HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 428536 Hitova
Odg: Nogomet
« Odgovori #2115 : 21. Veljača, 2013., 13:31 »
Auu al ga pretjera! Na njihovom stadionu im nisu mogli dati 3-4. :fpalm:  Vec su i ta 2 dali na srecu.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #2116 : 21. Veljača, 2013., 13:51 »
pa moguće, zavisi kakvog će raspoloženja biti niang, ako bude dobrog, rezultat 1:4, inače 1:3. normalno, golove daju faraon, prince i mexes

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2117 : 21. Veljača, 2013., 13:57 »
Auu al ga pretjera! Na njihovom stadionu im nisu mogli dati 3-4. :fpalm:  Vec su i ta 2 dali na srecu.

kakva sreća kralju?

« Odgovori #2118 : 21. Veljača, 2013., 14:14 »

kakva sreća kralju?

Kakva sreca, ha? Ma dajte ljudi zar niste vidjeli u kakvom je stanju bila Barcelona sinoc?! A dobro Milan se borio srcem uz puno, puno srece. Niko nije ocekivao onakav ishod. Dobro moze im se posrećiti jednom ali ne i dva puta. Na camp nou ce biti najmanje 3:0 za Barcu. Ali moze se desiti da dodje do penala.?Tada dobija barcelona 100%! Uostalom vidjet cemo sta ce biti 12 marta. Mislim da cete tada vi plakati a ja cu se smijati. KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE!!! :mrs:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
    • HCL.hr
« Odgovori #2119 : 21. Veljača, 2013., 14:16 »

Ali moze se desiti da dodje do penala.?Tada dobija barcelona 100%!
realno kralju, tako jedino može i pobjediti :mrs:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #2120 : 21. Veljača, 2013., 14:19 »

kakva sreća kralju?

Kakva sreca, ha? Ma dajte ljudi zar niste vidjeli u kakvom je stanju bila Barcelona sinoc?! A dobro Milan se borio srcem uz puno, puno srece. Niko nije ocekivao onakav ishod. Dobro moze im se posrećiti jednom ali ne i dva puta. Na camp nou ce biti najmanje 3:0 za Barcu. Ali moze se desiti da dodje do penala.?Tada dobija barcelona 100%! Uostalom vidjet cemo sta ce biti 12 marta. Mislim da cete tada vi plakati a ja cu se smijati. KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE!!! :mrs:

Realno kralju, Luj Retardois IV. iz dinastije Smornoix, igrao si 1000kn i izgubio. Uopće nemaš pravo komentirat.

« Odgovori #2121 : 21. Veljača, 2013., 15:12 »
Zadnje 2 strane :fpalm:

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #2122 : 21. Veljača, 2013., 15:41 »
Kad bi Milan zabio gol u gostima proso bi 100% jer nema sanse da Uefalona zabije 4 gola lol..

« Odgovori #2123 : 21. Veljača, 2013., 15:47 »
Jebote isus i to izvlačenje na sreću i forsanje NEPOBJEDIVOSTI.
Osvojila je masu trofeja, imaju Messija itd, bravo. Al ko im je kriv kad jedu govna iz kontri.
Malo tko je očekivao da će Milan pobjedit, al eto, to je nogomet.
Moš bit "bolji" koliko hoćeš, imat 70% posjeda lopte, kurce pičke i sve, al nisu nepobjedivi.
Jednom izgubiš, drugi put pobjediš 3:0, jebiga, ko i svaki drugi klub.

« Odgovori #2124 : 21. Veljača, 2013., 17:11 »
Ja ne forsiram Barcelonu. Samo sam rekao ono sta ona i jeste! Ono sinoc je bio samo los dan kakav svi imamo ili je utakmica bila plaćena ;) Barcelona nije nepobjedljiva ali ni milan nije nemoćan. Mislim da bih ovu situaciju najbolje opisao kao veoma zaznutu za Barcu, jer ako prime samo jedan go' mogu se pozdraviti sa svime. Valjda ste svjesni da ce se milan boriti najjace do sada, barca ce to isto uraditi. Konacno cemo imat pravo dobru tekmu u kojoj ce obije strane boriti zestoko. Zao mi je sto Balotelli nema pravo sudjelovanja jer bi on ovaj spektakl ucinio jos boljim. Vec mogu predviditi formaciju i nacin igre. Milan ce pokusati da dovrsi ono sto je poceo, igrat ce tako zvani "bunker" ( to jest svi igraci u odbrani ) trazice te kontre. Dok ce Barcelona igrati ofanzivno. Sta vi mislite kakav ce biti nacin igre?

« Odgovori #2125 : 21. Veljača, 2013., 17:19 »
mISlim da bi barca trebala čuvati rezultat.

« Odgovori #2126 : 21. Veljača, 2013., 17:22 »

(Klikni za pregled slike.)

:fpalm:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
    • HCL.hr
« Odgovori #2127 : 21. Veljača, 2013., 17:26 »

pa da, bolje i 0:0 nego 1:4 ;)

« Odgovori #2128 : 21. Veljača, 2013., 17:33 »
Werewolf prijatelju, ovo su ti sve trollovi koji se šale, nemoj ih uzeti zaozbiljno.

Osim kaisersephirota, on je retaj. :wildboy:

« Odgovori #2129 : 21. Veljača, 2013., 17:37 »
Ok nije_zvone hvala na tome. Ja sam postao ozbiljno ali oni nista. Uostalom dosta ovog prepiranja smijat cu se ja svima 12. Marta ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9