HCL.HR

Nogomet općenito

• 3470 Odgovora
  • 428845 Hitova
Odg: Nogomet
« Odgovori #2310 : 27. Ožujak, 2013., 01:23 »
Na lulza i onong kralja sa 666 u nicku i depresiju
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2013., 01:25 seymour »

« Odgovori #2311 : 27. Ožujak, 2013., 01:56 »
:tired:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2312 : 27. Ožujak, 2013., 02:02 »
nezz, smećari ste svi. osim simora. i čoleona. al taj čole je lud. protiv srbije tekma je smeće, al ova je nezz, mega spektakl savršena igra. :hihi:

kako sam JA vidio.

igrali smo vrlo dobro. al baš vrlo dobro. Činjenica da smo loše postavljeni u prvom poluvremenu anulirala se u drugom kad je Štimac odigrao savršeno zamjene. Naime, prvi dio je Badelj bio kriminalan, a Lovren zakiksao kao što to inače zna. Jebiga. Bale je očito klasa izvan ovog svijeta, a teško je igrat protiv takvog igrača koji je fizički superiorniji cijeloj našoj momčadi. nitko ga nemre stić. ono što je bio problem je činjenica da su nam veza i obrana, a onda i napad stajale predaleko, i onda bi se bale ubacio u taj prazan prostor, a kad dobije prostor frajer je nezaustavljiv. jebiga, zabili su, ali sam ponukan iskustvom naše i njihove momčadi znao da nekad moraju primit gol, samo treba nastavit pucat i napadat. realno, myhill. jel taj frajer golman. nije. frajer je smeće iz WELSA, OK SRETNE OBRANE. dakle, morao je primit gol jednom.

dakle, drugi dio. apsolutno kul zamjene, podebljat obranu sa žutim kartonima, napucat vezu igračima da dobijemo na trci. bilo je očito da će se vels povuć kako će vrijeme odlazit te je bilo logično odigrat 3-5-2. sammir ko sammir frajer je umro do 60. ofkors i tu je fenomenalno ubacio kovačića da nastavi di je ovaj stao. e tad je naša igra dobila na živosti. Modrić više nije morao tolko pazit na obranu (jer mu nije bilo lošeg Badelja kojeg je morao pokrivat + tu su bili strinić i srna da pokriju) i mogao je igrat malo više naprijed. za kraj, savršen pogodak micanjem prelošeg strinića koji nije dao niti jednu dobru loptu u cijeloj utakmici i ubacivanjem Olića koji je trebao rasturit lijevu stranu. i jest. vidjelo se da tamo radi kaj oće jer su velšani već bili umorni u toj fazi.

gol lovrena = sreća? vi ste svi pederčine. realno, frajer je uzeo loptu, opalio vanjskom, zabio trećerazrednom golmanu. nazivat to srećom je smećarski. znao je što radi i dao je sve frustracije iz prvog dijela u taj udarac. moralo je uć. zbog kozmičke pravde jer ima najslađu malu bebissu na svijetu :hiha:

drugi gol pao je iz našeg presinga i velškog očekivanog povlačenja u svoj šesnaesterac. dudu majstor, zabio je takvih milijon golova. spasio je i danas.

poanta priče. wales je puno bolji od šestog pota iz kojeg smo ga izvukli. gostovanje kao i svatko, teško. ali igrali smo sasvim solidno, očekivano nakon dvoboja sa srbijom. imali smo više šansi, mrvicu više sreće (koju treba izazvati) i pobijedili. ono što je zanimljivo je da je štimac vrlo dobro odradio drugo poluvrijeme s izmjenama. apsolutni pun pogodak mu je sve bilo.

možda i bude neš od njega :hiha2:
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2013., 02:04 beaver hunter »

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2313 : 27. Ožujak, 2013., 02:22 »
Također, nikad neće razumjeti ove analfabete poput me666 i ostale ekipe. realno, dobro vam simor kaže. nikad u životu niste šutnuli loptu, nemate pojma kaj znači igrati na toj razini. nemam pojma niti ja, ali razumijem to sranje.

ona priča, danas svi igraju nogomet je istina. ne ovisi sve o tebi, jer s druge strane stoji frajer koji jednako kao i ti želi pobijedit. razlike u nekoj kvaliteti su ekstra malene. realno kad se pogleda, Wales je 80 i neka momčad svijeta, ali njeni igrači su engleska liga. Reading, Swansea, Tottenham, West Ham + Celtic. Zar su oni zaista TOLIKO lošiji od našeg nezz Strinića. Ili Sammira? Ili Badelja. Vjerojatno su neki pojedinačno i bolji. Nije to San Marino pa da igraju automehaničari i zubari. Svaki od njihovih igrača je nogometno obrazovan za čuvanje jednog Mandžukića i Eduarda. Realno, Ashley Williams iz Swansea svaki vikend čuva van persije, suareze, runije i slične. HEJ TREBAO JE MANDŽO SAM UZET LOPTU I ZABIT.

