HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 415483 Hitova
*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2715 : 25. Siječanj, 2013., 23:20 »
impresivno, gg :hug

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2716 : 25. Siječanj, 2013., 23:32 »
Frajer iza koji se priprema radit zgibove. :hihi:

:)))

inače gg :=)

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2717 : 26. Siječanj, 2013., 10:50 »
Fala :hug

Ovako kad gledam mi izgleda da sam mogao jos jednom dici (dok sam radio uopce nije tako izgledalo :hiha:), al mislim da bih opet sjebao SI da sam pokusao.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #2718 : 26. Siječanj, 2013., 13:13 »
gg :D

drljeon iza :hihi:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2719 : 26. Siječanj, 2013., 13:44 »
Inace mozda se ne vidi al taj frajer iza je poprilicno izbildan :hiha: Inace kul da sam ga impresionirao jer i inace treniramo u isto vrijeme i sigurno nas je jedno dvjesto puta vidio kako dedliftamo. :hihi:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #2720 : 26. Siječanj, 2013., 13:49 »
kako je izbildan ako se ne vidi? :hiha:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #2721 : 26. Siječanj, 2013., 13:50 »
Pa visoko djeluje dosta tip..i nabijeno. Kao neki spartanski vojnik il neko sranje xd

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2722 : 26. Siječanj, 2013., 13:55 »
kako je izbildan ako se ne vidi? :hiha:
Pa jer nije u IMAXu looool :wildboy:

Je, visok je oko 190 il nesto.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2723 : 27. Siječanj, 2013., 13:53 »
@lulz
pa probaj trenirat mišić svakih mjesec dana pa ćeš imat još jače upale xDDDD

nez kralju što više treniraš i što češće treniraš upale će bit slabije.

naravno smanji se volumen treninga ako se trenira isti mišić više puta tjedno
muskulfiber =/= doms

bolje jednom udarit mišić kako treba neko četiri puta nikako. nezz zapravo, briga me, svakom svoje. ja mislim da je upravo ta bol nakon treninga razlog da se tijelo prilagodi rastom mišića. jer ako se ti osjećaš nakon treninga kao da ti ništa nije ne vidim razlog zašto bi tijelo imalo potrebu izgraditi nove mišiće. mislim, broscience sve, ali ima neke logike.

Ti si glup i to nema logike. Objasni nam svima što je to DOMS i po čemu se razlikuje od "MUSKULFIBERA" ( kako retajna riječ, oduvijek sam je prezirao).

@đest

Ovaj Jadranov koncept je dobar ako nemoš raditi compounde za noge. Prsa-leđa i obrnuto, s tim da bih ja još dodao dvaput-triput tjedno izolacije za noge u vidu ekstenzije i fleksije (leg curl) 5-8 i 8-15 ponavljanja izmjenično. Toliko da radiš noge i da kasnije imaš nešto na tom području od ovog perioda.

Plus, svaki trening nešto laganog kardija na kraju, da nastaviš s rezanjem.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2724 : 27. Siječanj, 2013., 17:23 »
glič, koje bi po tebi bile osnovne smjernice za nekog ko želi poboljšati tjelesnu kompoziciju?

znači, želiš vratiti mišićnu masu koju si izgubio i po mogućnosti popušiti malo sala (ili barem dobivanje sala staviti na najveći minimum)?

česti/rijetki treninzi, intenzitet, proteini visoko??, UH/masti nisko/visoko?

H__H

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2725 : 27. Siječanj, 2013., 18:20 »
Rijetki fullbody visokog intenziteta i osrednjeg volumena, kao kod nekoga tko je tek krenuo, prvih mjesec-dva. Brza progresija intenziteta (jer će muscle memory raditi) na glavnim compoundima, volumen osrednje ( šeme 5x5 i 5x3 sam radio za ljude koji su se vraćali u powerlifting, a u generalnom treningu se držiš ionako više petica). Izolacija si dopustiš veći broj nego potpunom početniku u teretani.

Nakon mjesec-dva razdijeliš na upper-lower ili što već radiš.

Kardio - možeš HIIT jednom tjedno kako bi work capacitya nešto dobio, LI nema potrebe sad. Proteine visoko, UH oko treninga (a broj prilagodiš sebi stvarno, kako inače funkcioniraš na UH).

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2726 : 27. Siječanj, 2013., 22:31 »
Mhm, hvala!
Sto se tice cestine treninga, zasto rijetko? Ne bi li cesci trening brze vratio meso? Ili je to jer je velika mogucnost pretreniranja?

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2727 : 27. Siječanj, 2013., 23:49 »
Prva stvar koja ti krene padati, pogotovo ako je ranije nisi imao, je tolerancija na volumen (work capacity). Ali zato kreneš s nižim volumenom (u odnosu na ono što si prije radio), višom frekvencijom i višim intenzitetom i rapidno podižeš kilaže u compoundima to prvo kratko vrijeme. Zatim se vratiš volumenu i "baznoj snazi", bla bla.

Nije problem u pretreniravanju, teško da bi došlo do njega, no zašto se odmah u početku bombardirati volumenom, ako ide s intenzitetom da povratiš ono najviše što možeš izvući što si imao.

Naravno, tu i dalje pričamo o tome da je tebi 5x5 niski volumen jer si naviknut na bilderske šeme. Jednom dizaču utega (WL) bi 5x5 bio maks volumena što bi on ikad radio.
« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2013., 23:52 Glitch »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2728 : 28. Siječanj, 2013., 01:22 »
to je logično, da. mučas gracias cabron

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #2729 : 28. Siječanj, 2013., 02:19 »
:hihi::hihi::hihi: jel ne znači cabron šupčina il neš?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9