HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 429811 Hitova
*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Nogomet
« Odgovori #1620 : 18. Srpanj, 2012., 16:06 »
ajmo dinamo  :clap: :clap: :clap:

a za sve ove "b.b.b" koji žele da dinamo ispadnu, to su kao jebači za nevinost

*

noda

• 2567
« Odgovori #1621 : 18. Srpanj, 2012., 16:11 »
 :thumbs:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1622 : 18. Srpanj, 2012., 16:38 »
realno 0,4 posto BBB-a radi nerede. 99,6 % BBB-a se slaže (možda) s tih 0,4 % ali uviđaju da se stvari ne rješavaju bacanjem boca pive na djecu. 100 % ostalih navijača boli kurac/podržavaju mamića.

i sad, tko tu koga terorizira?

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
    • HCL.hr
« Odgovori #1623 : 18. Srpanj, 2012., 16:43 »
realno 0,4 posto BBB-a radi nerede. 99,6 % BBB-a se slaže (možda) s tih 0,4 % ali uviđaju da se stvari ne rješavaju bacanjem boca pive na djecu. 100 % ostalih navijača boli kurac/podržavaju mamića.

sve rečeno stoji, ali da li zbog tih 0,04% da se primaju kazne od nekoliko tisuća € radi th 20 ekstremnih navijača

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1624 : 18. Srpanj, 2012., 17:03 »
pa to sam htio reć. smećasto je da dinamo, država i svi ostali primaju kazne zbog 0,4 % navijača koji rade nerede. oni su ti koji teroriziraju, ne mamić.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1625 : 18. Srpanj, 2012., 17:05 »
pa šta ih neko ne kazni? ako je samo 0,04 to bi trebalo bit lagano. mislim, kog bi trebali kaznit? neredi se ne bi dešavali da su sankcije bile stroge i koncizne.
« Zadnja izmjena: 18. Srpanj, 2012., 17:07 lulz »

« Odgovori #1626 : 18. Srpanj, 2012., 17:34 »
Kazne su super stroge... Od financijskih do zabrana odlaska na utakmice tri i više godina. A da ne pričamo o zatvoru, jel...
Samo je problem što u masi na kraju ne nadrapaju samo oni koji trebaju već i dosta nevinih. Kako to obično i biva.
A uzmi u obzir i opciju da nekima na vlasti odgovara da imaju takve u svim slojevima društva pa da onda mogu skretati pozornost javnosti na njih...

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #1627 : 18. Srpanj, 2012., 18:36 »

:fpalm:
ti si kao novinar?

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #1628 : 18. Srpanj, 2012., 18:38 »
pa šta ih neko ne kazni? ako je samo 0,04 to bi trebalo bit lagano. mislim, kog bi trebali kaznit? neredi se ne bi dešavali da su sankcije bile stroge i koncizne.
stvar je ta da se ljude kažnjava za stvari koje su potpuno legalne,normalne i opće prihvacene medu 90 posto normalnog puka
a 95 posto nereda se događa upravo zbog represivnog aparata koji guši ljude i to one koji imaju muda rec NE,
a za ovih 5 posto nereda obican puk ni ne sazna

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
    • HCL.hr
« Odgovori #1629 : 18. Srpanj, 2012., 19:00 »
a ono, upravo kao što kaže niska rasta man, nekome je u interesu da se tu stvaraju pomutnje, sami novi ministar sporta je uveo čitavu hrpu debilnih zakona, ako u normalnom svijetu sinovi klupskih djelatnika mogu imati menadžere (tipa sin od Harry Redknappa) kod nas se to vidi kao totalna propast.

I zapamtite, danas je to mamić, a sutra netko drugi tko bude vodio klub, a protiv njih će uvijek stajati uljuđena gospoda  iz Dubrave

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1630 : 18. Srpanj, 2012., 19:04 »

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1631 : 18. Srpanj, 2012., 19:15 »
stvar je ta da se ljude kažnjava za stvari koje su potpuno legalne,normalne i opće prihvacene medu 90 posto normalnog puka
a 95 posto nereda se događa upravo zbog represivnog aparata koji guši ljude i to one koji imaju muda rec NE,
a za ovih 5 posto nereda obican puk ni ne sazna
koje su to normalne stvari zbog kojih se kažnjavaju navijači? ja ne vidim da ih se kažnjava za išta. englezi su riješili svoj 10x gori problem s navijačima. mi nismo. ni nećemo. i zato nas se pravedno kažnjava.

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #1632 : 18. Srpanj, 2012., 19:23 »
englezi nisu riješili apsolutno ništa, navijaci su još nemilosrdniji,još agresivniji,još više mrze vlast i policiju,jedino što se promijenilo je mjesto radnje,više nije stadion nego ulica.
a što se tiče pitanja, ljude se kažnjava,maltretira i ponižava zbog stvari koje 90 posto mladih radi subotom,samo što to tada spada u narušavanje javnog reda i mira, dok se u ovom slučaju tretira kao kršenje zakona o navijačima koji je rigorozniji od zakona o seksualnim zločinima/krivičnog zakona o razbojstvima,etc.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1633 : 18. Srpanj, 2012., 19:31 »
nezz kralju, malo sam o tome informiran, al ne znam kad su englezi zadnji put imali ikakav incident na utakmicama. ili na gostovanju na prvenstvima. čak ni na ulicama ako se dobro sjećam. s druge strane, naši uredno zaseru utakmice bakljadama.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1634 : 18. Srpanj, 2012., 19:32 »
Jel gleda iko ovaj drlog od utakmice?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9