FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
akcijska avantura, Kojima ProductionsDatum izlaska: 26.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Citat: redhillunited - 25. Studeni, 2012., 21:35Ovi talijanski suci gori od naših, dosudili penal za Milan iako ga nije bilo izgledaNavijam za Milan otkad znam za nogomet,uvijek poštujem protivnika i suprotnu stranu u sportu,čak i u ovim trenucima kad je gadno bit' navijač Milana,ali za ovaj penal kažem neka,tako i treba,vratio se Juventusu Muntarijev gol prošle sezone koji je po meni odlučio prvenstvo,a ova utakmica je nebitna manje-više,a i sad baš čitam po forumima što su se uspjenili juventini...mislim zbilja?Juventusovi navijači o poštenju...Što se tiče sudaca u Italiji,da u zadnje vrijeme su dosta loši,ali Rizzolijeva odluka danas je bila na sugestiju pomočnika ako se ne varam,tako da ipak nije samo njegova krivnja.
Ovi talijanski suci gori od naših, dosudili penal za Milan iako ga nije bilo izgleda
Idemo dalje
Citat: Pajko - 25. Studeni, 2012., 16:42Štala Madrid frajeri su očajni. Zašto?
Štala Madrid frajeri su očajni.
A Barca protiv Celtica npr? Isti kurac, imali su puno prilika, pa su pojeli govno svejedno.Mislim ne želim ispast fenboj ni niš, al ono sve je to nogomet nez, bez obzira koji klub volio/ne volio.Jednu će odigrat usrano, pa će natovarit nekog 5:0. Jebatga.
cr7 je smor.