HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 428124 Hitova
*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
Odg: Nogomet
« Odgovori #2820 : 22. Lipanj, 2013., 11:25 »
Što je perchu s nogama :)))))) imaju 3 centimetra opseg :)))

To znači da su 3x veće od mojih. xD

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2821 : 22. Lipanj, 2013., 11:33 »
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/reds-complete-luis-alberto-deal

Luis Alberto u Liverpool

Tko je Luis Alberto? NEmam pojma :hihi:
Napadač je, igra duž cijele napadačke linije.

12/13 je igrao za Sevillu, al na posudbi u Barci B.
38 nastupa, 11 golova i vrlo kreativnih 17 assistova.

Čini se kao jako dobar prospect i volim kreativce, baš imam osjećaj da bi mogao biti pravi Lpool igrač za par godina. Ta kreativnost me podsjeća na Coutinha, ako će Liverpool gradit igru oko toga pa to deliverat Sukiju / Stariđu mogao bi to biti jako lijep nogomet.

« Odgovori #2822 : 22. Lipanj, 2013., 12:38 »
BARCA B nezz #bitno #važno

Novi suso realno

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2823 : 22. Lipanj, 2013., 13:19 »
Nisam ni znao da Suso postoji dok mi nije u Fifi uvalio dva gola i dve sezone za redom bio skoro top strijelac. Tek sam ga tad malo istražio. Govnar

Al nez, obećavajuće mi izgleda ovaj Alberto, nadam se da će bit nešto od njega :)
+ ima ruku cijelu istetoviranu slikama. Još su neki nogometni motivi. Potpuno Lpool igrač.

« Odgovori #2824 : 22. Lipanj, 2013., 13:46 »
2011. je imao tipa,, 12 GODINA, pa nadoknađuje nez.

Je, neka je u Engleskoj, drago mi je jako. Al čini mi se koda Cita kupuje bezveze. Mislim, nije da oni imaju neki vezni red, dosta su mrljavi tu osim Davida Silve, bilo bi to dobro pozamjenjivat, al uzevši u obzir da u zadnjih par sezona imaju tendenciju uludo trošit novce na loše transfere  sam pomalo skeptičan.

Inače:

Perch, Shola Ameobi i Gosling ljetuju skupa,, pronađite ih na FOTTO :hiha:

(Klikni za pregled slike.)

:ave:

Jel ovaj skroz naprid sa šeširom Danny Graham :hiha:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2825 : 22. Lipanj, 2013., 13:49 »
:)))))))))) nije to Danny, ovo je Toons only vacation. Neki masni frajer koji se htio slikat s njima je to.

Al sad kad si spomenuo, malo baca, imaju istu vilicu.

« Odgovori #2826 : 22. Lipanj, 2013., 14:05 »
Al još više baca po građi tijela :D

« Odgovori #2827 : 22. Lipanj, 2013., 14:54 »
:hihi: :hiha:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2828 : 25. Lipanj, 2013., 14:41 »
Drito nešto za Pajka - Isco. Interes za Iscom pokazao je Manchester City, a činjenica da je "građene" preuzeo bivši Malagin trener Manuel Pellegrini mogla je ići u korist kluba s Etihada. No, na kraju je prevagnula igračeva želja da zaigra za Real. Kraljevski će klub platiti 24 mil eura + eventualna 3 mil eura bonusa.

Malo nepotvrđeno, ali izgledno: Barca pregovara s jednim engleskim klubom o igraču kojeg navijači Barce zovu "maestro". Riječ je ok Chelseavom Juanu  Mati. Još pred dvije godine je Barca pregovarala s Valenciom o njemu, ali je otišao u Englesku. Sada španjolci nude 30 milijuna funti za "maestra". Bilo bi mi žao vidjet ovaj transfer, čisto zato što bi izgubili velikog igrača u Premiershipu, ali mi je jasan transfer utoliko što Xavi stari i ne vjerujem kako će još dugo igrati na istoj razini.

Probat ću ispucat sve što imam o Španjolskoj dok sam još tamo. Al ništa posebno ja mislim nema. Osim što je Cruyff javno izjavio za Marcu kako će biti problema na relaciji Messi - Neymar i kako treba razmišljati o prodaju Messija. Navodi kako će teško biti zadovoljiti oba napadača i ukomponirati ih u igru te kako bi probleme moglo stvarati. Ma ustvari evo par citata. Čovjek je moron odjednom.

'No, I wouldn't have signed Neymar. With Neymar on board, I would have planned for the possibility of selling Messi - and some would agree with that, others not. You are talking about a team, its players, the things around it ... There are too many things at stake. That's why it's so difficult to manage such a top class squad.'
I ONDA VRH
'It's like the free kicks. Neymar is very good at taking them, and Messi has already shown he is. Who's going to take them? Or the fact that Neymar and Barcelona are with Nike while Leo is with Adidas. These are situations that could cause problems. We'll have to wait and see - it could turn out well or badly. It's a risk.":ave:

Premiership

Swansea najizgledniji novi klub španjolca Josea Canasa iz Betisa. Pokušali su ga kupiti još zimos za 1.5 mil funti, ali su ga sada dobili besplatno. Čeka se potvrda transfera. A što reći, Swansea transfer, sretno mu bilo.

