HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 400759 Hitova
*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1155 : 29. Travanj, 2012., 22:34 »
a ono... mršave noge...jako.   :wildboy:
nezz ni koliko mi mišići mogu pomoć zapravo, al ae...

Aha, pripreme za ljeto :hiha:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1156 : 29. Travanj, 2012., 22:44 »
Naskoci na klupu. Normalni, ili bocno. Ili sunozno, pa jos jedan skok sa svake strane klupe.
to zbilja pomaže?  :wildboy:
jel moguće recimo, na leg pressu samo s prstima gurat?
btw, nije samo za ljeto. stvarno se želim dovest u red sad. ne može to više ovako. :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1157 : 29. Travanj, 2012., 22:47 »
 :hiha:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1158 : 29. Travanj, 2012., 22:51 »
šta to znači? :wildboy:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1159 : 29. Travanj, 2012., 22:54 »
Naskoci na klupu. Normalni, ili bocno. Ili sunozno, pa jos jedan skok sa svake strane klupe.
to zbilja pomaže?  :wildboy:
jel moguće recimo, na leg pressu samo s prstima gurat?
btw, nije samo za ljeto. stvarno se želim dovest u red sad. ne može to više ovako. :wildboy:

Pa da ono. Al treba radit brzo, eksplozivno i cijelo vrijeme tako. Pogotovo obicne naskoke sa odrazom u zrak. Recimo minutu runda. Onda ubacis neku drugu vjezbu i tak tri serije.
Osjecam se ko idiot dok objasnjavam :wildboy: Uvijek imam osjecaj da bezveze pisem kad nitko nece shvatit jer je dosta komplicirano. Najbolje bi bilo kad bi mogao video neki stavit. Ali neznam kako se na engleskom kaze :wildboy:

Inace, mi radimo to na kraju jer je i za kondu prejebeno. Samo sa bucicama kad imamo kruzni trening.
I ovaj bocni naskok ide kao - sunozno na klupu pa skok dolje na jednu stranu, odma skok i tri direkta u zrak, pa skok gore, odma skok na drugu stranu, tri direkta, pa skok gore. I tako odredeni interval ovisno o duljini runde i broju vjezbi. S tim da nema razmaka izmedu skokova, cijelo vrijeme idu.

:(

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1160 : 29. Travanj, 2012., 22:59 »
kužim šta misliš. onak, zvuči dobro za kondu, al nezz za nabijanje mišićne mase baš. :wildboy: budem probao. ne znam.
« Zadnja izmjena: 29. Travanj, 2012., 23:03 lulz »

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1161 : 29. Travanj, 2012., 23:04 »
A ono, listovi. Neces ih nabildat, pomiri se s tim sto prije :hiha:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1162 : 29. Travanj, 2012., 23:06 »
zašto? onak, skoro svatko tko se bavi ikakvim sportom ima prihvatljive noge.  :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1163 : 29. Travanj, 2012., 23:07 »
Stvar je u tome da je pliometrijski trening (reaktivni skokovi o kakvima ti pričaš Pilip) teško objasniti nekome, i teško ga je ukomponirati u trening. Pa se onda često od pliometrijskog treninga, kojem je cilj povećanje eksplozivnosti i povećanje brzine reakcije, radi trening kondicije i skokova "for time" jer ga trener ne zna ukomponirati u trening.

Sure, i pliometrija i trening skokova će pomoći njemu da umori listove, no to je samo nusprodukt svog tog skakanja, i to je otprilike kao kad sam mu rekao da radi power shrugse za listove. Sure, umorit će ih posredno, ali nije to cilj te vježbe, te u konačnici će ga učiti krive navike.

Jednako kao sa skokovima za listove...učiti će ga da skače gležnjevima, i u konačnici će skakati niže, manje i slabije nego da se fokusira na skakanje koje pokreću kukovi...a listovi su tu jer, eto, tu su.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1164 : 29. Travanj, 2012., 23:39 »
zašto? onak, skoro svatko tko se bavi ikakvim sportom ima prihvatljive noge.  :wildboy:

ako imaš male listove sve ostalo ti izgleda veće kad se skineš tako da je u suštini rješenje tvojih problema nabildati prsa i biceps.  :hiha:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1165 : 30. Travanj, 2012., 07:14 »
upravo u tome je problem. ja imam nabildana prsa i bicepse i izgledam užasno disproporcionalno.  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1166 : 30. Travanj, 2012., 08:20 »
jebem ti boga s takvim stavom nećeš apsolutno ništa postići  :wildboy:

NEDAMISE, DOSADIT ĆE MI DERP

ne znam  :hiha: zašto pitaš uopće?  :hihi:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1167 : 30. Travanj, 2012., 08:28 »
da nez.

pa ovak...ja imam jedan list manji od drugog 3 cm jer sam rođen ko retardus  :hiha: i jedno vrijeme me jebalo da to popravim i uspio sam ga povećat za 2 cm u roku od mjesec dana negdje.
znači svaki dan prije spavanja :
3 x 15 dizanje na prste
3 x 20 dizanje prstiju (težište na peti)
60 sekundi skakanje na prstima jedna po jedna noga

mislim druga je stvar da sam to presto radit i spušio tih 2 cm za tjedan dana il nešto.  :fpalm: i onda mi se nije dalo više. nez možda ćeš bit veće sreće, probaj ak ti se da al moraš svaki dan delat.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1168 : 30. Travanj, 2012., 08:56 »
nije stvar da mi se neda. samo sam htio malo raznolikosti... :wildboy:
ae, probat ću dizanja na prste kao što je jedran rekao. nego, šta znači ovo težište na peti?

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9