HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406636 Hitova
*

lulz

• 786
  • šmeker
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2595 : 13. Siječanj, 2013., 23:46 »
isuse. :ave: :ave: :ave: :ave:

nisam znao da je tako kritično.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #2596 : 13. Siječanj, 2013., 23:47 »
kolko je to kila? na 1:20 curica <16 god to diže :wildboy:

EDIT: odvratno nepravilno, da. Da sad zapi dođe i počne srat po njihovoj lifting FORMI bilo bi opravdano.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2597 : 13. Siječanj, 2013., 23:47 »
OKEJ ovo je užasno. :hihi:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2598 : 13. Siječanj, 2013., 23:48 »
ti kretenoidno veliki utezi neznam :hihi: a valjda svaki ima neznam 3 kile :wildboy:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2599 : 13. Siječanj, 2013., 23:59 »
Taj axle press baš djeluje kao govno za sjebat leđa :wildboy:  :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2600 : 14. Siječanj, 2013., 00:09 »
izbalio sam tipkovnicu jer se ne mogu normalno nasmijat pošto su svi legli :ave: :ave: :ave:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2601 : 14. Siječanj, 2013., 00:40 »
http://joshsgarage.typepad.com/Crossfit_White_Papers_--_Timeline.html

Eto pa čitajte, ako želite ridikulnost Crossfita shvatiti.

« Odgovori #2602 : 14. Siječanj, 2013., 23:20 »
Nez jel tipa 60% ovih ljudi ima SLOMLJENU KIČMU nakon 3 mjeseca? Jer tako izgledaju.:wildboy:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2603 : 14. Siječanj, 2013., 23:26 »
Imam jedno, možda par pitanja... :hiha:
malo snobovski, al ae.
Ljubitelj sam ekstremnih deficita, dnevno bude oko 1500 kcal (nekad i manje, ne volim jest jbg :)), trening utezima i 1h kardija (nekad i više). 180g proteina, 80g masnoće, 50g. UH. Sudeći po logici stvari, kroz par mjeseci (uz "zdrava i racionalna" punjenja) bih trebao sigurno izgubit nešto mišića. E sad, svugdje se navodi taj katabolizam ovo ono, ali zanima me koliko bi to moglo bit gubitka. Ne znam, nekima je puno izgubit pola kile, pa ono ne znam, šta su racionalne informacije?
I osim toga, pošto stvarno ne mogu jest više >dijeta hrane< od toga, kako težit i kojim tempom ić sa jedno 20%bf-a do recimo 7%? Pucat po istom kalorijskom unosu kao sad i držat se istog treninga, ili će ipak morat nešto opadat, tj. rast?
Bili bilo dobro možda UH malo povećat (malo više mahunarki ili nešto)?
Još jedno pitanje, jel bolje koristit dekstrozu poslije treninga i koliko ili ipak ne? Inače, sav UH vuče iz mahunarki, povrća i narandži.

(Početni bf sam pukao od oka, ne znam stvarno koliki je, al uglavnom nema nigdje dobre definicije)
« Zadnja izmjena: 14. Siječanj, 2013., 23:28 Seengeer »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2604 : 14. Siječanj, 2013., 23:35 »
 gubitak će sigurno bit. a niko ti neće moć reć kolki, al 10-15 posto? nez. ovo uz uvijet da ti treninzi ostanu tvrdi i česti i proteini na nekom nivou

da padneš sa bfom mora bit neki progres il u smanjenju kalorija ili u povećanju treninga/kardija nez
ako ostaneš na istom svemu stalno iće do jednog djela i onda ćeš stalno bit isti.

a ovo uh/m nez ja sam prošle god išo onu djetu kao i imo sam možda 20ak masti, većinom sam uh uzimao jer mi je tak puno više pasalo. al ovisi to, svi govore da je libido slab sa malo masti i da će ti hormoni ić u kurac al meni baš malo uh radi te probleme. :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2605 : 14. Siječanj, 2013., 23:44 »
ae, i ja tako nekako mislim, al ae vidit ću šta glič možda ima za reć, nezz...

malo više masti jedem radi kalorija, ali baš i zbog hormona :hiha: , a uh mi nisu toliko potrebni za normalno funkc. (barem do sad koliko sam skužio) već mi samo služe kao pomoć u GUTANJU hrane :hiha2:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2606 : 15. Siječanj, 2013., 00:20 »
Za te brzopotozne dijete odradio bih dva tjedna 0UH, bez punjenja, 3-4g/kgproteina i 30tak grama masti. Bez kardija, ili uz dvadesetak minuta nakon utega. A utege low volume - high intensity.

Nakon dva tjedna staneš gdje god da stigneš (a bit ćeš zombi - realno), napraviš punjenje UH (tipa 500g), i dan kasnije kreneš s low UH, medium protein (2.5g po kg) i medium masti (izabereš koliko god da ti treba da i dalje padaš polako u kilaži, ali ne drastično).

Al uz ovo treba još hrpetina detalja oko treninga, koju hranu jesti da je čista, itd.

Ili jednostavno prestaneš raditi sat kardija svaki dan (jer nema smisla), napraviš bolji trening u teretani nakon kojeg ti se ni neće dati raditi sat kardija, i kalorije držiš tako da pomalo padaš. S naglaskom na proteinske namirnice, zdrave masti i voće-povrće.

Pročitaš Wendlerov 531 kad smo kod toga, North of Vag princip.

Mogao bih detaljnije pisati, ali kad imaš 20tak posto BF (ne kužim kako itko tko trenira dođe u to stanje uopće) kakva god promjena da napraviš će imati utjecaja.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2607 : 15. Siječanj, 2013., 00:31 »
koliko je uopće moguće izgubiti sala u 2 tjedna? mislim neznam jel se to isplati.
jer realno 2 tjedna gubiš život.

« Odgovori #2608 : 15. Siječanj, 2013., 00:45 »
Meni samo nije jasno, kaj nemaš ti onak 100 kila? Seengeer jel. Kolko se sjećam, bio si na masi dost dugo i to.
Pa mi nije jasno, kak ne voliš jest? :hihi: I imaš tolko kila/bodyfat uz tak malo kcal dnevno?

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2609 : 15. Siječanj, 2013., 00:50 »
Na mrtvačkim kalorijama, ako su pravilno raspoređene, a trening dobar (utezi + lagani kardio nakon utega) može se u dva tjedna pokrenuti čišćenje. A to je cilj svega, pokrenuti drastično sve. Kasnije klasičnom dijetom nastaviš, i organiziraš trening kako treba.

Ako ti, Seenger, uz toliko kardija i toliko treninga imaš toliki BF, nešto ne štima.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9