HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 430345 Hitova
Re: Futbal vijesti
« Odgovori #630 : 06. Siječanj, 2008., 15:41 »
jebeš modrića, što se mene tiče još jedna sezona nade za dinamo. pa barem kolko tolko.  :beer:

« Odgovori #631 : 06. Siječanj, 2008., 17:58 »

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #632 : 06. Siječanj, 2008., 20:00 »
kako je počeo, preći će Henryev i Wrightov rekord bez beda, gg Dudu  :piva:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #633 : 06. Siječanj, 2008., 21:21 »
volim ga  :ementaler:

fakat je lik počeo ownat. mislim ownao je cijelo vrijeme, ali mislim da svi znamo ko je henryev nasljednik.

*

Ljenjak

• **
  • 423
  • There's a tide in the affairs of men...
    • Hrvatska Cyber Liga(HCL jel)
« Odgovori #634 : 06. Siječanj, 2008., 22:23 »
volim ga  :ementaler:

fakat je lik počeo ownat. mislim ownao je cijelo vrijeme, ali mislim da svi znamo ko je henryev nasljednik.
Josip Tadić? :ementaler:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #635 : 06. Siječanj, 2008., 22:39 »
ma onaj drugi. crni, kak se zove. kaj je iz brazila došel...  :wildboy: nemrem se sjetit  :ementaler:

*

Ljenjak

• **
  • 423
« Odgovori #636 : 06. Siječanj, 2008., 22:45 »
ma onaj drugi. crni, kak se zove. kaj je iz brazila došel...  :wildboy: nemrem se sjetit  :ementaler:
Balabinho? Proriču mu veliku golgetersku karijeru.

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #637 : 07. Siječanj, 2008., 00:20 »
i drago mi je kaj je rekao za mamića(aka mr.božja providnost)... kad se napokon oslobodio njega da kaže svoje mišljenje.

*

Ljenjak

• **
  • 423
« Odgovori #638 : 07. Siječanj, 2008., 01:12 »
Hej nemoj tako o Zdravku. On je jedan kulturni obrazovani čovjek i najveći đentlmen sa mekim đ koji je ženi rekao da je kurvetina i za svoju ženu rekao da u kući ima prava kao glineni golub.

Idiot, kad sam čuo kak su se na sto jedinici sprdali s onim razgovorom u kojem kaže:"Zatim sam rekao bratu, brate, pa zašto ne bi mi zadržali Modrića, a on je rekao, brate pa to je izvrsna ideja. Zatim smo nazvali predsjednika Barišića i on je bio zaprepašćen tom sjajnom idejom" :hihi:

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #639 : 07. Siječanj, 2008., 08:32 »
si čuo kad su puštali onaj njegov "govor" gdje urla o dušmanima hrvatske? :loludara: :ave:

*

Ljenjak

• **
  • 423
« Odgovori #640 : 07. Siječanj, 2008., 10:49 »
si čuo kad su puštali onaj njegov "govor" gdje urla o dušmanima hrvatske? :loludara: :ave:
:loludara: Jesam jesam, nakon šta se probao baciti među skupinu boysa misleći da će ga zbog euforije zavolljet, a skoro su ga ubili. Al on je takav idiot da je to nešto prestrašno. Rekao je da ako prođemo, on odlazi iz Dinama. Time je samo pokazao da ni on ne vjeruje da ćemo proći :hihi:
Ali igrači su to trebali uzeti kao nešto što će im povečati moral, riješili bi ga se zauvijek, iako on to sigurno ne bi ispunio, kao što sada isto najavljuje. Kreten.

*

Ljenjak

• **
  • 423
« Odgovori #641 : 07. Siječanj, 2008., 11:08 »
Mamić nazvao Eduarda bolesnim i deformiranim balavcem.

Verbalni napad Zdravka Mamića na bivšeg Dinamovog kapetana i najboljeg strijelca lige Eduarda da Silvu sasvim sigurno nije bio slučajan. Naime, Maminjo često zna 'raspaliti' po bivšim igračima, koji iz samo njemu znanih razloga nakon transfera okreću leđa - 'drugom ocu'

Isto se dogodilo i nakon Da Silvinog odlaska u Arsenal. Navodno kontakata više nema, a tek sada polako počinje izlaziti na površinu i razlog Da Silvinom (ne)zadovoljstvu Zdravkom Mamićem:

'Dok sam zabijao golove i podizao cijenu - kako sebi samome, tako i njemu - onda nisam bio bolestan i deformiran. Onda sam bio dobar dečko. Kad je u pitanju novac i moja plaća, na mojim je poreznim karticama pisalo da sam radio za Dinamo i da me plaćao Dinamo. Nisam znao da sam radio za Mamićevu privatnu firmu ni da me ona plaća.

I na kraju, nije mene prodao Mamić. Prodao sam se sam svojim igrama i golovima. Razgovarao sam u Londonu s glavnim Arsenalovim skautom i čovjek mi je rekao da su me pratili godinu i pol dana prije nego što su me kupili. Pa ne misli valjda netko da me Mamić morao uvaljivati u Arsenal?! Kao da bi Wenger na to pristao?!' rekao je Eduardo da Silva u razgovoru za Totalsport.

'Ne znam kako se Mamić predstavlja, kao moj menadžer ili kao izvršni dopredsjednik Dinama. Ja ne mogu vjerovati da se oglasio kao čovjek iz Dinama, jer tako kulturnom čovjeku iz jedne svetinje kao što je Dinamo ne može se dogoditi da nekoga nazove bolesnim i deformiranim balavcem. Meni je Dinamo svetinja, kao što mi je i reprezentacija. Kad bih mogao birati gdje ću završiti karijeru, odabrao bih Dinamo. Kad bih birao gdje ću živjeti, svi znaju da je Zagreb ili njegova okolica moj dom. Mamića zato nikad više neću poistovjetiti s Dinamom', prenose brojni mediji poruku Eduarda da Silve koju je preko Totalsporta uputio Zdravku Mamiću.

Stvarno ovaj dečko više voli Zagreb i Dinamo nego ovaj idiot, al dobro, tko ne voli više?

*

Benko

• 1963
« Odgovori #642 : 07. Siječanj, 2008., 17:42 »
gg Dudu.. Mamić je jebena budala :tired:

« Odgovori #643 : 07. Siječanj, 2008., 18:31 »
može on kurce lizat da mu nije mamića...  :ementaler:
nemojmo bit naivni, mamić jest faktard al da ga je stvorio jest.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #644 : 07. Siječanj, 2008., 18:39 »
mamić mu je možda dao šansu i doveo ga iz brazila do hrvatske, ali nije mamić ništa znao kakav će to bit igrač za koju godinu. on je otišao u brazil, rekao dajte mi nekog brazilca, ovaj mu se svidio jer je bio napadač i bio je onak zgodan, doveo ga je u hrvatsku i začudo pogodio. tako da mamić nije nikog stvorio, on je samo na slijepo pogodio.

što se tiče ovog poslije, on si je sam, svojim igrama i trudom uspio napravit angažman u arsenal. nije mamić nikog morao molit da ga kupi.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9