HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 410857 Hitova
*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2130 : 16. Rujan, 2012., 21:30 »
Joj ne :hiha: Nekako pred medicinskim osobljem nestaje neugoda vjerojatno jer su vidjeli gore :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2131 : 16. Rujan, 2012., 22:04 »
 :hiha:  ma i ja sam se skidao prije par mjeseci  :hihi:

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #2132 : 16. Rujan, 2012., 23:09 »
Sutra opet u zg biciklom, sad kad znam da mogu do tam i nazad  :mrgreen:

Idem osobnu, i sredit papire za pokaz

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #2133 : 17. Rujan, 2012., 16:04 »
Daaklem, Duje se vraća teretani nakon malo duže pauze. Trebam neke savjete i odgovore na par njubovskih pitanja jer bi htio ovaj put bit malo dosljedniji oko nekih stvari i malo se ozbiljnije uhvatit posla. Tijekom ljeta se više-manje neredovito i nezdravo hranio, izgubio 3-4 kila, al mi se čini da sam zato nabacia malo sala. Cilj je dakako, nabit masu, ali i riješit se sala. Znam da je malo zajebano, al mogu valjda, pravilna prehrana, treninzi, aerobni, ovonoo.
Prvo, trening - pretpostavljam da je najbolje da ostanem na SS-u, posebno jer nisam doša do nekih ozbiljnijih težina. Program mi je izgleda otprilike ovako, mislim da je to osnovni neki šta mi je Dibek jednom davno napisa:
trening 1 - squat 3x5, benč 3x5, zgibovi
trening 2 - squat 3x5, military press, DL
Treba li tu šta mijenjat? Čučanj i DL su mi solidno napredovali, benč i military slabije, to je normalno pretpostavljam. Koja je najbolja procedura za zagrijavanje prije working setova, koliko serija odradit s manjim težinama?

Šta se prehrane tiče, nedostajalo mi je raznolikosti nekako. Dio problematike je šta ne jedem ribu, neka alergija od djetinjstva, sad je više nemam navodno al mi je odbojna pun kurac i dalje. I trebam bit dosljedniji oko više-od-tri-obroka-dnevno šeme. Zobene isto trebam počet jest. I tako. Šta valja ubacit osim posnog (koji mi se zgadio s vremenom, mogu i drugi svježi sirevi jel?), pecto piletine, zobenih, neke niskomasne salame tipa pureće i riže? Šta je najbolje pojest prije treninga? Pare nisu problem :(

I na kraju, aerobni trening. Ubacit 20 minuta trčanja na kraju treninga u teretani ili u potpunosti forsirat trčanje vani? Također, jel istina da je intervalni trening najbolji za skidanje sala? Kad bi iša trčat na Marjan ima sam neku minuta dosta-brzog-trčanja pa dvije minuta brzog hodanja šemu, u nekih 8-10 serija. jel okej to?

Mislim da je to to.
« Zadnja izmjena: 17. Rujan, 2012., 16:06 Duksy »

« Odgovori #2134 : 17. Rujan, 2012., 16:25 »
Duje, koja ti je visina/težina?

Ja se posljednjih dana forsiram jest ŠTO VIŠE i onda danas stanem na vagu i imam kil manje neg prije, 77.  :wildboy: Na nekih 187 cm, nisam sigurica baš za visinu.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2135 : 17. Rujan, 2012., 16:34 »
zašto se forsaš da jedeš više, samo ćeš se potencijalno zdebljat.  :wildboy:

« Odgovori #2136 : 17. Rujan, 2012., 16:55 »
Zato što jedem bijedno malo inače i imam filing da mi fali tipa 5 kila ;(

Mislim nije da se PREJEDAM, al ono 3 normalna obroka + rendom voća, jogurt, čaša mlika. Zadnjih tjedan dana il nešto.
A prije toga je prehrana bila tipa ručak umisto marende jer se dignem u podne xD i neki rendom kurac za večeru tipa 2 jaja il PILETINA U LOZE

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2137 : 17. Rujan, 2012., 17:51 »
Cek, ne ides u teretanu jos, jel? Jer ne fali ti 5kg sala sigurno :mrs: :hiha:

Inace da ono, sjebano je, ne vidi se odma taj napredak. Moras jesti tipa mjesec dana kvalitetno da bi dobio 1kg. I to u pocetku dok jos brzo ide :hihi: :fpalm:

