Sto se tice lige prvaka,potpuno ocekivano. Ne znam jedino sta se desilo juventusu

2:0 i tamo i vamo. Mislio sam da oni cak imaju velike sanse ali nista. Stvarno sramota, i sada se tek vidi da Mirko Vucinic nema veze s vezom. Od kad sam to ja tvrdio. Relativno lik je imao par suteva, ali nema nista od njega. Doista cudno sto su dali obadva gola u drugom dijelu meca. Pirlo je mogao dati ono iz prekida, zamalo. On je u tome dobar i smiren. Ali nema tum igraca, nemaju oni jos taj kvalitet i te igrace da dobiju vece timove. Ali nadam se za koju godinu, da ce se to promjenit.
Sto se Reala tice nisam zadovoljan. Osteceni su, ne oni nego njihov protivnik. Sramota

Zao mi zbog Drogbe. Inace nemam neki poseban komentar na ovu utakmicu. Neka turci budu zadovolji sto su usli u najboljih 8. To je za pohvlu, a izgubiti od reala nije sramota. Pogotovo ne ovako lopovski, neka se ponose sa onim sto su uradili.
Barcelona-PSG, potpuno ocekivano. Rekoh li ja Barcelona ne gubi na Camo Nou. Svaka im cast, cim je messi usao sredio je situaciju. Vidjecemo sutra ko ce sa kim. igrati, vec vidim Barcu u finalu.
Ovo ostalo nije bilo vrijedno gledanja. Upravo gledam Ligu Evrope. Da li je moguce da ispadne El Clasico u pol. finalu? Ili finalu cak?