HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406634 Hitova
*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2055 : 05. Rujan, 2012., 00:01 »
a mogu vježbat kolko oće, al ako nemaš dovoljno nutrienata koji će graditi mišić nećeš graditi mišić. al OČITO dobivaju dovoljno proteina +roids garant, samo eto, uvijek mi je to bio mini misterij...

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #2056 : 05. Rujan, 2012., 00:08 »
ae, al kažem večina zatvora nije tako stroga. gledao sam emisije na diskaveriju o zatvorima i ono, ekipa relativno normalnp funkcionira. klade se, vježbaju, švercaju, neki su čak imali i ko neke male štandove u kojima su mogli legalno kupit hranu s novcima koje bi zaradili od posla u zatvoru. u strožim zatvorima gdje se svaka osoba individualno promatra i pazi je drukčije. nema veze s ovim videom.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #2057 : 05. Rujan, 2012., 00:14 »
Emisije o zatvorima... Jel ti koristiš stvaran život?  :ave: :bonk: :hihi: :fpalm:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #2058 : 05. Rujan, 2012., 00:16 »
?

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #2059 : 05. Rujan, 2012., 00:20 »
A nezz ziher su te emisije kako stvari realno stoje. Čisto ne vjerujem.
Takve emisije su kao reklamne prodaje.  :hihi:

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #2060 : 05. Rujan, 2012., 16:54 »
to mi nikad nije bilo jasno, kako se oni u zatvoru tako izbildaju i nagruvaju? Mislim ae u zatvorima u kojima vlada polovičan red i disciplina pa imaju porcije kolike oće i/ili uzimaju tuđe, al ono stroži zatvori sa strogim jelovnikom i rationsima, ne znam... tim ljudima daju prosječno kalorija dnevno, kako se oni izgrade u takve nemani od 2000 kcal dnevno? Jel moguće samo na steroidu živjet il neki kurac?  :wildboy:
Ajde svaki dan diži utege,pumpaj sklekove i tako 10-12 godina.
kakvi roidi,whey gluposti...
+ svaki dan jedu u isto vrijeme,to je isto bitno,ne loču alkohol,idu spavat svaki dan u isto vrijeme,bude se u isto vrijeme,više manje žive zdrav život. :hiha: u zatvoru  :hiha:
« Zadnja izmjena: 05. Rujan, 2012., 16:57 dreger »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2062 : 05. Rujan, 2012., 17:22 »
to mi nikad nije bilo jasno, kako se oni u zatvoru tako izbildaju i nagruvaju? Mislim ae u zatvorima u kojima vlada polovičan red i disciplina pa imaju porcije kolike oće i/ili uzimaju tuđe, al ono stroži zatvori sa strogim jelovnikom i rationsima, ne znam... tim ljudima daju prosječno kalorija dnevno, kako se oni izgrade u takve nemani od 2000 kcal dnevno? Jel moguće samo na steroidu živjet il neki kurac?  :wildboy:
Ajde svaki dan diži utege,pumpaj sklekove i tako 10-12 godina.
kakvi roidi,whey gluposti...
+ svaki dan jedu u isto vrijeme,to je isto bitno,ne loču alkohol,idu spavat svaki dan u isto vrijeme,bude se u isto vrijeme,više manje žive zdrav život. :hiha: u zatvoru  :hiha:

KRISTE  :fpalm:

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #2063 : 05. Rujan, 2012., 17:27 »
 :tired: a kao nisam u pravu?

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2064 : 05. Rujan, 2012., 17:37 »
kakve veze ima zdrav život i izbjegavanje alkohola sa nabildanošću?
nit je bitno da imaš obroke u isto vrijeme lol. zašto bi to bilo važno.

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #2065 : 05. Rujan, 2012., 17:51 »
kako nije bitno, jedeš/spavaš/bildaš, ništa drugo ne radiš 3650 dana, masa dolazi sama od sebe. Pa prijatelj je došao nakon 9 mjeseci vojske nisam ga prepoznao, masa samo takva,a to je 9 mjeseci, a gdje tek ovo...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2066 : 05. Rujan, 2012., 18:02 »
masa samo takva  :pimp:

[move][move][/move][/move]

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2067 : 05. Rujan, 2012., 18:04 »
kako nije bitno, jedeš/spavaš/bildaš, ništa drugo ne radiš 3650 dana, masa dolazi sama od sebe. Pa prijatelj je došao nakon 9 mjeseci vojske nisam ga prepoznao, masa samo takva,a to je 9 mjeseci, a gdje tek ovo...

da od zraka se nabildaš kralju.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2068 : 05. Rujan, 2012., 18:11 »
Ti frajeri rade u zatvoru, dobivaju minimalac (bar u Americi), i onda nemaju na sto trosit pare. Pa ono, ak im je dozvoljeno kupovati proteine, neki kupovaju, svercaju roidse ko sto svercaju i svakakve droge i to je to.

A ono, i kod nas nije to nesto tesko valjda, sjecam se da je neki frajer u teretani pricao kako mu je super bilo u zatvoru jer je mogao dobro ODMORIT :hihi: :wildboy:

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #2069 : 05. Rujan, 2012., 18:12 »
@jadran
naravno da ne, ali ovdje se radi o konstantom šopanju i bildanju,kako ne shvaćaš da ti ljudi ne rade ništa drugo, zato je prije par godina kod nas u Glinskoj kaznionici bila zatvorena teretana jer se ekipa ubildavala bolesno

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9