HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 428534 Hitova
*

Deyo22

• **
  • 484
Odg: Nogomet
« Odgovori #2010 : 01. Veljača, 2013., 22:56 »
Milan se okrenio 4-3-3 formaciji što mi se sviđa jel' je osvježenje nakon dugo vremena forsiranja jednog te istog načina igre dok je Pirlo bio dirigent,u momčadi sad sve pršti od talenta tako da bi ta momčad s još kojim stoperom i playmakerom trebala biti vrh za koju sezonu,usput,Milan je momčad Serie A koja je od studenog osvojila najviše bodova u prvenstvu pa mi nije jasno šta bi to trebalo krenuti,samo nek' se nastavi ovako,i u igračkom smislu i u smislu politike kluba.:clap:

« Odgovori #2011 : 02. Veljača, 2013., 01:25 »
Milan lol. :hihi:

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #2012 : 02. Veljača, 2013., 02:06 »
Tvoji komentari na 80% tema.:tired:

« Odgovori #2013 : 02. Veljača, 2013., 12:07 »
Realno, prodaju ibrahimovića, frajer je u to p5 napadača u svijetu i onda za iste pare dovedu balotellia. GENIJALNO.
« Zadnja izmjena: 02. Veljača, 2013., 12:16 nije_zvone »

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2014 : 02. Veljača, 2013., 12:09 »

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #2015 : 02. Veljača, 2013., 12:19 »
pričekajte godinu-dvije, kao što je rečeno od strane Berlusconija dok se ova mlada ekipa uigra, pa ćemo onda pričati o Milanu.

realno, milan trenutno ima najbolji mladi napadački tandem, odličnog mladog golmana, još im fali dobar igrač u sredini(boateng mi je usamljen) i dobar stoper i imaju ekipu za polufinala lige prvaka narednih godina

« Odgovori #2016 : 02. Veljača, 2013., 12:27 »
Daj molimte napiši koja je to momčad jer meni se čini da ti gledaš neke druge popise igrača. :hiha:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
    • HCL.hr
« Odgovori #2017 : 02. Veljača, 2013., 12:44 »
Gabriel, trenutno glavni golman mlade brazilske reprezentacije, odličan golman, čeka se samo da abbiati zaključi karijeru i on uskače na njegovo mjesto, a od napadača to su niang (18), el shaarawy(20) i baloteli (22), plus onaj klinac kojeg su rekli od sljedeće sezone ubaciti u prvu ekipu, bio je klip na youtubeu, tip ima 15 godina i igra savršeno, bolji i od halilovića, samo nemogu sad da nađem kako se zove, morat ću proguglat.

evo ti link pa pročitaj

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #2018 : 02. Veljača, 2013., 12:52 »
Hachim Mastour se dečko zove i nevjerovatan je talent no premlad je pa treba još pričekati kako će se on razvijati,ako bude po planu i ne ode na neki krivi put tipa Adriano on ima zlatnu loptu u narednim godinama,a što se tiče Zvoneta,ako ti u toj ekipi ne vidiš ogroman talent s par iskusnijih igrača koji bi trebali to držati pod kontrolom narednih godina vjerovatno nisi gledao nijednu tekmu Milana ove sezone pa tvoje mišljenje nije baš relevantno.

« Odgovori #2019 : 02. Veljača, 2013., 13:06 »
Jel mi ozbiljno pričamo o ekipi od 15 godina koji su "BOLJI OD HALILOVIĆA"? Šta to uopće znači. :hihi:

Halilović je odigra 5 tekmi u DINAMU. VAU. VAU VAU VAU.

Baloteli je u pola sezone zabia 1 ili 2 gola. Jasno je svima da frajer ima POTENCIJAL bit dobar, al jasno je da se neće nikad ostvarit jer nije - profesionalac. Radi glupe stvari, dobiva crvene kartone zakurac i uglavnom je lošija verzija ibrahimovića.

El sharawyyyyyy je kao okej. Za nianga nisam nikad čuo. :hiha: MLADI 18 GODIŠNJI GOLMAN koji - još nije izborio mjesto u prvom sastavu. Šta misliš da je bolji od abiattia da nebi uzea njegovo misto ko šta je Lloris uzea Friedelu ? ( s tim da je Friedel institucija za Abiatta)

I još jedan :tired: za ocjenjivanje ljudi na osnovu YOUTUBE KLIPOVA.

