HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 406187 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2910 : 07. Travanj, 2013., 11:10 »
to je...vrh? :wildboy:

puno si jači od mene trenutno

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2911 : 07. Travanj, 2013., 11:16 »
:mrs: :hiha:

Pa da, super je napredak, nisam ocekivao ista blizu toga. Ova texas method zaista radi, pogotovo za debile poput mene koji nemaju blage veze sa tehnikom :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2912 : 07. Travanj, 2013., 13:43 »
Coca Cola Zero ima aspartama u tragovima, mnogo manje nego prijašnje Diet i Light verzije. Zero se bazira na drugim sladilima nakon čitave bezumne pompe oko aspartama i raka. Srki, ako ti nešto smeta, to vrlo vjerojatno nije aspartam.

Što se wheya tiče, čekiraj Myprotein whey - prilično sam siguran da je sladilo bila sukraloza, a ne aspartam.

Kakve ti probleme aspartam radi uopće?

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2913 : 07. Travanj, 2013., 18:59 »
Kakve ti probleme aspartam radi uopće?

Prije mi je ovako otprilike izgledao unos istog:
- Airwaves žvakače (paketić dnevno)
- Coca Cola Zero (0.5 svaka dva dana, vikendom više)
- Whey s aspartamom (uz zobene i nakon treninga)

Imao konstantne glavobolje, nisam znao od čega. Mučio se s time dosta dugo. I onda čisto u nekom trenu ušao u raspravu s nekom random osobom koja mi spomenula aspartam i, reko, idem probat 2 mjeseca bez njega.

Ovo gore zamijenio s:
- Tic Tac (paketić u dva dana)
- Coca Cola normalna (vikend samo)
- Whey bez aspartama

Nakon nekog vremena sam Colu kompletno izbacio, i glavobolja je nestala. Nemam pojma jel placebo efekt ili nije, ali dok god je takvo stanje ja ga ne planiram uzimat.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2914 : 09. Travanj, 2013., 17:06 »
ko mi briše postove :hiha2:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #2915 : 09. Travanj, 2013., 18:28 »
pijan si.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2916 : 10. Travanj, 2013., 10:39 »
Ne znam, motivacija me ful pere i kul sam si.

Devet dana iza mene.

Zaboravio sam koliko kul okus kuhana jaja imaju. Onako, čista kuhana jaja s malo soli gore.

Prehrana i san su sređeni, samo me još malo jebe točnost svega. Nekad odem spavat u 22, nekad u 23, nekad u 1 ujutro, ali opcenito se uspijem uvijek naspavat barem 7h.

Sto se tice prehrane, uspio sam se prebacit nazad na onaj "kog boli kurac kakvog je okusa, glavno da ima dovoljno proteJina". Drugim riječima, perem samo po kuhanom mesu, integralnim domacim tortiljama/mlincima i standardnom posni sir-tuna-jaja-omega 3 kombinaciji.

Trening s utezima i dalje redovit, kardio od sada prebacujem na 4 dana tjedno (umjesto planiranih 6) zbog treninga nogu.

U petak jos odradit pretrage da vidimo jel se stanje što poboljšalo u tih 10 dana pa cmo dalje vidjet :hiha:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2917 : 10. Travanj, 2013., 11:01 »
Oštro si krenuo. Kardio, trening, prehrana - sve odjednom. Pošto si ekonomist :ementaler:, mislim da znaš kolika je važnost dobre organizacije. Ja bih nastavio raditi trening utezima i tu prehranu kakvu koristiš, a kardio bih tek ubacio nakon par tjedana (6-8). Ne pričam na pamet, znam po sebi. Takav način rada ćeti još više stresa ubrzo nabacit. Onog tjelesnog prvenstveno jel. :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2918 : 10. Travanj, 2013., 19:56 »
Vidio sizija danas u teretani. Došo sam kad je završavo pa neznam jel hardkor, ali radi se, radi se. :hiha:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2919 : 10. Travanj, 2013., 20:24 »
@Seengeer

I je, glava me prala užasno, tijelo se kidalo nakon tako naglog prebacivanja :wildboy:
Al ono, jučer i danas sam kul, nema glavobolje i situacije u kojoj mi se ruke tresu jer moram nest slatkog pojest.

Evo i Grga je živi primjer da ne serem :hiha:

Jedino je problem što sam danas noge radio, i onako, fakat sam pretjerao :wildboy:

Nisam mogao doć do stana ( a stan mi je 200m od teretane). Onaj sjeban osječaj kad ne možeš držat ravnotežu i kad ti se koljena klimaju pri svakom drugom koraku :(

Ali ae, tek sutra će bit zabavno kad upala krene :hiha:

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #2920 : 10. Travanj, 2013., 20:26 »
al taj osjećaj dan nakon šta radim noge nakon pecto. ta iskonska mržnja prema stepenicama :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2921 : 10. Travanj, 2013., 20:30 »
meni su stepenice okej.

wc je sjeban. :hiha:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša