akcija, Stormteller GamesDatum izlaska: 17.06.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
kako mi to nije jasno e. frajer ima najveći goal:minute ratio u europi i igra onako skoro nikad i sad ga stavljaju na prodaju, umjesto onog tulavog benzeme.
Citat: Jadran - 13. Veljača, 2012., 17:27kako mi to nije jasno e. frajer ima najveći goal:minute ratio u europi i igra onako skoro nikad i sad ga stavljaju na prodaju, umjesto onog tulavog benzeme. :tired:Mrtvi IGUAIN je najgori igrac ikad. nezzzBenzema je uso protiv Barcelone i zabio odma gol. Ovaj drljavac gore je promasio zicer u 1. minuti. Hvala bogu da ga prodaju -_-
Citat: Pilip - 13. Veljača, 2012., 17:57Citat: Jadran - 13. Veljača, 2012., 17:27kako mi to nije jasno e. frajer ima najveći goal:minute ratio u europi i igra onako skoro nikad i sad ga stavljaju na prodaju, umjesto onog tulavog benzeme. :tired:Mrtvi IGUAIN je najgori igrac ikad. nezzzBenzema je uso protiv Barcelone i zabio odma gol. Ovaj drljavac gore je promasio zicer u 1. minuti. Hvala bogu da ga prodaju -_-dobro je da si procjenuo vrijednost nekoga putem jedne tekme =D>