pitam ja vas, jeste vi glupi?

dakle, sve je stvar neke postavke u igri. nekad te suparnički trener nadmudri, nekad ti ključni igrač (Badelj) podijeli 10 loših lopti jer večer prije nije npr. spavao pa Bale dobije pet kontri. mnogo je tu faktora, ali svaki šaban koji misli da smo Wales trebali lako pobijedit nema pojma o nogometu. Ono što sam ja znao i što sam napisao danas u kolumni prije tekme je da Wales statistički loše izgleda u obrani. Primili su gol u svakoj od zadnjih 10 utakmica. Bilo bi čudno da im i mi ne zabijemo. Igrač poput Balea ti uvijek može stvorit gol, ali je samo stvar toga da igraš strpljivo, smireno, pucaš na gol i on će protiv momčad kao što su Wales kad tad doći.

stoga mislim da smo zaista odigrali dobru utakmicu. Bale nas je ugrožavao, ali nismo se raspadali. drugi dio smo ih stiskali i morali su puknut.

« Odgovori #2314 : 27. Ožujak, 2013., 02:27 »
tl dr

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #2315 : 27. Ožujak, 2013., 10:59 »
Al ste ga vi "znalci" nasrali pa to je čudo.

Ako si top svjetski igrač onda moraš i 35 utakmica za redom odigrati u top formi. Dobro, ne 35 baš, ali dvije sigurno. Ne znam kolika je krivnja na izborniku, kolika na timu, ali proći Wales bez da se oznojiš treba biti karakteristika devete momčadi na svijetu. Nismo smećari iz nezz Ruande da nam svaka utakmica predstavlja nadljudski napor iz kojeg će nas izbaviti magična Fortuna.

Lovren ga je opizdija randomly i to je ušlo. Lopta je imala mrvicu krivudavu putanju, ali ne zato što je on to opalio kao znalac.

Dejan Lovren goal against Wales, 26th March, 2013.

Evo vam video pa se prisjetite. Iz ove se udaljenosti kroz ovako gustu obranu i savršeno pozicioniranog golmana zabija samo uz sreću. Pogotovo ako se zna da je tip zabio 10-15 golova u karijeri sveukupno.

Ako barem malo ne gledate kritički na igru koju igramo to je vaš problem. Kad nas naguze u Brazilu onda nemojte meni plakati.

I što vam je s tim spikama? Uu vi nikad niste igrali ovo ono. Je da baš evo sićan vas se iz mlade momčadi Dinama i Hajduka svih. A Seymour znalac evo upravo završio svoj trening s Realom pa je napisao dvije-tri ovdje :tired:
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak, 2013., 11:02 Me666 »

« Odgovori #2316 : 27. Ožujak, 2013., 11:13 »
Zvone je u pravu.Naši navijači uvijek podcjene protivnika ako nije dobar kao Njemačka ili Španjolska.Vi mislite da je lako igrati dvije tako važne utakmice u tako kratkom vremenu.Ja i frendovi kada igramo dan dva prije utakmice nogometa baš intenzivno naravno da nećemo igrat na visokoj razini u utakmici kao obično.Trener Walesa je dobru taktiku postavio i igra nam nije bila dobra.Srećom Štimac zna o nogometu i sa promjenom taktike je preokrenuo utakmicu.

« Odgovori #2317 : 27. Ožujak, 2013., 11:25 »
Bravo kralju :tired:

Nitko nije napisao da smo igrali bajno,ali nije toliko loše bilo koliko vi pišete.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2318 : 27. Ožujak, 2013., 12:25 »
Biver <3.
Ali gdje si ti kralju čuo od mene da smo igrali spektakle? :hihi:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #2319 : 27. Ožujak, 2013., 12:38 »
Kako Davorine kraljetino ovo moze biti dobra igra?
U Brazilz nas isto ceka dvije utakmice jedna iza druge i to sa sto puta jacim ekipama. Ovaj Wales je drugorazredna ekipa prema njima. Nismo mogli zaustaviti jednog vanzemaljca, gdje cemo cjelu nezz Spanjolsku?

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2320 : 27. Ožujak, 2013., 13:15 »
glupa vam je logika. nismo zaustavili balea, kako ćemo španjolsku. pa hej, ako ćemo iskreno i Wales i Španjolska postigli su nam isti broj golova u zadnjoj odigranoj utakmici.

Je li onda Wales = Španjolska? Ne.

