HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 407817 Hitova
*

Glitch

• **
  • 410
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1020 : 09. Travanj, 2012., 21:12 »
Praznik, nije teretana radila, otišao nakon dugo vremena u klub dizača koji radi valjda uvijek. Odradio čisto ok trening, malo zezancije s trenerom, i tako to.

Dizanje je išlo toliko dobro da sam dobio samo jedan "ne valja, ne valjaš, ne znaš" pogled, za koji su valjda svi dizački treneri toliko poznati.  :mrs: :mrs:

Jedan Kinez na drugom kraju svijeta je te svoje zgode s trenerom opisao ovako "Every time you do a bad rep, you teach your body to lift wrongly. Every time I get one ugly lift where I had to chase it, but I made it, my coach gives me this “Ugh! Your existence is a disaster to mankind” look which made me feel horrendous. ".

Predivan osjećaj.  :wildboy: :wildboy:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1021 : 10. Travanj, 2012., 14:45 »
Moze neki nutricionisticki savjet? :hiha2: Ugl, trebam kroz dva tjedna skinut 2-3kg, nista previse al ono... Neda mi se na dan vage smrdjeti u sauna odjelu i trcati :hiha2:
Kolko znam navecer bez ugljikohidrata, najbolje proteine. NO, dajte konkretno obrok koji bi smio rucat i to. Za navecer sam kupio zitarice + imam wheya dosta. Znaci, rucak :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1022 : 10. Travanj, 2012., 15:04 »
pa ono, ne ovisi samo o tome oš ti spušit kile..
al aj kad pričamo o šablonskim DJETA jelima, onda piletina/riba/tuna + nekakvo povrće sa malo maslinovog..il ak je poslije/prije aktivnosti/treninga kuhana riža/tjestenina..

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1023 : 10. Travanj, 2012., 15:10 »
Riza i tjestenina navecer? Nebi to trebao izbjegavat?

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1024 : 10. Travanj, 2012., 15:13 »
koincidentalno i mene ovo zanima.  :hiha:

proceed  :kava:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1025 : 10. Travanj, 2012., 16:12 »
ne kužim, pa pito si za ručak. ili? :O

plus, napiso si gore da si kupio žitarice za navečer. žitarice, riža, tjestenina, kruh...isti kurac.  :wildboy:
naveče/ujutro. kakve veze ima? ok, ideš spavat, mirovanje ovo ono. al ak si imo trening il nešto pa naravno da ćeš nadoknadit energiju, osim ako je neki bapski trening ala jogging il tak neš. naravno u količini je ključ. neš se prežderat.

mislim...naposlijetku uvijek je riječ o fizici. izbor hrane je stvarno sporedan.

ajd iz mog iskustva...pretprošle godine sam radio isto neku masu, bio na kraju debela svinja al ono meni se neda na dijetu i to. 9-10 dana jeo oko 300proteina dnevno + malo povrća i ulja. oko 1300 kcal (nešto ala 13godišnja djevojčica dnevni unos) . whey + piletina + kupus. 4 kile dolje na kraju. ovo je kao neki ekstremniji način.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #1026 : 10. Travanj, 2012., 16:51 »
Pa kad si napisao riza/tjestenina nakon treninga. A to je navecer. X(

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1027 : 10. Travanj, 2012., 17:03 »
ae.
ak ti je rok 2 tjedna, onda samo povrće i ulja.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1028 : 12. Travanj, 2012., 14:09 »
Tek sad sam skužio da:

imam plitak čučanj :hiha:
Posjedujem >>buttwink<< :fpalm: :hiha:

Nezz.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1029 : 12. Travanj, 2012., 23:39 »
Mobility vježbe prije treninga, i vježbe istezanja poslije treninga za riješit butwink. Isteži piriformis, gluteus i ložu (oni su najčešći krivci za butwink). Generalno za čučanj još hip flexore.

Zagrij se uz Defranco Agile 8.

Ako ti je butwink jako izražen isteži se i prije treninga temeljito oko napisanih mjesta.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1030 : 12. Travanj, 2012., 23:42 »
A e, gledao sam već neš oko toga, al hvala svejedno. Mislim, danas sam tek skužio koliko mi je loš čučanj zapravo. Depresivno :kava:  

DeFrancosTraining.com - sample mobility drills

Nisam ziher jel puštaju u teretani D12

« Zadnja izmjena: 12. Travanj, 2012., 23:46 Đester »

« Odgovori #1031 : 12. Travanj, 2012., 23:54 »
Nisam u teretani bio tjedan dana, bio uskrs pa sam sada rendom obolio od NATEKNUĆEA LIMFNIH ČVOROVA. Nezz, užasno me iscrpilo, mislim da ništa neću moći kad budem išao.

Inače, baš sam bio zadovoljan napretkom. Čučanj mi je taman probio ~100kg (otprilike, jer nisam siguran jel šipka teška 17 ili 20kg ;( ) benč 80, DL 95 :hiha: :hihi: i ono, baš sam se osjećao TOPOVSKI i bez problema bi još tjedno dizao težinu po programu bar 2 mjeseca IMHO.. I onda ovo sranje. :wildboy:

Sad sam malo i obeshrabren, ako bude loše ili ne budem mogao raditi.. da se posvetim definiciji? Mislim, još uvijek imam pun kurac MASNOĆE u predjelu trbuha, iako se po bokovima istopilo poprilično. :hiha: Počeo sam bio trčati jednom tjedno čak :wildboy: nezz

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1032 : 12. Travanj, 2012., 23:56 »
Jel nije tebi asu bio 120 kilograma čučanj? :wildboy: Fokusiraj se na šta oćeš :fpalm: Mislim, jel bi radije bio lijep ili jak? :hiha: :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1033 : 12. Travanj, 2012., 23:57 »
zašto bi se "posvećivanje definiciji" kosilo s odlascima i napretkom u teretani,,

« Odgovori #1034 : 13. Travanj, 2012., 00:04 »
Pa bio je, ali krenuo sam ispočetka s PRAVILNIJIM čučnjom, pa sam ga uvježbavao, a nešto kasnije sam i započeo novi program pa sam deloadao na 80kg =)

Ma ono, nije da mi je ŽUDNJA da budem lijep :hiha: al ono, imam 96 kila :hiha: i par kila je viška. Ruke su mi doduše ok oblikovane, ljepše nego sinđirove recimo, al ono, trebao bih i neke napredne trbušnjake da trbuščić malo učvrstim =)

@grgur
A ono, nezz :wildboy: mislio sam možda tamo DEFINIRATI se, masa ljudi u teretani mi ide samo na definiciju pa sam možda malo pod tim dojmom
+2 dana u tjednu ne mogu odvojiti za trčanje navečer tako da mi ovaj ritam 3+1 baš jest odgovarao.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9