Daaklem, Duje se vraća teretani nakon malo duže pauze. Trebam neke savjete i odgovore na par njubovskih pitanja jer bi htio ovaj put bit malo dosljedniji oko nekih stvari i malo se ozbiljnije uhvatit posla. Tijekom ljeta se više-manje neredovito i nezdravo hranio, izgubio 3-4 kila, al mi se čini da sam zato nabacia malo sala. Cilj je dakako, nabit masu, ali i riješit se sala. Znam da je malo zajebano, al mogu valjda, pravilna prehrana, treninzi, aerobni, ovonoo.
Prvo, trening - pretpostavljam da je najbolje da ostanem na SS-u, posebno jer nisam doša do nekih ozbiljnijih težina. Program mi je izgleda otprilike ovako, mislim da je to osnovni neki šta mi je Dibek jednom davno napisa:
trening 1 - squat 3x5, benč 3x5, zgibovi
trening 2 - squat 3x5, military press, DL
Treba li tu šta mijenjat? Čučanj i DL su mi solidno napredovali, benč i military slabije, to je normalno pretpostavljam. Koja je najbolja procedura za zagrijavanje prije working setova, koliko serija odradit s manjim težinama?
Šta se prehrane tiče, nedostajalo mi je raznolikosti nekako. Dio problematike je šta ne jedem ribu, neka alergija od djetinjstva, sad je više nemam navodno al mi je odbojna pun kurac i dalje. I trebam bit dosljedniji oko više-od-tri-obroka-dnevno šeme. Zobene isto trebam počet jest. I tako. Šta valja ubacit osim posnog (koji mi se zgadio s vremenom, mogu i drugi svježi sirevi jel?), pecto piletine, zobenih, neke niskomasne salame tipa pureće i riže? Šta je najbolje pojest prije treninga? Pare nisu problem

I na kraju, aerobni trening. Ubacit 20 minuta trčanja na kraju treninga u teretani ili u potpunosti forsirat trčanje vani? Također, jel istina da je intervalni trening najbolji za skidanje sala? Kad bi iša trčat na Marjan ima sam neku minuta dosta-brzog-trčanja pa dvije minuta brzog hodanja šemu, u nekih 8-10 serija. jel okej to?
Mislim da je to to.