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #2138 : 17. Rujan, 2012., 18:00 »
Daaklem, Duje se vraća teretani nakon malo duže pauze. Trebam neke savjete i odgovore na par njubovskih pitanja jer bi htio ovaj put bit malo dosljedniji oko nekih stvari i malo se ozbiljnije uhvatit posla. Tijekom ljeta se više-manje neredovito i nezdravo hranio, izgubio 3-4 kila, al mi se čini da sam zato nabacia malo sala. Cilj je dakako, nabit masu, ali i riješit se sala. Znam da je malo zajebano, al mogu valjda, pravilna prehrana, treninzi, aerobni, ovonoo.
Prvo, trening - pretpostavljam da je najbolje da ostanem na SS-u, posebno jer nisam doša do nekih ozbiljnijih težina. Program mi je izgleda otprilike ovako, mislim da je to osnovni neki šta mi je Dibek jednom davno napisa:
trening 1 - squat 3x5, benč 3x5, zgibovi
trening 2 - squat 3x5, military press, DL
Treba li tu šta mijenjat? Čučanj i DL su mi solidno napredovali, benč i military slabije, to je normalno pretpostavljam. Koja je najbolja procedura za zagrijavanje prije working setova, koliko serija odradit s manjim težinama?

Šta se prehrane tiče, nedostajalo mi je raznolikosti nekako. Dio problematike je šta ne jedem ribu, neka alergija od djetinjstva, sad je više nemam navodno al mi je odbojna pun kurac i dalje. I trebam bit dosljedniji oko više-od-tri-obroka-dnevno šeme. Zobene isto trebam počet jest. I tako. Šta valja ubacit osim posnog (koji mi se zgadio s vremenom, mogu i drugi svježi sirevi jel?), pecto piletine, zobenih, neke niskomasne salame tipa pureće i riže? Šta je najbolje pojest prije treninga? Pare nisu problem :(

I na kraju, aerobni trening. Ubacit 20 minuta trčanja na kraju treninga u teretani ili u potpunosti forsirat trčanje vani? Također, jel istina da je intervalni trening najbolji za skidanje sala? Kad bi iša trčat na Marjan ima sam neku minuta dosta-brzog-trčanja pa dvije minuta brzog hodanja šemu, u nekih 8-10 serija. jel okej to?

Mislim da je to to.

Ostao je na prošloj stranici, bravo zvone  :hiha2:

Imam 75 kila sad, na nekih 185 cm.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2139 : 17. Rujan, 2012., 18:07 »
Jesi li procitao SS? Cisto da shvatis bit programa, jer ovako kad su samo napisane vjezbe ne znaci nista.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2140 : 17. Rujan, 2012., 18:56 »
Ček duje, jesi ti sad skinnyfat ili si debel? :hiha: Jer ako si skinnyfat nezz, bilo bi bolje da si debel :hiha2: Općenito mislim da ti ne treba sad pretjerano čista prehrana (što ne znači da se toviš krafnama), već da će ti sve doć na svoje nakon x tjedana treniranja pa onda lako korigiraš ovisno o ciljevima.   :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2141 : 17. Rujan, 2012., 21:24 »
Dujica:
Prvih mjesec dana ne bih ti uopce stavljao nikakav aerobni trening jer ce ti vec poticaj utezima biti dovoljan da se i nesto sala sredi.

Prva tri tjedna trening (ukupno devet treninga dakle) bih ti stavio svaki put isti:
cucanj 5p5
benc 5p5
deadlift 5p5
press 5p5

biceps 5p10/ letenje za zadnje rame 5p10 (jedan trening jedno, drugi drugo, to je jedina promjena)

Naravno, 5p5 su finalne radne serije, prije toga imas 3 serije zagrijavanja u kojima podizes kilazu do finalne.

Prvi trening kreni s kilazama koje nisu nimalo zahtjevne i imas osjecaj da mozes napraviti duplo vise ponavljanja.

Nadji nekoga da ti pokaze tehniku svih vjezbi ili te podsjeti kako se rade.

Nakon tri tjedna se javni natrag ako odlucis raditi po ovome.

Jedna bitna stvar, imas li trenutno ili si ikad imao lose drzanje, pogrbljenost il nesto slicno, jer na to treba obratiti pozornost?
« Zadnja izmjena: 17. Rujan, 2012., 21:26 Glitch »

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2142 : 17. Rujan, 2012., 22:20 »

« Odgovori #2143 : 17. Rujan, 2012., 22:50 »
vidim da su tu sve neki meštri bildanja Xd

pa da i ja neš pitam

imam dosta sjebanu kičmu,u pubertetu sam naglo narastao,forsali me s bildanjem i sjebali mi leđa najviše tako, više-manje (također previše za kompom i šit je isto jedan od razloga )

neke dobre vježbe za jačanje leđa,ono gledam po netu,jednostavno previše svega .
Kada sam prije pecto išao u teretanu,rekli su mi da postoji samo jedna vježba za leđa  :hihi:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2144 : 17. Rujan, 2012., 23:05 »
kičmu sjebanu na koji način? jel ti onak ide u jednu stranu, jel ti ide prema naprijed glava, jel ti ide guzica prema iza previše...različite TERAPIJE za različite probleme  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9