HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 437159 Hitova
Odg: Nogomet
« Odgovori #1920 : 26. Studeni, 2012., 09:08 »
Ovi talijanski suci gori od naših, dosudili penal za Milan iako ga nije bilo izgleda

Navijam za Milan otkad znam za nogomet,uvijek poštujem protivnika i suprotnu stranu u sportu,čak i u ovim trenucima kad je gadno bit' navijač Milana,ali za ovaj penal kažem neka,tako i treba,vratio se Juventusu Muntarijev gol prošle sezone koji je po meni odlučio prvenstvo,a ova utakmica je nebitna manje-više,a i sad baš čitam po forumima što su se uspjenili juventini...mislim zbilja?Juventusovi navijači o poštenju...

Što se tiče sudaca u Italiji,da u zadnje vrijeme su dosta loši,ali Rizzolijeva odluka danas je bila na sugestiju pomočnika ako se ne varam,tako da ipak nije samo njegova krivnja.

Bez obzira koliko suci "pomagali" Juvetu, pogreška je pogreška i svaki pravi navijač bi se uspjenio. Glupo je govoriti da se to sada vraća Juvetu nakon svih pogrešaka na njihovu korist, onda ljudi počnu, napokon da su pogriješili na njihovu štetu itd i na kraju ispadne to da svi navijači osim Juvetovih u Italiji žele da suci griješe, pa bože moj

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #1921 : 26. Studeni, 2012., 10:18 »
Nisam ja rekao da nije pogreška,ali neka je  :thumbs:,poznajem nekoliko navijača Juventusa koji su rekli "Svaka čast Milanu tri boda su tri boda,a za 6 dana nitko neće pitati kako su osvojeni,Forza Juve" i to je to,to su navijači,a ove ostale neću uopće komentirat'...

« Odgovori #1922 : 26. Studeni, 2012., 11:20 »
Milan je nadigrao Juveta, ali da nije bilo te greške... O tom pričam, ali dobro kako oni kažu idemo dalje

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #1923 : 26. Studeni, 2012., 11:50 »
to BAŠ ONI KAŽU  :hihi: :hihi: :hihi:

Citat: kopirajt A.C. Milan
Idemo dalje

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #1924 : 26. Studeni, 2012., 12:36 »
juvet

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1925 : 26. Studeni, 2012., 15:19 »
Štala Madrid :mrs: :mrs:

frajeri su očajni. :wildboy:

Zašto?  :hiha:

Gledao cijelu tekmu, nezz ful su loši.

Ovi frajeri od Betisa im uvale pogodak oko 20. minute, i napada Madrid cijelo vrijeme, imali su hrpu prilika i nikako da nešto postignu. Iako je i Betis imao šanse za bar još tri gola, al hej tu je razlika zašto ti igrači igraju za Betis, a ne Madrid. I onaj C. Ronaldo. Frajer glumi neku živčanost pa opali šut s 30 metara i lopta ode jedno 20 metara iznad gola. Nezz. Nadam se da će Atletico Madrid biti prvi u La Ligi. Iako,,Barca,,

« Odgovori #1926 : 26. Studeni, 2012., 15:39 »
A Barca protiv Celtica npr? Isti kurac, imali su puno prilika, pa su pojeli govno svejedno.
Mislim ne želim ispast fenboj ni niš, al ono sve je to nogomet nez, bez obzira koji klub volio/ne volio.
Jednu će odigrat usrano, pa će natovarit nekog 5:0. Jebatga.

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #1927 : 26. Studeni, 2012., 16:00 »
Realno čim Ronaldo nije bogzna kaj par tekmi uvijek počnu kiksat, to se uredno dešava već par godina.

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1928 : 26. Studeni, 2012., 16:10 »
A Barca protiv Celtica npr? Isti kurac, imali su puno prilika, pa su pojeli govno svejedno.
Mislim ne želim ispast fenboj ni niš, al ono sve je to nogomet nez, bez obzira koji klub volio/ne volio.
Jednu će odigrat usrano, pa će natovarit nekog 5:0. Jebatga.

A ionako mi i Barca i Real idu na jetru. Falcao i Atletico u <3

A i Barca-Celtic. To je isto jedna od rijetkih tekmi koje sam gledao. Također bi se moglo reći i isto, samo što nezz, Celtic je puno bolja ekipa od faking Betisa.
Iako, Barca je imala pecto udarca na gol i nije ništa pogodila. Zato je najzanimljivije gledat Premier ligu. I Njemačku.
Jer realno La Liga je Barca-Real, i ako se još priključi Atletico Madrid ili Malaga.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1929 : 26. Studeni, 2012., 17:21 »
falkao je smor.

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1930 : 26. Studeni, 2012., 17:24 »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1931 : 26. Studeni, 2012., 17:27 »
ne, cr7 je dominator, a ne konstantno-hajpani upgrejd pipa inzaghija. :hiha:

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #1932 : 26. Studeni, 2012., 17:29 »
Otkad je ta Malaga vrh? Ja nez ta la liga jebote, jedne sezone postoje Real Barca Villareal i eventualno Atl Madrid il Bilbao, dtuge je Villareal u drugoj ligi, a Malaga na vrhu konkurira Barci i Realu. Koji je kurac s tim?  :wildboy:

Zamisli Falcaa u FPL, frajer bi kostao 15 mil bio u 90% ekipa.  :hihi:

« Odgovori #1933 : 26. Studeni, 2012., 17:47 »
Golovi u 2012. godini:

Liverpool - 71
AC Milan - 81

Lionel Messi - 82

Tko zaslužuje zlatnu loptu po vašem mišljenju?

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1934 : 26. Studeni, 2012., 17:55 »
Liverpool

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9