Meso namjerno izbjegavaš ili?
ma ne, jučer sam jeo lešo piletinu, kombiniram kroz dane te jednostavnije i čiste namirnice, raznolikije nego inače samo mislim da je u količini sad problem
@seenger
skidam 20 kila da dođem na svoju kilažu, važem se doma na svojoj vagi ujutro, trebao bih kao sutra ujutro ali nisam mogao izdržati. u gym ne idem jer uvijek ostanem bez para nakon par mjeseci i ne da mi se opet po sedmi put istu priču vrtiti

jedino što primjećujem je da mi se podbradak izgubio =]
ne znam, što činiti? da probam još jedan tjedan izgurati pa vidjeti što će se desiti ili da odem brže bolje kod nekog nutricioniste? muka mi je onih priča o blokiranju metabolizma i ne znam čega u ovakvim slučajevima

šta je najgore htio sam polako krenuti i onda ovo
@grgur
ovo mi je
vodiljašto se ostalih programa tiče radije bih iskeširao nutricionistu nego pogađao ovako na pamet što i kako, JER KAO NIJE TO ZA SVE ISTO xDDDD
logično je da bih htio ovako nastaviti jer ne osjećam nikakvu slabost, dapače, ali me strah da tu nešto ne štima. općenito ciljam krenuti s nekom novom navikom prehrane/aktivnosti koje ću se moći držati cijeli život, a ne da nađem DUKAN DIJETU i držim se toga koliko već treba