HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 438055 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Nogomet
« Odgovori #1515 : 27. Lipanj, 2012., 18:50 »
Ti si debil.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1516 : 27. Lipanj, 2012., 18:52 »
Dobro koji kurac. Daj pogledaj koji je Dinamo klub europe!?
Igra gotovo svaku godinu europsko natjecanje. Na stranu što to izgleda presmješno i sve (igrači, klaunovska uprava na čelu s maminjom, te nekoliko smješnih rezultata) Ali da su govno ili draljone nisu jebemu. Nisam ni butthurt ni uvrijeđen, nego mi se sere što ti imaš pogrešnu klasifikaciju stvari, a ne ja.

EDIT  :hihi:

znači dinamo je nadprosječan klub sa odličnim rezultatima u europi.
k

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1517 : 27. Lipanj, 2012., 18:56 »
Ko je to rekao kralju?!
Klasificirate Dinamo kao smeće kao da je neznam kakav klub. Klub koji je tukao Ajax dvaput, Belgijske prvake, odigrao nulu s Manchesterom, tukao Parmu 1:0 kada je bila najjača ikad i još 15 jebenih tekmi u zadnjih 10 godina, da smeće je jer kažu lulz i grga prijatelja dva, isto vrijeme tužna sudbina.

« Odgovori #1518 : 27. Lipanj, 2012., 19:01 »
A da smirimo strasti i ustanovimo da je Dinamo prosječan klub sa usponima i padovima kao i svaki drugi?

P.s. Sorry Lulz, bilo je jače od mene. :ementaler:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1519 : 27. Lipanj, 2012., 19:02 »
jebote isus E 52 JE DINAMO TUKA REAL KOJI JE BIA PRVAK SVIJETA ajmo sad vadit tekme od prije 50 godina. NULA S MANČESTEROM. daj čole   :wildboy: pa ne izjednačavam današnju generaciju sa onom generacijom. govorim o dinamu trenutnom i unazad 6-7 godina, znači od vremena današnjeg dinama i mamića etc. od onda je realno dinamo smećast klub na marginama. bilo je jebnih tekmi, ajax, werder, anderleht, etc, al bilo je i jada i tuge zadnjih godina.

nema zbora da je dinamo solidan klub, gledano po povijesti i tradiciji, te da je to klub koji je osvojio uefa kup. :faca: to mu niko ne može uzet, al trenutno, samo tužna sjena svoje povijesti.
edit: i ono što je najvažnije, bez nekog izgleda za popravak. bar tako izgleda trenutno nažalost.

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1520 : 27. Lipanj, 2012., 19:05 »
"tužna sjena svoje povijesti" :ave: :ave: :ave:

jesi ti neki pjesnik?

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1521 : 27. Lipanj, 2012., 19:07 »
Drugi dio posta se apsolutno slažem. Ali argumentiraj mi ovo smeće klub jebemu.
Neznam bičanje po klubu, koji konstantno ostvaruje neke pozitivne i očekivane rezultate. Mene živciraju hrvati koji misle da repka mora osvojiti europsko prvenstvo i živciraju me ljudi koji govore da Dinamo mora prezimiti u europi. Klasificiraš za naše pojmove dobar i uspiješan rezultat kao loš, a u biti referenca su ti uspiješni europski klubovi. Ništa ne branim čast kluba ili neš, nego me iritira to smeće argument hej ne priznam ništa ako ne osvoje krov europe.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1522 : 27. Lipanj, 2012., 19:12 »
"tužna sjena svoje povijesti" :ave: :ave: :ave:

jesi ti neki pjesnik?

jesam. pazi ovo:

Mali dječak lulz
jede mi karu
u svom ormaru
voli da mi daje guz

rima ABBA  :D

@Čole
a nezzzzzzzzz. baš zbog toga što gledajući na taj neki ugled kluba ti rezultati su tak. rendom. pogotovo ovo trpanje ove godine ;(
al opet šta bi hajduk onda trebo reć :hiha:
ono zašto ja smatram dinamo podprosječnim klubom je to što sam uvjeren da bi u bilo kojem susretu sa nekim iole jačim klubom dobio po prstima. i to je to, nemam nekih boljih objašnjenja. Oni će vjerojatno pobijediti 3-4 šabanska kluba iz donje mitrovice i doć u EL al to je to. mislim, nije to neki izazov, jer dinamo kolko god igrački limitiran je odlično organiziran i ima hrpu novaca (u odnosu na te klubove), što im je dovoljan EDGE da razbacaju te panjeve iz bugarske i slično.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1523 : 27. Lipanj, 2012., 19:17 »
Pa dobro, ali realno Anderlecht, Club Brugge, Ajax, Sparta Prague...... nisu seljačije pa ih je Dinamo znao nadigrat i riješit ih.

« Odgovori #1524 : 27. Lipanj, 2012., 19:25 »
Jedini Dinamov pravi kiks u zadnjih 6-7 godina je poraz protiv Sheriffa.
To je baš bilo neočekivano i trulo.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1525 : 27. Lipanj, 2012., 19:28 »
Linfield i Kopar?  :thumbs:

« Odgovori #1526 : 27. Lipanj, 2012., 19:34 »
Od Linfielda nismo izgubili, ali smo ih barem prošli za razliku od Ajduka koje je ispao od Shelbournea.
Mada je uzvrat na Maksimiru protiv Linfielda bio sramoćenje.
A Koper je bio totalna bruka. Ali smo isto prošli.
Za razliku od Ajduka koji se obruko protiv Debrecena. :wildboy:

« Odgovori #1527 : 27. Lipanj, 2012., 23:52 »

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1528 : 28. Lipanj, 2012., 09:00 »
da, nezz, reć da je dinamo prosječan klub je loše kad se uzme u obzir da je po UEFA ranku 82. od 396 klubova koji su u prošlih četiri godine igrali Euro natjecanja.

dakle, samo euro natjecanja. koliko postoji klubova u europskim ligama koji nisu ušli u europu u zadnje četiri godine, a nekad su bili jaki il neš.

tako da, nezz. dinamo je u najmanju ruku na dnu NAJBOLJIH klubova europe, ako uzmemo u obzir da je recimo Deportivo la Coruna 85. klub.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1529 : 28. Lipanj, 2012., 09:06 »
dobro kaj smo roboti pa ćemo procjenjivat dobrost kluba kojekakvim debilnim rankovima?
deportivo je prošle godine ispo u drugu ligu il neš...tolko o deportivu.
ti klubovi o kojima ti govoriš većinom nisu prošli u europu jer u prvenstvu imaju još zahtjevnije protivnike.
nije teško izgradit RENKING kad realno gledano 7,8 godina imaš čist put prema europi više manje bez ikakvog otpora od strane domaćih klubova.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9