Mislio sam ovo zavlačit do samog kraja, al ne mogu odolit.
Chelsea je navodno dogovorio transfer Cavania za 49 mil funti (oko 60 mil eura ovako napamet)
Iz pouzdanih izvora bliskih Napoliu je stigla vijest da je sve dogovoreno i da je Benitez odobrio transfer. Chelsea će Cavaniu plaćati 8.5 mil eura po sezoni + marketinška zarada. Predsjednik Napolia De Laurentis je nedavno izjavio kako će "razbiti Cavaniu glavu ako ne donese odluku do povratka na klupske pripreme" Cavania je to pogodilo i nije mu se svidjelo te je htio pričati s predsjednikom u lice. Možda je to prevagnulo.
Rula transfer, ako je istina, Chelsea je najizgledniji za prvaka trenutačno ako se mene pita.

Dok čekaju na potvrdu dolaska Higuaina, Arsenal je odlučio pojačati svoj vezni red. Nastavili su pregovore s Fellainiem koji je izjavio da bi rado zaigrao za Topnike. Najveći je problem ipak financijski. Trebali bi platiti 22 milijuna funti + plaće i ostale obveze što bi transfer zaokružilo na 50 milijuna funti, a to nije u Arsenalovom stilu.

Dok sam još kod Arsenala, bacite oko na slike Oxlade Chamberlaina na ljetovanju. Slika. Slika  :hiha: :hiha:

Izgleda da je Simon Mignolet četvrti BUY Liverpoola ovo ljeto. Danas je otišao na liječničke preglede, a nakon toga slijedi potpisivanje transfera od 9 milijuna funti. NO! Rodgers kaže kako Mignolet nije zamjena za Reinu, a Reina je pozdravio dolazak kolege.

Liverpool izgleda kao da ima planove još puno puno trošiti, ali ne na igrače, već na infrastrukturu. Ovo je plan proširenja stadiona. Planira se organizirati ogroman kompleks za navijače i posjetitelje na Matchdayove, ali i za fanove općenito. Transformacija Anfielda bi koštala oko 260 mil funti. Meni je osobno najzanimljivije kako misle srušiti sve ove zgrade između Walton Breck (na ovom planu The High Street iz nekog razloga) i Anfield roada u kojima ljudi žive i napraviti The Avenue. To je puno puno ljudi koje bi trebalo otplatiti i iseliti, iako se ne čini tako na ovom planu, to je puno rezidencija. A The Avenue bi usputno rečeno trebao biti prazan i otvoren prostor s namjenom za fanove i posjetitelje. Ne znam baš, vidjet ćemo kako će se to odigrat. Također mislim kako bi ta investicija bila rukavica u lice Evertonu. Zašto? Vidite u lijevom gornjem kutu ono jezerce i zavoj? E pa to je Evertonov Goodison Park. Što znači da bi Liverpool gradio svoju infrastrukturu u Stanley Parku, pred ulazom u Goodison.  :hihi: nez

Barca je navodno odustala od Tella i Thiaga, a samim time povećala šanse prelaska Thiaga Alcantare u Man United. Deal bi trebao biti težak 15 mil funti, a još je izgledniji sada kada je Barca odlučila kako neće Thiaga uključivati više u svoju igru. Mladić se navodno nada prelasku u Manchester.

Jedan transfer koji me osobno jako zadovoljio je deal Paulinha u Tottenham za 17 mil funti. Brazilac kaže kako mu je san igrati u Premiershipu i jedva čeka zaigrati za Spurse čiji mu nogomet jako paše. Na zdravstvene preglede će ići kad završi Kup Konfederacija. Tottenham također pokušava dovesti Davida Villu. Napadača koji im očajno treba i to bi bio dobar transfer, ali Villu želi i Fiorentina te je za sada sve neizgledno.
Villas Boas je izjavio kako više ne priča s kolegom Mourinhom čiji je pomoćnik bio u Chelseau, Portu i Interu. Njihovi su odnosi jako zahladili kaže Boas. Također je rekao da Bale ne ide nigdje. I vlasnik kluba je zabranio transfer, a Bale je rekao da se osjeća dobro u klubu (za razliku od drugog kvartala prošle sezone kada se požalio Boasu da mu nije ugodno na terenu).

Za kraj, ne znam tko prati ovo Kinnearovo sramoćenje Newcastlea, ali je bijedno i sramotno. Istražite malo ako hoćete, ovo su zadnje vijesti. Mene je najviše zabavilo kako frajer ne zna ni imena svojih igrača. U intervijuu na radiu je Ben Arfu nazvao "Ben Afri", a Cabayea "Yohan Kebab". Savršen je čovjek.  :hihi:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2829 : 25. Lipanj, 2013., 16:18 »
:piva:

« Odgovori #2830 : 26. Lipanj, 2013., 14:58 »

:clap:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2831 : 26. Lipanj, 2013., 15:02 »
Nije potvrđeno navodno.

« Odgovori #2832 : 26. Lipanj, 2013., 15:12 »
Jedino sta u sportu ful pratim je Juve, gotovo je.

Jedino ako nema pokvarene zube ko sta je imao Cissokho :solidus:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #2833 : 26. Lipanj, 2013., 17:42 »
:hihi::ave:

Ne, bit će da nema :hiha:

*

Freddy

• 5522