Moram i ja nesto reci o mecu. Bilo je dobro, nisam ocekivao ovakvu igru milana. Iz razloga sto sam ocekivao bunker i da ce eventualno ici na tu kontru. Ali dobili smo potpuno nesto drugo, oni su zapravo na pocetku igrali bunker. Ali kada je messi zatresao mrezu u 5. minuti, oni su krenuli ofanzivnije. Naravno Barca je Barca, nisu bukvalno isli preko centra. Takva smirenost dok dodaju pasove da je to nevjerovatno. Ogromna posesija lopte i brojne sanse sravnile su milan. Medjutim priznajem nijang je i mene iznenadio kada je pogodio u okvir gola. Nikad se nisam toliko uplasio u zivotu i sto se te sanse tice sreca je bila na barcinoj strani. Zatim je krenula kontra i gol barcelone. Messi opet izveo majstoriju u 40 minutu. Tada je doslo do izjednacenja i do kraja smo vidjeli jos par sansi ali 1. pol. se zavrsilo 2:0 tj. 2:2. U 55 minutu villa postize pogodak. Zatim se milan nije cuo, do zadnjih minuta. Onda sam se poceo bojati. Ali jordi alba stavlja veliku tacku na sve ovo u zadnjim minutama. Za mene veliko olaksanje... Nevjerovatna utakmica doista. Nezz barca se vraca iz mrtvih. Kada se zavrsilo posao sam u sobu uzeo viski, usao na forum postao nesto. Slusao ovu pjesmu
himno del barcelona con letra i posao slavit sa frendovima. VISCA EL BARCA!!!!!!!!!! Moram reci milanezima da ucestvujem u zalosti

mada niti jedan od njih nema muda.

Nego eto sigurno znate za derbi Srbija-Hrvatska. Bojite se srba. Ja se bojim da ce biti krvi, al eto. Takodje veceras Bayern-Arsenal. Imaju li topdzije sanse? Ja sam za Bayern!