HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 415481 Hitova
*

Dodo152

• n00b
  • 0
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2415 : 26. Studeni, 2012., 23:59 »
Prošlo mjesec dana u teretani  :approve

Idem 3 puta tjedno, dobio sam kilu i nešto mislim, povečala se prsa i ruke večinom, noge su od bicikla bile ok,

I dalje sam sitan al bit će nešto  :mrgreen:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2416 : 27. Studeni, 2012., 23:09 »
Inace, generalno pitanje:

Koje je trenutno SI stanje foruma? :hiha:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2417 : 27. Studeni, 2012., 23:22 »
SI stanje okej. Al inače: ne treniram, drugi tjedan idem fizijatru i onda na fizikalnu :hiha: :mrs: Računam negdje sredinom prvog mjeseca počet opet :hiha: Još uvijek osjetim lagano leđa, al ono, ne treniram nit sam radio baš prošli tjedan pa nema prilike ujebat se :hiha:

:hihi:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2418 : 27. Studeni, 2012., 23:23 »
Jebote, tako lose? :(

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2419 : 27. Studeni, 2012., 23:27 »
Ma iskreno, očekivao sam neku herniju diska il neki kurac :wildboy: Kad sam vidio da nakon 2 mjeseca to i dalje zajebava nisam ni planirao do kraja godine krenut opet s čučnjevanjem i dedliftovanjem. :hiha:

Dijagnoza:
Lumbalna je kralježnica blago reducirane fiziološke lordoze, diskretno sinistrokonveksno torziono skoliotična.
Održana je visina trupova kralježaka kao i širina diskalnih prostora

Prd.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2420 : 27. Studeni, 2012., 23:38 »
 :wildboy: nezz, nadam se kad se oporaviš da ćeš krenut "normalno" bildat, tj. ić više na neki izgled nego pretežito na PL snagu s PL vježbama gdje dobivaš takve reakcije. Vjerovatno ćete bičat, al REALNO  :hiha2:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2421 : 27. Studeni, 2012., 23:40 »
Ae, dijagnosticirali su ti posturalne probleme i na fizikalnoj ćeš dobiti masažu i vježbe aktivacije i istezanja za stvari koje si već...radio. Što nije loše.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2422 : 27. Studeni, 2012., 23:43 »
@seenger No way, Jose :mrs: Mislim, nije kriv >PL< ili SS ili štogod, problem je taj što sam budala, sam sam si kriv i sad sam pametniji :kava: Nezz, to "normalno" bildanje me ne privlači previše i samo se iživciram kad čujem frenda kako prdi o izolacijama i serijama od 12 ponavljanja :wildboy:  :hiha:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2423 : 27. Studeni, 2012., 23:47 »
:wildboy: nezz, nadam se kad se oporaviš da ćeš krenut "normalno" bildat, tj. ić više na neki izgled nego pretežito na PL snagu s PL vježbama gdje dobivaš takve reakcije. Vjerovatno ćete bičat, al REALNO  :hiha2:
REALNO, mislis na to da ne radi donji dio? :hiha:

Iako, moze se trenirat s time bez problema, nekima ostaje za cijeli zivot pa ih boli kurac. Evo kod mene je proslo dosta od prve ozljede (mozda cak i oko 2 godine), jos uvijek je tu al prilicno normalno treniram, samo se neke stvari trebaju prilagodit.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2424 : 28. Studeni, 2012., 00:09 »
  :hiha: gle, nisam toliko generalizirao stvari. Evo điz je malo twisto situaciju tako da nezz sad što bi baš trebao, a što ne. Al svejedno, da sam ja na njegovom mjestu, vrlo vjerojatno bi odabrao na malo duže staze leg press umjesto čučnja, deadlift izbacio, military zamjenio sa sjedećim uz naslon i još neke promjene,,

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2425 : 28. Studeni, 2012., 00:13 »
Pomalo. Prvo ću fizikalnu rješit pa lako planiram što i kako dalje :kava:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2426 : 28. Studeni, 2012., 00:30 »
Inace, mali side note: to vjerovanje da je leg press bezbedan za ista je totalna glupost. Vjerujem da su koljena izlozenija naporu nego kod bilo koje vrste cucnja, a i tako cudno i bezrazlozno iritira ledja da to nije normalno (probao sam jednom kad mi je SI bio u losem stanju, bolje da sam cucnjeve i deadlifte skupa radio).

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2427 : 28. Studeni, 2012., 00:53 »
a dobro, moguće, ali realno sve živo za noge/leđa pomalo iritira i stvara pritisak na nešto. Moj savjet je više bio kao neka optimalna zamjena za nešto što je stvaralo probleme (što direktno izgleda ipak nije). Ko zna šta je điz radio, možda skako s šipkom dok je radio čučanj  :hihi:  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2428 : 28. Studeni, 2012., 14:04 »
a ono ja sam čak malo uz sinđira.

s druge strane treninzi za bildanje (koji realno postoje i različiti su od POWER treninga koji ti u najčešćim slučajevima neće nabacit mesa previše) su - smor.  :hiha: osim u jednom slučaju - kad izgledaš dosta dobro, imaš mali bf i možeš a) skroz guštat u teretani kad se upumpaš i b)vidit male napretke iz tjedna u tjedan. inače motivacija stvarno umre, bar meni kao nekom ko u svojoj homeostazi izgleda ko govno.

« Odgovori #2429 : 01. Prosinac, 2012., 16:39 »

:hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9