imao sam najgluplji nešto ikad prije par dana u gymu.
dakle, odradim vježbe, čist solidno sve. otrčim još na kraju 10-ak minuta. ispušem se, istegnem. što inače nikad ne radim jer uvijek gym rješavam prije nekih odlazaka NEGDJE pa failam rastezanje.
uglavnom, odem do svlačionice, sjednem na klupicu da još malo otpušem. bilo mi vruće pa rekoh, ae budem se ohladio onak da vitlam majicu da mi puše hladno (nezz kak objasnit). i vitlam ja to par sekundi i uhvati me UKLJEŠT u leđima. mkay, smirim se. kad sam došao doma počelo sve jače boljet, kako su se hladili mišići i to. sljedeće jutro kao da sam nož imao ispod lopatice. popio neke lude tablete za opuštanje mišića i bolove - boljelo manje. sad je gg, dva dana poslije. sutra ću bit ko nov.
ono, jesam ja jedini čovjek koji se ozlijedio NAKON gyma, u SVLAČIONICI. nezz

ali, zanimljivo je to što mi se taj uklješt dogodio nekoliko puta u životu, uvijek u rendom situacijama. stara kaže da je genetski jer to je imao i deda, a ima i ona, nezz. ali činjenica je da me je svaki put prije to sranje boljelo po tjedan dana da nisam mogao hodat ili normalno čak ležat. danas evo, dva dana nakon, fakat sam ok, osjećam da još nije sve gg, ali hodam, manje više delam kaj oću bez beda. krivim formu i bildanje, valjda su mišići kulniji nakon dva mjeseca rada pa se od ovakvih sranja brže oporavljaju

biću ko gareth bale. slomio gležanj, lol za dva tjedna zabijanje golova i rješavanje utakmica