Upravo to. S tim da bih ja rekao godinu-dvije.
Ovo ti se sad možda glupo čini, i vjeruj mi, glupo se činilo i meni kada sam to prvi put čitao. Ja sam praktički prvih godinu dana teretane proveo tražeći način kako da u isto vrijeme dobijem HRPU mišića (jer sam bio mršav), a da mogu pokazati PLOČICE.
Ono, svakako da se može dobiti i mišiće u isto vrijeme, i da se može održavati razina zdefkanosti...ali to je kad nekome fali kila-dvije-par mišića da bi mu tijelo ujednačeno izgledalo (pa makar i samo gornji dio, ako ne voliš noge trenirati).
Ako nekome fali 5+ kila, jednostavno nek trenira i jede, a vrijeme za pločice će doći kad tad.
Pobrini se da jedeš jedno od: meso/svježi sir/jaja/riba u SVAKOM obroku, a uz to neki prilog koji nije ne znam, žlica šećera ili prženo na ulju. Sve ostalo ti jasno, kilograme u mišiće ćeš dobiti trenirajući teškim vježbama (utezima), a aerobni trening je tu samo kao mala pomoć ako želiš održavati aerobnu kondiciju ili potrošiti nešto kalorija. Što ti trenutno ne bih preporučio više od 2, maks 3 puta tjedno, jer stvarno smisla nema toliko ako želiš dobivati kile.