HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 418261 Hitova
*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Fiskultura
« Odgovori #3105 : 23. Svibanj, 2013., 21:44 »
ja sam na bulkingu :hiha:  Al malo pametnijem. Nisam došao do cilja kojeg sam postavio iz više razloga, al bitno je da sam zadovoljan jel. Sad se osjećam baš snažno i tvrdo.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3106 : 23. Svibanj, 2013., 22:23 »
:hihi:

nabaci slikicu?

ja ću sutra sliku nadam se.  ako uspijem sa mekbukom, ne obećavam :hiha:

imam oko 80, vjerojatno nešto manje :kava: kilo posnog, 100g wheya i 250g mesa dnevno. ok, malo dekstroze ubacim u šejk. prošo sam 2 tjedna ovoga zasad, muscle memory čuda radi čak i na ovom bjednom kcal unosu. iću još 2 tjedna pa kak bude bude.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #3107 : 23. Svibanj, 2013., 22:30 »
imam neke na mobu al nisu baš najnovije, ako mi se dadne nekad sljedeći tjedan možda.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #3108 : 24. Svibanj, 2013., 00:16 »
Od zanimljivijih stvari, subota: benchao 95kg x 5 sa pauzom, ponedjeljak: cucnuo 170kg 2x3 sa pojasem, danas DL-ao laganih 207.5kg x 3 i cucnuo 145kg 5x5 (isto samo pojas).

Samo, trebam jesti vise, malo sam off the wagon zadnjih par dana :hiha2:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3109 : 24. Svibanj, 2013., 03:08 »
imao sam najgluplji nešto ikad prije par dana u gymu.

dakle, odradim vježbe, čist solidno sve. otrčim još na kraju 10-ak minuta. ispušem se, istegnem. što inače nikad ne radim jer uvijek gym rješavam prije nekih odlazaka NEGDJE pa failam rastezanje.

uglavnom, odem do svlačionice, sjednem na klupicu da još malo otpušem. bilo mi vruće pa rekoh, ae budem se ohladio onak da vitlam majicu da mi puše hladno (nezz kak objasnit). i vitlam ja to par sekundi i uhvati me UKLJEŠT u leđima. mkay, smirim se. kad sam došao doma počelo sve jače boljet, kako su se hladili mišići i to. sljedeće jutro kao da sam nož imao ispod lopatice. popio neke lude tablete za opuštanje mišića i bolove - boljelo manje. sad je gg, dva dana poslije. sutra ću bit ko nov.

ono, jesam ja jedini čovjek koji se ozlijedio NAKON gyma, u SVLAČIONICI. nezz :wildboy:

ali, zanimljivo je to što mi se taj uklješt dogodio nekoliko puta u životu, uvijek u rendom situacijama. stara kaže da je genetski jer to je imao i deda, a ima i ona, nezz. ali činjenica je da me je svaki put prije to sranje boljelo po tjedan dana da nisam mogao hodat ili normalno čak ležat. danas evo, dva dana nakon, fakat sam ok, osjećam da još nije sve gg, ali hodam, manje više delam kaj oću bez beda. krivim formu i bildanje, valjda su mišići kulniji nakon dva mjeseca rada pa se od ovakvih sranja brže oporavljaju :hiha:

biću ko gareth bale. slomio gležanj, lol za dva tjedna zabijanje golova i rješavanje utakmica :hiha: :hiha: :hiha:

« Odgovori #3110 : 24. Svibanj, 2013., 09:12 »
Sinđir, ak se dobro sjećam, tebi je cilj bio doć na 7-8% bodifet ili tako nešto?
Na kolko kg si stao?

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3111 : 24. Svibanj, 2013., 09:52 »
Nije genetski, ne možeš genima prenijeti informacije za ukliješt u leđima (lol), ali ako želiš povezati s obitelji moglo bi se (MOGLO) reći da si pokupio navike držanja jer u djetinjstvu od najbližih učiš oponašanjem - štoćereć posturalne probleme.

Enivej, kako inače stojiš sa posturalnim problemima - jesi li nagnut na jednu stranu, jedno rame više od drugog, jedno rame ide naprijed više od drugog, vrat naprijed, itd?
Takve se stvari ponavljaju ako imaš nekakav problem koji ne tretiraš. U području lopatica najčešće kifoza - zakrivljenje gornjeg dijela kralježnice.

Vaguely se sjećam da sam s nekim na forumu već pričao o tome, ali toliko ljudi ima probleme na ovim forumima na koje idem, da se ne sjećam tko je ovdje bio. :(

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3112 : 24. Svibanj, 2013., 10:21 »
Meni je glava dosta unaprijed, pa si mi govorio nesto o tome.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3113 : 24. Svibanj, 2013., 13:08 »

mrljava je kamera, malo sam smanjio sliku i smanjio kontrast da malo povećam kvalitetu.
al dobro, prsa su mi i zapravo smećasta  :hiha:
općenito sam mutan zasad još previše. U izgledu me jedino živciraju ta prsa koja mi kronično fale gore i nikako nemogu dobit onu crtu između nego su kao neki polukrugovi kad ih opustim. Očito je to i problem previše sala pa ćemo vidit za još par weeks. trbuh će nadam se još malo isplivat al dobro nisam nikad patio na pločice  :(  :hiha: ne želim se baš previše smanjit pa nez kolko će mi se isplatit padat..

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3114 : 24. Svibanj, 2013., 13:29 »
meni se od cijelog tijela najviše sviđa ovaj boner ispod pločica na trbuhu. ak me razmeš :hiha: :hiha: :hiha: :hiha:

@glitch

ma da, slažem se. nezz, danas sam ok, iako još neću ić trenirat dok ne budem tip top.
« Zadnja izmjena: 24. Svibanj, 2013., 13:31 beaver hunter »

*

pilip

• 1590
« Odgovori #3115 : 24. Svibanj, 2013., 13:37 »
Zašto si lice sakrio? :hiha2:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3116 : 24. Svibanj, 2013., 13:44 »
Da mu se ne vidi flex faca :hiha:

Fine ruke i trapez jako, al istina je da izgledaš malo mršavo radi nedostatka prsa.
« Zadnja izmjena: 24. Svibanj, 2013., 13:48 Freddy »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3117 : 24. Svibanj, 2013., 13:52 »
ne želim svoje flex slike na internetu lol :hihi:

pa i jesam mršav. ruke su 40 nepumpane a imam manje od 80 kg na mojih 184 cm.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3118 : 24. Svibanj, 2013., 14:02 »
Pa istina, jesi, al kažem, da imaš mesnatija prsa, preciznije taj gornji dio, bio bi vizualno puno veći onako, overall.

Nemoj više padat.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3119 : 24. Svibanj, 2013., 14:07 »
a oću još malo. probat ću izvuć pekove da se makne taj sloj sala, izgledat će veće onda. ovo je ono najgore vrijeme, ni vrit ni mimo. lako je nabacit masu poslije, a ne peru me kompleksi mršavosti il nešto. svim ostalim sam zadovoljan, osim trbuha al on isto treba samo izać. :mrs:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9