HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 407145 Hitova
*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2175 : 18. Rujan, 2012., 20:44 »
Chest supported veslanje rula, samo bench treba biti taman u sirini (ako je preuzak onda stisce rebra, ak je presirok stisce vanjski dio prsa). Rula jer:

1. Ne mozes varat;
2. Kad radis intenzivni cucanj/DL dva puta tjedno, ne zelis JOS mucenja donjih ledja :hiha:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2176 : 18. Rujan, 2012., 22:01 »
Inače, prednje čučnuo 140 danas lagano.

2x BW front squat come at me.  Za par mjeseci. :wildboy:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2177 : 18. Rujan, 2012., 22:02 »
Nez jebi se :hihi:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2178 : 18. Rujan, 2012., 22:06 »
Nez, nisam htio pisati da je bila zadnja od 6 vježbi. Show off.  :wildboy:

Mrzim kad usred tjedna random kaže na kraju svega "prednji čučanj do maksimuma". Iako mi je uvijek tad jači maks nego kad se planirano rade maksevi.  :fpalm:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2179 : 18. Rujan, 2012., 23:43 »
Najs jebemti :ave: Znaci ona ozljeda je prosla?

Ja sam isto danas prednje za assistance radio. Kilazu necu reci naravno :hiha:, samo da mi je trenutno previse istovremeno drzat sipku i disat :mrs:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2180 : 18. Rujan, 2012., 23:52 »
Ae, prošlo je to tamo negdje u lipnju, oko državnog u weightliftingu. Tu i tamo sam bolove osjetio tada, ali generalno me već dugo ne zeza ništa bitno.

Čak sam i na mobilnosti ramena hrpu napravio u posljednjih par mjeseci. Bilo je nauštrb velikih sisa i latova, ali funkcionira za sad.

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #2181 : 19. Rujan, 2012., 09:45 »
Kupio bih si klupicu za bench press + šipka + 50kg utega jer imam 30kg doma.

Neki savjeti gdje se može povoljnije uzet, a da nije kinesko smeće od konstrukcije?
Zvao frajera za ovo:  http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/bench-klupa-oglas-5874960

Kila utega je cca 15 kuna, to mi je jasno da ne može niže.
Ako netko slucajno ima ili zna nekog tko se rjesava opreme, tu sam.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2182 : 19. Rujan, 2012., 11:01 »
ovo ne izgleda loše, iako širina ovih držača je malo nezgodna bar ovako na prvi pogled.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2183 : 19. Rujan, 2012., 11:15 »
Ako mozes naci zavarivaca, za 1000kn mozes sigurno napravit i klupicu i rack. Samo klupicu sigurno za <300kn, a bit ce nenormalno cvrsta.

Inace generalno, za klupice i rackove ne bih isao ispod 50x50x2mm profila.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2184 : 19. Rujan, 2012., 13:54 »
e užasno mi se neda trenirat. uvijek u ovo razdoblje kad baš NIŠTA ne radim po cijele dane i imam savršene uvjete za bildanje  :hiha: uvijek najviše treniram baš kad imam pretrpan raspored i faks i sranja. neznam zašto  :wildboy: ono odem 2 put tjedno LOL  :fpalm:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2185 : 19. Rujan, 2012., 13:57 »
pozz  :(

realno čim uđeš u teretanu da ti se. problem je doći do tamo =) tako se i meni u zadnje vrijeme apsolutno ništa ne da al nisam falio nijedan trening dva mjeseca. jača mi savjest bit će  :hiha:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2186 : 19. Rujan, 2012., 14:01 »
e užasno mi se neda trenirat. uvijek u ovo razdoblje kad baš NIŠTA ne radim po cijele dane i imam savršene uvjete za bildanje  :hiha: uvijek najviše treniram baš kad imam pretrpan raspored i faks i sranja. neznam zašto  :wildboy: ono odem 2 put tjedno LOL  :fpalm:

Efedrin na masi frende  :hiha:

/forumteretana  :fpalm:  :fpalm:  :wildboy:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2187 : 19. Rujan, 2012., 14:02 »
Glič, imaš ti kakovih iskustava s ukliještenim živcima? Brijem da to sranje meni uzrokuje bol u mudima :hiha: Urin i krv su okej, sad čekam urinokulturu, al ono, sumnjam :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2188 : 19. Rujan, 2012., 14:22 »
Obicno idu ruku pod ruku s pomaknucima kraljezaka ili hernijama diska, i rjesavaju ih kiroprakticari/fizioterapeuti.

Nisam osobno imao iskustva s boli u donjim predjelima, ali jesam s uklijestenim zivcem/istegnutim ligamentom u vratu. Kiroprakticar, odmor i onda rjesavanje posturalnih problema pomoglo.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2189 : 19. Rujan, 2012., 14:28 »

Efedrin na masi frende  :hiha:

/forumteretana  :fpalm:  :fpalm:  :wildboy:

nisam bio neko vrijeme na forumu, jučer došo i opet užasne RASPRAVE, sad je bilo o parama il nešto  :hihi: iživcira me uvijek to.
doduše pročito sam kanovu temu u steroidima  :hiha:

pozz  :(

realno čim uđeš u teretanu da ti se. problem je doći do tamo =) tako se i meni u zadnje vrijeme apsolutno ništa ne da al nisam falio nijedan trening dva mjeseca. jača mi savjest bit će  :hiha:

a nez.
meni je uvijek ovako. do početka 11og sam vreća govana onda se primim posla i nabacim 10 kila do 12og. pa sam opet vreća govana samo debelog  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9