda...ŠABANSKI. mislim naravno da nije čisti mišić i da je dosta debela i da će tu dosta otić na defki (koju ću nadam se izgurat ove godine) pa će mi nakraju opet bit premala.
ti planiraš isto neki definition ili masa je mama?  :hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #949 : 02. Travanj, 2012., 20:21 »
Svi mi kažu: HEH TI IMAŠ VELIKE ŠAKE ;)) Al realno, mislim da nemam. Osim ako imam, ali meni se čine manje. To je dobro jer se odnosi i na druge stvari :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha: :hiha:

IMAM IDEJU :D

u cosmo gymu imaš rukavice za posudit ako ćeš ići gore na vreću kao. neke žute su meni bile, smrdile ko isus, na kraju sam ruku stavio u vrećicu i tek onda u rukavicu  :wildboy: pitaj na recepciji tamo za posudbu, samo ne znam, operi ruke sedam puta kasnije  :wildboy:

uglavnom, te su mi bile taman, ne sjećam se koji je broj bio, a nisam si na kraju ni kupio pa pogledaj gore, znat ćeš bar jel ti trebaju manje il veće ili što

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #950 : 02. Travanj, 2012., 20:38 »
Imaš PM :hiha: U biti nemaš još al sad ću ti ga natipkat

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #951 : 02. Travanj, 2012., 22:15 »
:hiha:
a mislim ono. meni npr moja sad ponekad izgleda malo retardirano groteskno, npr kad je upumpam. ono, baš izgleda...ŠABANSKI. mislim naravno da nije čisti mišić i da je dosta debela i da će tu dosta otić na defki (koju ću nadam se izgurat ove godine) pa će mi nakraju opet bit premala.
ti planiraš isto neki definition ili masa je mama?  :hiha:

a nezz, možda se i iznenadiš ako se dobro izdefiniraš. Brijem da nikad nisi imao super definition  :hiha: pa možda ćeš i drugačije na sve to gledat na kraju. Ja sam isto sad na nekoj laganoj defki, iako ništa ozbiljno (s malo kardija i bez brojanja kalorija - to sranje nikad neću radit  :hiha2: ).

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #952 : 02. Travanj, 2012., 22:48 »
pa zato i kažem, omjeri će sigurno doć na svoje kad salo opadne, ruke će se smanjit, prsa isplivat, leđa raširit etc.
evo baš si uzimam sobni bajk  :hiha: bio sam lean dosta prije jedno 2 ipo godine il neš, ali nije bilo dovoljno mesa pa sam izgledo rendom. sad bi to već trebalo bit okej.  :wildboy:

zašto nećeš brojat kalorije? realno najvažnija stvar.  :wildboy:

« Odgovori #953 : 02. Travanj, 2012., 23:39 »
ja rokam definiciju četvrti tjedan (od 5.3.), počeo s 99kg, sad sam na 94,5 - 95kg.
treniram u teretani svaki drugi dan, a ostale dane trčim/igram košarku.
kaj se prehrane tiče, smanjio sam carbse dosta. na gym dan unesem malo više, a na cardio dan samo ujutro zobene, ostatak dana manje više samo bjelančevine.
kalorije ne brojim, ne jebem se pretjerano s tim. samo jedem pažljivo i redovito treniram, zasad super ide.

plan je doć do 90kg i onda to održavat.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #954 : 03. Travanj, 2012., 19:38 »

*

pilip

• 1598
« Odgovori #955 : 03. Travanj, 2012., 22:03 »
To sam gledao samo zbog Mariusza. :hiha2:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #956 : 04. Travanj, 2012., 04:34 »
a šipku zasad  :wildboy:

stavio sam bio 40 kg pa me baci van balansa nakon poskoka jer se dočekam na prste... tako da sad radim sto puta sa šipkom na ogledalu prema uputama DIZAČA. Glitch mi je preporučio jedan klub gore pa sam skočio i skužio da znam ovog jednog od prije pa me privatno podučio. U svlačionici naknadno isto =)  :ave: :thumbs:

Koga poznaješ? Napiši na PM ako ti više odgovara.

Kod mene u treningu zadnjih par dana sve sranjkasto. Prošli tjedan je krenuo deload, taman sam programirao kraj ciklusa kako je trebalo, krenuo rezat volumen treninga, i onda se zaredalo par dana dodatnog rada doma - rezultat: ponedjeljak i utorak su mi bili najgori treninzi u zadnjih pol godine. Doslovno je padao svaki trzaj iznad 60kg.

I tako.

Barem benč liči na staru slavu, 4x4 sa 110kg isti taj utorak.

Naumio popunit kategoriju do 77kg, jer stojim ni makac sa 74kg već kakvih šest mjeseci, pa jedem šejkove zobenih i sira UZ svaki obrok. I tako to. Jebeni ekto s metabolizmom kao raketica.
« Zadnja izmjena: 04. Travanj, 2012., 04:38 Glitch »

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #957 : 04. Travanj, 2012., 09:24 »
Junk frende  :wildboy: kalorija je kalorija  :kava: :hiha:

*

Đester

• **
  • 384