HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 405534 Hitova
*

lulz

• 786
  • šmeker
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2955 : 23. Travanj, 2013., 21:44 »
aj nemoj dolazit više tu plox.

inače, udebljao se sveukupno 15 kg od 9 mjeseca prošle godine. još uvijek djelujem slabo zbog svoje sitne građe al ae.

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #2956 : 23. Travanj, 2013., 21:48 »
još uvik čekamo slike :hiha:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #2957 : 23. Travanj, 2013., 21:49 »
neću još, smijat ćete mi se. :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2958 : 23. Travanj, 2013., 22:44 »
15 kila je mnogo. gg

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #2959 : 23. Travanj, 2013., 23:03 »
gg! ja sam išao fino nabijenih 9-10 kila u plus i puno je to. :approve

ne prdi nego daj slike jebem ti oči! :chair::chair:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2960 : 23. Travanj, 2013., 23:04 »
šta znači fino nabijenih 10 kg :hiha:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #2961 : 23. Travanj, 2013., 23:10 »
Da nisam napucao 10 kila u sebe samo prekomjerenim žderanjem i pijenjem svega. Ne koristim suplemente, pa je išlo polako, al forsiram puno puno proteina i puno workoutam, pa nije random 10 kila nego FINO NABIJENIH 10 kg xD

Oćureć, nije bulk, ne trebam defku, a nisam izrezan i isušen, jel.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #2962 : 23. Travanj, 2013., 23:46 »
Spao 3-4 kile odkad sam stigao u Poljsku, zatim dobio kilu-dvije natrag. Sad se držim na konstantnih 73, sa nekim novim random žilama poiskakalim po ramenima, trapezu i kvadovima. Valjda te high frequency šeme rade nečemu. :hiha:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #2963 : 24. Travanj, 2013., 07:51 »
Da nisam napucao 10 kila u sebe samo prekomjerenim žderanjem i pijenjem svega. Ne koristim suplemente, pa je išlo polako, al forsiram puno puno proteina i puno workoutam, pa nije random 10 kila nego FINO NABIJENIH 10 kg xD

Oćureć, nije bulk, ne trebam defku, a nisam izrezan i isušen, jel.

Ako vjezbas redovno i puno klopas, uvijek ce to biti fino rasporedjeno ;)

A sto se tice ovog junaka sto misli da mi je jedna stran tijela slabija.... :fpalm:
Kao sto rekoh, radio sam pizdarije, tek pred 2 tjedna poceo vjezbat po programu i prvi put se poceo istezat i radit kardio, ovaj tjedan sam pojacao (ima 2 intenziteta), jer mi je bilo preslabo i sad jedva hodam, upala svega zivog.
Inace za ledja sam radio aquamana (2x50 komada, s tim da ja ne spustam noge i ruke na pod nego ih drzim mrvu iznad poda da intenzitet bude veci)  i zgibove (2x7-8 komada, koliko mogu).
Ali svejedno su me ubijala.

« Zadnja izmjena: 24. Travanj, 2013., 07:53 Disc0 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2964 : 24. Travanj, 2013., 22:55 »
okej, pao sam 6 kg u tjedan dana :wildboy:

držao sam se principa da jedem puno manje, oko 5 puta na dan, raznoliko, tipično evo od danas:

1. zobene + 2 jabuke + jogurt u blender za malu zdjelicu
2. 2 jaja + posni
3. grah, luk, kupus
4. grah, luk, kupus
5. posni i zelena salata

aktivnost relativno slaba, trčanje i bicikl kombinirano po pola sata svaki drugi dan

obzirom da imam za skinuti 20 kg mislim da je ovo bio prežestok skok pa me zanima ako netko ima neki savjet, ne znam, nije li previše 6 kila na tako malo vremena? računao sam da ću 1-2 skidati tjedno ako odem duboko u deficit

« Odgovori #2965 : 24. Travanj, 2013., 22:58 »
Meso namjerno izbjegavaš ili?

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2966 : 24. Travanj, 2013., 23:02 »
6 kg u tjedan dana je "malo puno". Ne znam, možda niz slučajnosti, al većina toga ne bi trebalo bit salo nažalost :hiha:  Zašto skidaš 20 kila? Neki self achievement ili? I ono, vagaj se uvijek na prazan stomak u jutro, tako možeš najbolje mjerit koliko gubiš. Nemoj bit retaj i vagat se u gymu  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2967 : 24. Travanj, 2013., 23:03 »
nemoš odma krenut u MEGA DEFICIT. malo po malo. :wildboy: ovak naravno da ćeš zgubit odma tisuću kila al onda će stat ako ne nastaviš smanjivat. ali tim tempom ćeš za mjesec dana jest koru kruha i jaje dnevno.

zato se koriste programi, dnevnici prehrane i ta sranja. USE IT BRAH
http://www.fatsecret.com/

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2968 : 24. Travanj, 2013., 23:08 »
Meso namjerno izbjegavaš ili?

ma ne, jučer sam jeo lešo piletinu, kombiniram kroz dane te jednostavnije i čiste namirnice, raznolikije nego inače samo mislim da je u količini sad problem

@seenger
skidam 20 kila da dođem na svoju kilažu, važem se doma na svojoj vagi ujutro, trebao bih kao sutra ujutro ali nisam mogao izdržati. u gym ne idem jer uvijek ostanem bez para nakon par mjeseci i ne da mi se opet po sedmi put istu priču vrtiti :wildboy: jedino što primjećujem je da mi se podbradak izgubio =]

ne znam, što činiti? da probam još jedan tjedan izgurati pa vidjeti što će se desiti ili da odem brže bolje kod nekog nutricioniste? muka mi je onih priča o blokiranju metabolizma i ne znam čega u ovakvim slučajevima :wildboy: šta je najgore htio sam polako krenuti i onda ovo

@grgur

ovo mi je vodilja

što se ostalih programa tiče radije bih iskeširao nutricionistu nego pogađao ovako na pamet što i kako, JER KAO NIJE TO ZA SVE ISTO xDDDD

logično je da bih htio ovako nastaviti jer ne osjećam nikakvu slabost, dapače, ali me strah da tu nešto ne štima. općenito ciljam krenuti s nekom novom navikom prehrane/aktivnosti koje ću se moći držati cijeli život, a ne da nađem DUKAN DIJETU i držim se toga koliko već treba
« Zadnja izmjena: 24. Travanj, 2013., 23:19 Dragster »

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2969 : 24. Travanj, 2013., 23:24 »
a da se ipak učlaniš u gym, i bez kardija barem 1 mjesec, a? :hiha:  Ja bih ti bez problema mogao srediti ne tako tešku fancy prehranu i trening ako bi htio naravno,,,

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9