HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 428899 Hitova
Odg: Futbal vijesti
« Odgovori #1095 : 23. Studeni, 2010., 01:07 »
Ja se još nadam da će nas hrt IZNENADITI ili nešto prijenosom ;( al neće.

Jebemu iruda ono, iću u mrtvu kladionicu koja ima taj program i gledati, ili mrtvi strim u kurac :tired:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1096 : 23. Studeni, 2010., 01:11 »
ja sam strimao inter- milan nedavno zajedno sa hrvojicom i matkom (kluzo). Zna se nać sasvim gledljiv strim, paono :(

« Odgovori #1097 : 23. Studeni, 2010., 01:19 »
Ma može, (btw) al ono, NIJE TO TO. Kvaliteta je lošija, nema BOŽE, dapače, možeš naletiti na rendom poljskog mrtvaca koji sere nešto, može prikinuti svaki tren i ono. Nije to to, strimanje je u slučaju nužde, a ovako važan događaj ne bi trebao biti ukvaren svim time :wildboy: bah, u biti sve to i sam znaš, samo želim nekom reć kako sam ljut :(

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1098 : 23. Studeni, 2010., 13:49 »
http://www.net.hr/sport/page/2010/11/23/0443006.html?pos=n1

Kako god bilo, umjesto velikog okršaja, na HTV-u ćemo moći gledati urnebesnu komediju 'Luđaci u podmornici'.

:hihi:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #1099 : 24. Studeni, 2010., 02:29 »
Rob Schneider  :hiha:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1100 : 30. Studeni, 2010., 21:01 »
http://www.net.hr/sport/page/2010/11/30/0787006.html

Ne nije sveopci hejt Reala. :tired:
Ovo je stvarno retardirano. Bilo bi zanimljivo kak bi FIFA reagirala da su Ramos i Alonso faulirali nekog za drugi zuti. :tired:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1101 : 13. Prosinac, 2010., 11:46 »
jel još nekom užasno retardirani fors što u prva 3 nominirana za zlatnu loptu nema cronalda?  :wildboy:

mislim, sve je to kul, xavi i iniesta su SUPAČ :tired: baš super DODAJU. ono. šteta što su nekarizmatična, patuljasta govanca. :(
zanimljivo što je izbor napravljen točno poslije utakmice real-barcelona. Ono, da su napravili izbor poslije argentina - nizozemska vjerojatno mesija nebi ni stavili, nego neznam, FORLANA il tak nešto retardirano.

jebote isus, lik već dvije sezone ima gol po tekmi, na svjetskom je bio odličan (realno. u osmini finala su naletili na španjolce, a ne trebam baš govorit kolko je portugal inferiorniji kao momčad) i onda ga izbace jer neznam...ON SE BACA PO TERENU HEJ XD

/fanboy rage
« Zadnja izmjena: 13. Prosinac, 2010., 12:09 Jadran »

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #1102 : 13. Prosinac, 2010., 12:28 »
+1

Debili.

:wildboy:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1103 : 13. Prosinac, 2010., 14:35 »
jel još nekom užasno retardirani fors što u prva 3 nominirana za zlatnu loptu nema cronalda?  :wildboy:

mislim, sve je to kul, xavi i iniesta su SUPAČ :tired: baš super DODAJU. ono. šteta što su nekarizmatična, patuljasta govanca. :(
zanimljivo što je izbor napravljen točno poslije utakmice real-barcelona. Ono, da su napravili izbor poslije argentina - nizozemska vjerojatno mesija nebi ni stavili, nego neznam, FORLANA il tak nešto retardirano.

jebote isus, lik već dvije sezone ima gol po tekmi, na svjetskom je bio odličan (realno. u osmini finala su naletili na španjolce, a ne trebam baš govorit kolko je portugal inferiorniji kao momčad) i onda ga izbace jer neznam...ON SE BACA PO TERENU HEJ XD

/fanboy rage

To.

HIP HIP HURA

« Odgovori #1104 : 13. Prosinac, 2010., 15:26 »
ae, jedan od glavnijih kriterija je - što je igrač postigao. cronaldo nije osvojio ništa prošle godine. ni kup, ni ligu, ni ligu prvaka, ni svjetsko. jedino je španjolskoj ligi bio blizu.
tak da.  :thumbs:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1105 : 13. Prosinac, 2010., 15:53 »
taj kriterij je smeće.  :tired:

nogomet nije jebeni tenis ili TRČANJE pa da ovisiš samo o sebi.
nit su čavi/iniesta sami osvojili svjetski kup.  :tired:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1106 : 13. Prosinac, 2010., 22:36 »
to ti je to. gledaju se samo trofeji. ak si najbolji igrač u ekipi koja je osvojila pecto trofeja nagrada je tvoja. s tim da je u godini svjetskog ili europskog prvenstva najvažniji onaj pobjednika tog prvenstva pa obično igrač iz te repke dobije.

btw, gol ronaldov je ne znam. a tek faca poslije. faca je u biti smisao videa. savršen lik

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-gol-za-kojeg-je-ronaldo-rekao-da-mu-je-jedan-od-najljepsih-u-karijeri/528414.aspx

« Odgovori #1107 : 13. Prosinac, 2010., 22:46 »
Ukrao je facu Ibri. Sjećam se kako je Ibra rulao, ka, bio je u petercu, stajao, s igračem ispred sebe, driblao kao ( na mjestu ) i onda UBUŽA loptu u gornji kut. I onda takva proslava gola.
Rula :wildboy:
btw, nitko od španjolaca u realu mu nije čestitao, možda je stvarno istina da su ga benali ;(

I u vezi nagrade, ne znam onako, mrtvi šnajder ju je trebao dobiti. Mislim, kriteriji su kao što više trofeja i USPJEHA momčadi + kao utjecaj na tu momčad tog igrača. Barcelonini igrači ipak nisu to zaslužili kao on

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #1108 : 17. Siječanj, 2011., 00:56 »
pogledajte čudesan pogodak Roberta Carlosa iz kornera

ne znam, nekako mi je ownalo vidit roberta i ronalda kako se grle :))

« Odgovori #1109 : 17. Siječanj, 2011., 01:14 »
Inače, real igrao x s zadnjom momčadi na ljestvici. jea.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9