Ne budite glupi. Svaka tekma je nova priprema, nove okolnosti. Kao što smo mi namučili svjetske prvake na Euru koji su nas jedva pobijedili 1:0, tako je danas nas namučila 80. reprezentacija svijeta. Da se igra 100 puta mi bi wales razbili 90 puta (igrom i rezultatom), ali to ne znači da se ovi ne mogu jednom nabrijat i napravit nam štetu.

glupo je razmišljat 9 REPKA SVIJETA ONI SU 80. OMFG TO JE POBJEDA. nije to to football manager ili PES 6 da nedved uvijek zabije gol kad pukne s crvenom strelicom jer mu je shot power i shot techique 95+. rezultat odlučuje više faktora i ne pobjeđuje uvijek ona momčad koja ima više igrača u Real Madridu i Barceloni.

velim, glupo je razmišljanje i pokapanje čovjeka NAKON ŠTO JE POBIJEDIO. da je štimac jučer izgubio rekao bih, ok, zaslužio je da ga jebu malo. Ali frajer je pobijedio fair i square. jer smo osim ova dva gola, imali još barem dve situacije di je Myhill mačkasto izvukao čisti gol. da ne pričam o barem desetak udaraca koji su završili pol metra od gola.

poanta priče: igrali smo dobro i zasluženo pobijedili. a štimac je napravio dobar posao s izmjenama.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2321 : 27. Ožujak, 2013., 13:17 »
Kako Davorine kraljetino ovo moze biti dobra igra?
U Brazilz nas isto ceka dvije utakmice jedna iza druge i to sa sto puta jacim ekipama. Ovaj Wales je drugorazredna ekipa prema njima. Nismo mogli zaustaviti jednog vanzemaljca, gdje cemo cjelu nezz Spanjolsku?

I btw, Španjolska je neki dan na svom terenu remizirala protiv Finske. OMFG Finska je novi svjetski prvak jer zaustavili su CIJELU španjolsku iako su DRUGORAZREDNA ekipa.

soo... pričaš gluposti. iznenađenja se događaju. da se ne događaju, nogomet bi pratilo onolko ljudi koliko prati rukomet. 7.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2322 : 27. Ožujak, 2013., 13:42 »
btw, od ove besmislene rasprave s ljudima koji radije odlaze dizat tegove nego da gledaju Hrvatska - Srbija, ajmo radije popričat o ovom. po meni glupom sustavu.

http://www.index.hr/sport/clanak/senzacija-na-vidiku-prvak-juzne-amerike-i-polufinalist-spa-sve-dalje-od-brazila/669653.aspx

dakle, urugvaj ispada sa SP-a jer je šesti u južnoameričkoj skupini. posljednji koji će se plasirat (kako sada stvari stoje) jest Venezuela koja ide u dodatne kvalifikacije s predstavnikom Afrike, točnije 5. u njihovim kvalsama. Venezuela je sada peta i ima 15 bodova u 11 utakmica.

15 bodova u 11 (jedanaest) utakmica. Znači, jedna Venezuela zaslužuje plasman na SP iako je na svojem smećarskom kontinentu sastavljenom od Bolivije i Perua pobijedila 4 utakmice i 3 put igrala neriješeno. s druge strane, mi sada, u 6 utakmica imamo 5 pobjeda i neriješeno = 16 bodova. u nekoj teoriji mi do kraja kvalsa možemo pobijedit Srbiju, dvaput Škotsku i neriješeno od Belgije i bit DRUGI. Izvuć tamo nezz, Englesku i otić doma. Dakle, mogli bismo do kraja kvalifikacija samo dvaput remizirat i ne otić na SP iako smo ukupno, u 10 utakmica, skupili 26 bodova.

Malo nepošteno po meni. Sjebano dosta.

Npr. tamo su svi tolko smećasti da i jedan Paragvaj koji je sada zadnji na ljestvici od 9 repki, ima 8 bodova, ali i realne šanse za prolazak. do kraja je ostalo 5 kola, tj. 15 bodova. ako sve pobijede - gotovo sigurno prolaze.

u našoj skupini, ili bilo kojoj drugoj, to se nemre dogodit. jednostavno, premalo ih prolazi. imaš 9 skupina a na SP ide 13 ekipa. U južnoj americi imaš 9 REPKI, a prolazi ih 4 izravno i jedan kroz kvalse. ne zaboravimo domaćina. Brazil.

#rant #over

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2323 : 27. Ožujak, 2013., 13:48 »
A jebiga tako je to oduvjek.
Pogledaj kroz koju muku uvijek prolazi Australija? Ljudi neznaju se ne plasirat na prvenstvo koliko je jadno natjecanje. Imaju eventualno 1 jaku tekmu i to kada se križaju sa drugim kontinentom (neznam napamet, mislim S. Amerikom). Sve je to logično naštimano, a ispada nepravedno, jer su EU kvale uvijek najjače.

*

noda

• 2567
« Odgovori #2324 : 27. Ožujak, 2013., 13:54 »
u nekoj teoriji mi do kraja kvalsa možemo pobijedit Srbiju, dvaput Škotsku i neriješeno od Belgije i bit DRUGI. Izvuć tamo nezz, Englesku i otić doma. Dakle, mogli bismo do kraja kvalifikacija samo dvaput remizirat i ne otić na SP iako smo ukupno, u 10 utakmica, skupili 26 bodova.

Ni u jednoj teoriji u tom slučaju nebi ostali doma, nego bi išli direkt na svjetsko ko najbolja drugoplasirana momčad.
Potpis na ostalo kaj si napiso.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9