HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 404894 Hitova
*

Glitch

• **
  • 410
Odg: Fiskultura
« Odgovori #3300 : 08. Srpanj, 2013., 22:18 »
Neki će reći broscience, pogotovo na foruNu, i nemam nikakvih znanstvenih dokaza kako tim ljudima dokazati da se radi o sranje principu osim studija o inzulinskoj osjetljivosti (koje sam vidio od tih ljudi pobijene, pa ono, ne znam što reći) i osim onog najbitnijeg - da sam se ja i svi ljudi koji su to probali u mojoj okolini na takvim principima debljali ili izgledali lošije nego kad su jeli čišće. Fitanje kurac.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3301 : 08. Srpanj, 2013., 22:42 »
nez. ne vjeruem, nema mi to smisla uopće. :wildboy: ok ima mi smisla ako reduciramo na apsurd jedenje šećera i ulja al mislim.

realno, frajer vozi taj bicikl već x vremena, tempom rendom hodanja, pa malo pusti, pa glide-a, i to svaki dan. znači puls mu je ono, ko kad ja igram fifu.
mislim, koliko može potrošit kalorija na tom bajku, to je manje od sat vremena bicikliranja, možda oko 400 i to maksimalno, tj 200 tamo i 200 natrag. al max.
pa sendvič kojeg on pojede ima tolko. a pojede ih još 3 i još neka govna. 0 grama proteina, 0 anaerobne aktivnosti, ništa tolko čudno ipak da ima škembitis.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #3302 : 08. Srpanj, 2013., 23:18 »
bajk je smeće trening ako ne ideš ubrdo ili po ravnome konstantno većom brzinom, ova rekreacijska smeća ne treba ni računati.

mislim, više kalorija bi potrošio da hoda sat vremena

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #3303 : 09. Srpanj, 2013., 06:50 »
Citao sam dosta o kreatinu i kazu da se pauza preporuca zbog toga sto se tjelo navikne na njega pa ga prestane proizvodit

Može link?

Citat:
a ja slabo jedem crveno meso (ono jedino sadrzi kreatin ako se ne varam), vise volim piletinu i ribu.

Ima ga i u ribi.

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3304 : 09. Srpanj, 2013., 07:48 »
Citao sam dosta o kreatinu i kazu da se pauza preporuca zbog toga sto se tjelo navikne na njega pa ga prestane proizvodit, a ja slabo jedem crveno meso (ono jedino sadrzi kreatin ako se ne varam), vise volim piletinu i ribu.

Ne treba pauza. Količine u mesu i ribi su zanemarive, osim ako ne jedeš hrpu konjetine stalno. ;)

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3305 : 09. Srpanj, 2013., 08:04 »
Citao sam dosta o kreatinu i kazu da se pauza preporuca zbog toga sto se tjelo navikne na njega pa ga prestane proizvodit

Može link?

Citat:
a ja slabo jedem crveno meso (ono jedino sadrzi kreatin ako se ne varam), vise volim piletinu i ribu.

Ima ga i u ribi.

Evo prvi link koji sam nasao, a koji spominje i toksine u vodi koja se nakuplja u misicima.
http://www.building-body.com/forum/threads/37259-stalno-uzimanje-kreatina-monohidrata

I sto se prehrane tice, tu se slazem s glicem, ja sam samo promjenom iste a bez vjezbanja izgubio 8-10kg u mjesec dana!
Dobro uz to sto sam promjenio vrstu hrane sam i smanjio kolicine i to poprilicno, da mi se smanji zeludac, to nije bilo pametno, ali je pomoglo....

@Glitch:Tu i tamo jedem konjske cevape i moram priznat da su opako dobri i navodno sa jako malo mascobe.
« Zadnja izmjena: 09. Srpanj, 2013., 08:06 Disc0 »

« Odgovori #3306 : 09. Srpanj, 2013., 08:16 »
realno, frajer vozi taj bicikl već x vremena, tempom rendom hodanja, pa malo pusti, pa glide-a, i to svaki dan. znači puls mu je ono, ko kad ja igram fifu.

