Tnx svima.
@zvone:
Idem u teretanu tri puta tjedno, a ostale dane radim kardio (trčim poslijepodne 40-50 minuta).
U gymu ponedjeljkom radim prsa-biceps, srijedom leđa-triceps i subotom ramena-noge. Mogu ti napisat opšrinije za trening ak te zanima.
Prehrana: posni sir, tuna u vlastitom soku, puretina, piletina, povrće, pureća salama (1% masti), zobene, whey, jogurt (0,9% m.m.).
Obroci su kombinacije tih stvari. Za doručak svako jutro pojedem 100g zobenih, 2 mjerice wheya i vode promiksano.
A na dan kad mi je kardio, smanjim to na 50g zobenih. Osim zobenih, od ugljikohidrata pojedem šnitu suncokretovog kruha.
Ostalo izbjegavam. Ustvari stavljam i pola mjerice dekstroze u šejk nakon treninga u gymu.
Ako me šupi za slatkim, napucam se voća. Eventualno žlicu marmelade na komadiću kruha pojedem da me smiri.
Osim toga, jednom tjedno (nedjeljom najčešće) si dopustim malo slatkog, i taj dan imam punjenje.
Inače bi popizdio, i ovak sam stalno napet i agresivan od manjka UH. Tipa obrušavam se bezveze na ljude lol
@đester:
Nisam oslabio, čak ojačao malo. Iako radim u zadnjih par tjedana sve u super serijama (manje kilaže), ali općenito nisam izgubio baš snage.
Jedino mi je malo teže radit kad odem u gym navečer nakon faksa, onda budem malo umorniji. I naravno, ak se slabije najedem prije treninga.
@lulz:
Kralju krepani, naravno da fale trbušni. Visok sam 186cm i imam 93kg, za savršene trbušne bi trebao past na 85kg i manje, a to ne mislim ikad napravit.