FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
akcijska avantura, Kojima ProductionsDatum izlaska: 26.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Sumnjam da će Barca tu kupovati. Prije Llorentea nego Muniaina. Juventus će se riješit Krasića (nadam se 10 mil. +) i kupit njega, nekako sam 100 posto siguran. Barca vjerojatno Llorentea, Alabu i Verthongena potpisuje, mada im i golman nebi loše došao.
Citat: nije_zvone - 09. Svibanj, 2012., 21:36Iker Muniain pa na travu i plače nakon trećeg gola madrida. Rula malac, baš mi ih žao ;__;Igračina polako već postaje, a sigurno bude za koju godinu perfektan. Baš me rastužio nakon 3. gola kad su ga snimali i žao mi je da Bilbao nije uzeo titulu. Muniain - Juventus čeka
Iker Muniain pa na travu i plače nakon trećeg gola madrida. Rula malac, baš mi ih žao ;__;
Muniain - Juventus čeka
Sumnjam da će Barca tu kupovati. Prije Llorentea nego Muniaina. Juventus će se riješit Krasića (nadam se 10 mil. +) i kupit njega, nekako sam 100 posto siguran.
Šta će Govinco, on je nekad bio nada Italije sada je propalitet
Nikakve marketinške prevare iz pušimere ne dolaze u Juve, takvi bi se raspali u Serie A. Vrać nam se Gospodin Giovinco i stiže najvjerojatnije Cavani, tako da smo u napadu izuzetno pokriveni.