Dosta se forsam na biciklu inače, nejdem baš ispod 25km/h i pumpa mi srce bez brige i mokar sam do jaja. Ne znam koliko je tebi sad fifa napeta. :hiha:
Problem je što živim u Zagrebu di ljudi hodaju po biciklističkima, voze se u krivom smjeru, parkiraju na biciklističke i uzimaju prednost. Tako da ima puno kočenja i startanja i teško mi je održat veću brzinu duže vremena (osim na zelenom valu po hebrangovoj).
Al da, ne daje baš neke rezultate osim na nogama, zato i krećem s tim p90. Mislim nije to neka ogromna škemba, al na moju konstituciju i kilažu se dosta vidi taj jebeni BULGE. ;(

Imati ćeš puno kardia, tako da ne brini o tome kad točno jedeš i koliko jedeš, samo neka bude čisto. Tebi je problem što jedeš malo, ali nije "čisto", tj. većina je brzih ugljikohidrata poput bijelog kruha, a proteina i sporiš ugljikohidrata imaš u tragovima. Prva i najbitnija stvar u svemu tome je da digneš količinu proteina, a kruhove promijeniš na nešto što je kolko tolko kvalitetno poput raženog kruha ili miješanih raženih - ako već jedeš toliko sendviča.
Navečer izbaci ugljikohidrate (kruh, pašta, riža, slatkiši), i jedi nekakve proteine (meso, riba, jaja, svježi sir) i masti (orašasti plodovi ili slično).

Ok!

Dakle, prosječan dan bi mi izgledao ovako:
06:00 Buđenje
06:30 Bajk do posla
07:00 Doručak - raženi kruh+pileća prsa/posni sir/banan+pahuljice+voda
12:00 Ručak - pileća prsa/tuna/salata/jaja
15:00 Bajk do doma
-
1X:00 p90/bajk-Jarun/trčanje
-
18:30/19:00 Večera - mesi/riba/salata/jaja/sir/orašasti plodovi
23:00 Krevet
+banana/jabuka između obroka

?
Tek se ufuravam u to i ne berem sve spike, tak da imajte malo strpljenja. :hug

Možda intredasting?
Peter Attia: What if we're wrong about diabetes?

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #3307 : 09. Srpanj, 2013., 08:39 »
Može link?

Evo prvi link koji sam nasao, a koji spominje i toksine u vodi koja se nakuplja u misicima.
http://www.building-body.com/forum/threads/37259-stalno-uzimanje-kreatina-monohidrata

Izvor: Dr. med. Dragan86 iz prestižnog instituta building-body.com :hihi:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #3308 : 09. Srpanj, 2013., 08:43 »
Zaboravi na banane, ravne su bijelom kruhu, a uz to jako kalorične. Između obroka jedi "dobro" voće koje ima mnogo manje kalorija - jabuke, kruške, marelice, breskve, šljive.

Ostalo što si napisao je u redu, radi taj p90 doma i to je to.

Što se hrane tiče, pročitaj nešto poput http://www.acaloriecounter.com/building-muscle.php#four

« Odgovori #3309 : 09. Srpanj, 2013., 09:00 »
E, to, hvala ti! :ementaler:

Javim napredak tu i tamo.
« Zadnja izmjena: 09. Srpanj, 2013., 09:02 Apat »

*

disc0

• 3069
« Odgovori #3310 : 09. Srpanj, 2013., 17:57 »
Može link?

Izvor: Dr. med. Dragan86 iz prestižnog instituta building-body.com :hihi:
Rekoh prvi link na koji sam naisao, na vise mjesta pise isto...

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3311 : 12. Srpanj, 2013., 21:35 »
Evo malo topova za fanove ;)

jedva čekam vratit 10+ kila i izgubit metre s ruku u roku od 10 dana mora :hiha: UVIJEK ZABAVNO HEHE

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3312 : 12. Srpanj, 2013., 22:01 »
Ta flex faca :hiha::hiha:

Ogroman si za 75 kg, jebi se :(
« Zadnja izmjena: 12. Srpanj, 2013., 22:27 Freddy »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3313 : 13. Srpanj, 2013., 01:20 »
šta misliš zašto sam je stavio :hiha: realno kut kamere ovo ono. skinyphag sam u svakom slučaju,,

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #3314 : 13. Srpanj, 2013., 02:37 »
Dosta si definiran, nisam fan toga, al čak kulno izgleda dosta. Dao si mi ideju za slike s tim webcamom, nemogu se inače nikako uslikat. Napunio sam mami desktop pljucama i golotinjom sad naravno, jer nemam te prekul tank topove ko Grgur :hiha2:

slika 1
slika 2
« Zadnja izmjena: 13. Srpanj, 2013., 02:39 Freddy »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9