« Odgovori #2020 : 02. Veljača, 2013., 13:09 »
Mančester UNITED KRALJEVI SVIJETA POGLEDAJTE OVOG IGRAćA KOJEG SU KUPILI :ave::ave:

https://www.youtube.com/watch?v=HB3u6I-rSuE

ČUJEM DA PRODAJU ROONEYA JER IM NETREBA VIŠE ŠTO ĆE IM ON KAD IMAJU OVOG MLADIĆA :approve:hug

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2021 : 02. Veljača, 2013., 13:13 »
:hihi:

ae nez.
mislim milan uvijek u <3 al da su negledljiva smeća i da želim plakat čim čujem novosti i transfere, da.

inače, Friedel je institucija al samo u engleskoj kao što je i Abbiati u Italiji.
ovo sa 18godišnjim golmanima je uopće glupo komentirat.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
    • HCL.hr
« Odgovori #2022 : 02. Veljača, 2013., 13:18 »
nemoj double postat jbm, nisi početnik :tired:
baloteli je oduvijek bio veliki fan milana, možda će više davati za klub koji obožava od djetinjstva za razliku od gradskog rivala/šeički klubić.
ali nezz, sva ova rasprava s tobom pada u vodu kad nisi ni čuo za nianga :fpalm: ovaj dječak je bio samo primjer u kojem smjeru radi milan, on ne mora, ali može ispasti dobar igrač, radeći na odličnom omladinskom pogonu milan će konstantno imati barm dva-tri igrača koje će priključivati seniorima. barem bi vi tovari to trebali znati, jer je i vaš plan sličan (iako mnogo, mnogo lošije izveden :mrs: )
što se tiče golmana, polako, vrijeme će pokazati, abbiati će realno braniti još ovu polusezonu i eventualno sljedeću.
nezz, bezveze mi je što ulijećeš u raspravu ako nisi informiran (a to se vidi na primjeru nianga)

« Odgovori #2023 : 02. Veljača, 2013., 13:35 »
NIANG (striker)

2012–   Milan   8apps   0 goals

OPROSTI PRIJATELJU ŠTO NEZNAM ZA OVOG DRAGULJA :ave:
Uostalom pitao sam te ozbiljno. Napiši mi udarnih 11 milana. Ne znam je, al sve šta vidim nije nikakva top klasa, nit blizu.

@tovari: haha-smiješno. Hajduk je smeće i nepostovjećujem se s njim nit podržajem tu politku napretka, a isto tako ni s milanovu. Ta cijela fama oko "DOMAĆIH MLADIH IGRAĆA" je mrtvo smeće. Kvaliteta je kvaliteta, bila ona mlada ili stara. Samo naravno, nije zdravo imat ekipu kakvu je milan imao prije 3-4 godine s prosjekom igrača od 32. :wildboy:
Treba nać mjeru.

Hoću samo reć da imaš zamućene oči. Svaki klub ima 10 niangova, od kojih možda 1 ispadne dobar. Pogledaj liverpool - suso, sterling, dani pacheco, pa arsenalovi ryo miyaichi, chamberlain ili cityev John Guidetti ( 20 godina, Feyenoord   23nastupa   (20) golova ).

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #2024 : 02. Veljača, 2013., 13:35 »
nemoj double postat jbm, nisi početnik :tired:
baloteli je oduvijek bio veliki fan milana, možda će više davati za klub koji obožava od djetinjstva za razliku od gradskog rivala/šeički klubić.
ali nezz, sva ova rasprava s tobom pada u vodu kad nisi ni čuo za nianga :fpalm: ovaj dječak je bio samo primjer u kojem smjeru radi milan, on ne mora, ali može ispasti dobar igrač, radeći na odličnom omladinskom pogonu milan će konstantno imati barm dva-tri igrača koje će priključivati seniorima. barem bi vi tovari to trebali znati, jer je i vaš plan sličan (iako mnogo, mnogo lošije izveden :mrs: )
što se tiče golmana, polako, vrijeme će pokazati, abbiati će realno braniti još ovu polusezonu i eventualno sljedeću.
nezz, bezveze mi je što ulijećeš u raspravu ako nisi informiran (a to se vidi na primjeru nianga)

Potpisujem,svaka daljnja rasprava o Milanovom planu za sljedeće godine s komentarima "tko je Niang" nema smisla,a što se tiče Balotellia,je istina da ima ogroman talentat koji ne iskorištava,ali nadam se će te se svi prevariti po pitanju njega,živi bili pa vidjeli...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9